Arkadaşımla kavgam çok mu abarttım?

Çok iyi tanımadığınız, hafifçe flörtleşen, ne istediği belli olmayan, belki de sadece biraz gönlümü eğlendireyim diyen, aranızda samimi bir dostluk ya da aşk gibi bir ilişki olmayan bir adamın Fransaya davetini ciddiye almanız da doğru gelmiyor bana. Muhtemelen adam öylesine sohbet muhabbet gevezelik flörtleşme karışımı bir iletişim halindeydi, siz ciddi ciddi gitmeye kalkınca noluyor ya ne gelmesi ta oradan buraya modunda buldu kendisini. Aslında siz oraya gitmeden böyle davranması daha net olmuş. Gittiğinizde daha sinir bozucu durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Boşluğuma geldi herhalde haklısınız

Adam sizinle öylesine takılıyor.
Siz ciddi bir arkadaşlık olduğunu düşünmüşsünüz.
Bence orada yalnızlığını sizinle gideriyor, bir nevi lak lak yapıp boşluk doldurmak ister gibi.
Annenin izin verdiğine inanmadım demek onun tabirinde bu kadar "ucuz musun?", ya da ailecek "ucuz musunuz?" demeye getirmiş.
Bence çooook güzel ağzının payını verip, irtibatı tamamen kesin.

Gelmek isteyen cok ama ben senin gelmeni istiyirum cumlesi ne
Adam ne de herkes siraya girmiş

Bencebu adamı engelleyın.Adamın canı sıkıldıkcasızı arıyor.Yok yani zaman kaybı

9 yıldır görüşmüyormuşsunuz zaten. 9 yılda neler değişmiştir nasıl güvenebilirsiniz?
Sanki sizi 1 saatlik mesafede bir ilçeye çağırdı. Fransa'ya gitmeye kalkmak.. Hem de böyle kaypak biri için. Hem de salgın döneminde..
Vallahi yorumsuzum.

10 sene taniyip 9 senedir görüşmediysen 1 yıldır taniyorsun demektir. 1 yil tanidigin bi adam cagiriyor diye zaten yurtdisina gidilmez. Niyeti belli. Zaten yan çizmiş iyi de olmus verilmis bir sadakan var demek ki.

Flört değil
Bel baglama

Son düzenleme:
İyi ki ama iyi ki gitmemişsin.
Adam resmen vur kaç yapmak istemiş.
Bakmış olacak gibi değil zaten bu tiplerin parası da kıymetli olduğu için caymış.
O ısrarlar boş boş yapılan ısrarlar.

Çok iyi yapmışsın.

Bana ayrıca problemli bi kişilik olarak da geldi.

Ne guzel arkadassin sen oyle taa fransalara kalkip gidiyosun benim arkadaslar da semtten semte yolculuk yapamiyo sanssiz hissettim valla :)

Bence flort durumu var ama arkadasinin kafasi karisik belliki kanka olarak mi devam etsem ileriye mi gitsem diye karar veremiyo gibi. Sıkıntıları var galiba :)
Sen de onu bekleyecek degilsin tepkinde haklisin.

Ya hiç dusunuyor musunuz adam ne diye sizin butun masraflarinizi karsilayip orada gezdirip tozdurup geri yollayacak???
Koca fransada kadin mi kalmamişta 9 sene gorusmedigi sizinle ugrasiyor o da ilginç.
Çok sıkı dost olsaniz anlayacagim ama o da yok. Cok gereksiz oldugunu kendi de farketti herhalde.

Adam öylesine gel demiş bence kabul edeceğini düşünmemiş Bir de herseyin benden demiş. Yani bütün masrafları adam yapacak meraklı mıyım gelmeye demen komik olmuş. Ben olsam meraklı olurdum
Tartışman çok yersiz olmuş. Hem adamın konuşmaları hem senin triplerin garip geldi bana. Sevgilin değil ne amaçla seni çağırıyor gezmeye gel diyor. Sen ne amaçla ben kendimde istersem gezmeye gelirim ama senin için gelecektim diyorsun hiç anlamadım.

Bir kere adam sizinle dalga geçmiş.Hemde Fransa'ya uçuşlar yasak şuan gelsenizde geri donemezsiniz.Bende Fransadaym uçuş yok Türkiye'ye.pandemiden dolayı vizede vermiyorlar

Çok gelmek isteyen var kısmında takildım ben. Davet edip tan çizmiş. Boşverin. Geyik yapıyor sadece.

çok anlam yüklemişsin ona

benim için neden geliyorsun gezmek için gel bana bu kadar değer verme dedi

önce şaka yapmış senin kabul edeceğine ihtimal vermeden
şimdi de geri alamıyo
yol ver gitsin ya çocuk gibi o ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…