Haklısınız artık onu umursamayacağım bu ona en büyük ceza olurBu iş insanından bir iş çıkmaz. Vaktinizi öldürmeyin bu adamla.
Tahminen saçma sapan şeyleri bahane edip gelmeni baltalamaya çalışıcak. Beni yanlış tanımışsın gibi cümleler kurarak ki kurmuş zaten. Yağ gibi üste çıkmaya çalışıcak, kendisi haksızken kendi kendine haklı çıkmaya çalışıcak vs vs ki öyle olmuş bence zatenBunu demedim ama ne oldu para harcamaktan mı korktun merak etme harcatmazdım dedim buna çok sinirlendi beni çok ynlış tanımışsın yazık falan dedi iyi oldu ağırına gitti
Sizin dediğiniz lafı etmeden içim rahat etmez ahaha akşam arayınca sizin yorumu dolaylı şekilde söyleyeceğinTahminen saçma sapan şeyleri bahane edip gelmeni baltalamaya çalışıcak. Beni yanlış tanımışsın gibi cümleler kurarak ki kurmuş zaten. Yağ gibi üste çıkmaya çalışıcak, kendisi haksızken kendi kendine haklı çıkmaya çalışıcak vs vs ki öyle olmuş bence zaten
İyiyse sorun yok tabi canım.Bu lafı daha yeni etti yalnız ben eylülden beri beğeniyorum onu kendisi iyi biri aslında
Gelecek nisanda ama onunla görğşmeyeceğimBöyle erkeklerin ayağına gitmeye ne hevesli kızlar var. Görmek isterse o gelir, zaten memleketi.
Yaa sayenizde adama çok kinlendim bir daha ararsa bitti oİyiyse sorun yok tabi canım.
Sizinle dalga geçmesi de sorun değil olur arada öyle şeyler.
9 yıldır görüşmediğiniz birinden bahsediyorsunuz, şuan 27 yaşında olduğuna göre 18 yaşındayken görmüşsünüz en son, köprüden çok sular akmıştır
Yav zaten farklı şehirlerde bile uzak mesafe ilişkisi zor farklı ülkelerde cacık olmaz o işten.Amacım o değildi falan dedi insan olarak iyi ama flört olarak kötü haklısınız maalesef yine hayal kırıklığı
Nisanda tamamen dönecekti o yüzden düşünmüştüm ama yine boş bıktım yaYav zaten farklı şehirlerde bile uzak mesafe ilişkisi zor farklı ülkelerde cacık olmaz o işten.
Nisanda tamamen dönecekti o yüzden düşünmüştüm ama yine boş bıktım ya
5 senedir oradaymış babası müteahhit bir şubesi oradaymış onun başında bu duruyor.. Ama bıkmış nisanda dönecekmişFransa'da iş insanı dediniz. Ne diye gitti yurt dışına?
Bana kız arkadaşım olarak getireceğim dedi bide yaAvrupa birligine ait bir ulkeden vatandasliginiz var mi ya da oturum izniniz? Yoksa zaten gidemezsiniz, turistik vizeler kapali. Kandirmis sizi arkadasiniz belgeleri ayarlayacagim diye simdi de oyaliyor cunku ortada ayarlayabilecegi belgeler yok vizeler acik olmadigi icin.
Bana kız arkadaşım olarak getireceğim dedi bide ya
Teşekkür ediyorum bilgi için akşam bunun hesabı sorulacakAile birlesim vizesi var ama onun icin nikah yapmis olmaniz lazim. Sizin de dil seviyesi sartini vs yerine getirmeniz lazim. Benim yasadigim ulkede (avrupa kitasinda degil) pandemi sebebiyle nisanli vizesi olusturuldu ama ulkeye geldikten sonra belirli bir suresi var nikah yapmalari icin yoksa deport edilirler. Oyle kolay degil baska bir ulkeye gitmek yani, ciddiye almayin bu kisiyi bence sizi oyaliyor.
HaklısınızBiraz önce bu adamın hayatınıza kattığı rengi sormuştum. Olsa olsa kahverengiye boyar bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?