Arkadaşımla kavgam çok mu abarttım?

Bunu demedim ama ne oldu para harcamaktan mı korktun merak etme harcatmazdım dedim buna çok sinirlendi beni çok ynlış tanımışsın yazık falan dedi iyi oldu ağırına gitti
Tahminen saçma sapan şeyleri bahane edip gelmeni baltalamaya çalışıcak. Beni yanlış tanımışsın gibi cümleler kurarak ki kurmuş zaten. Yağ gibi üste çıkmaya çalışıcak, kendisi haksızken kendi kendine haklı çıkmaya çalışıcak vs vs ki öyle olmuş bence zaten

Sizin dediğiniz lafı etmeden içim rahat etmez ahaha akşam arayınca sizin yorumu dolaylı şekilde söyleyeceğin

Bu lafı daha yeni etti yalnız ben eylülden beri beğeniyorum onu kendisi iyi biri aslında
İyiyse sorun yok tabi canım.
Sizinle dalga geçmesi de sorun değil olur arada öyle şeyler.

9 yıldır görüşmediğiniz birinden bahsediyorsunuz, şuan 27 yaşında olduğuna göre 18 yaşındayken görmüşsünüz en son, köprüden çok sular akmıştır

Böyle erkeklerin ayağına gitmeye ne hevesli kızlar var. Görmek isterse o gelir, zaten memleketi.

Yaa sayenizde adama çok kinlendim bir daha ararsa bitti o

Bu iş insanının IQ seviyesi -10 sanırım.
Bu kapasiteyle nasıl iş insanı olabilmiş merak konusu. Herşeyden önce nasıl uzun zamandır konuşmadığınız birinin yanına gidebiliyorsunuz çok şaşırıyorum. Herkese bu kadar güvenmek iyi değil, tabiki gitmeyin, zaten adam dengesizin teki belli ki sağı solu belli olmayan bi tip.

Avrupa birligine ait bir ulkeden vatandasliginiz var mi ya da oturum izniniz? Yoksa zaten gidemezsiniz, turistik vizeler kapali. Kandirmis sizi arkadasiniz belgeleri ayarlayacagim diye simdi de oyaliyor cunku ortada ayarlayabilecegi belgeler yok vizeler acik olmadigi icin.

Bana kız arkadaşım olarak getireceğim dedi bide ya

Bana kız arkadaşım olarak getireceğim dedi bide ya

Aile birlesim vizesi var ama onun icin nikah yapmis olmaniz lazim. Sizin de dil seviyesi sartini vs yerine getirmeniz lazim. Benim yasadigim ulkede (avrupa kitasinda degil) pandemi sebebiyle nisanli vizesi olusturuldu ama ulkeye geldikten sonra belirli bir suresi var nikah yapmalari icin yoksa deport edilirler. Oyle kolay degil baska bir ulkeye gitmek yani, ciddiye almayin bu kisiyi bence sizi oyaliyor.

Teşekkür ediyorum bilgi için akşam bunun hesabı sorulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…