Arkadaşımla olan olayımızda haksız mıyım ?

Arkadaşınız size kırılmış. Taze gelin ya şımarıklık yapıyor ablası..

4 saat uzakta yaşayan çocuklu kadın düğünden 1 gün önce nasıl yanında olacak?

Arkadaşınız sizinle rahatça sohbet etmek için kinadan önce erken gelmenizi istemiş ama gidememişsiniz. Sanırım size kırılmış. Ama böyle bir durumda ben olsam , arkadaşım farklı şehirden kınama, düğünüme gelse karşılıklı oynamak isterim, ne olursa olsun sohbet ederim. Herkesin yapısı,karakteri aynı değildir. Arkadaşınıza hak verdim fakat onun yerinde olsam telefon aramalarına cevap vermeyip sessiz kalarak tepki vermek yerine , açık açık düşüncelerimi söylerdim. Bence artık adım atmayın , aramayın.

Evli çocuğu olan insanlardan talep ettikleri olmayınca trip atan kadınları anlamıyorum.
Ev, farklı şehir, çocuk, birinci derece yakın sorunu vs vs herşey olabilir.
Anlayışla karşılaması gerekiyordu.

Yaptığı da büyük terbiyesizlik.

Heralde onlar da böyle düşündü. Ama en azından o kadar yoldan geldim çocuğumla ilk defa uzun yola araba sürdüm bir karşılıklı oynayabilirdi.
Neyse ya ben özür dileyip açıklama yapmaktan yoruldum kendimce vefa borcumu da ödedim. Bundan sonra arkadaşlık defterimizi de kapatacaksa sorun da değil kendi bilir
Zaten koca salonda eskilerden bir kişi dışında kimse yoktu ne eski arkadaşları ne eski hocaları staj yaptıkları hiç kimse
Demek ki baginj koparmak istediği de tek ben degilmisim
Sorun yok kendi tercihi

Düğünden önce yanımızda mı olmalı ya alem. AA ben ne arkadas ne akraba ne yeğen neabla kimseyi istememiştim aklıma gelmemişti yani. İstememek değil. Şuan yeğenim evleniyor bi aya. Ona da mesela bıgun önce filan gıtmıcem direkt salona gider çıkarım
E kardeş gbı büyüdük sorsan mesela. Başında mı beklemem lazin

Bu saatten sonra aranızda hakli haksizi sorun edecek bir arkadaşliginiz olduğunu düşünmüyorum.

Bu dediklerinize bakarsak 4 saatlik yolu çekmek yerime direk hediyesini de gönderebilirdi sadece. O kadar yolu gidecek kadar seviyorsa demek ki biraz daha erkenden gidip yanında olabilirdi. Birinin özel gününde yanında olmayı "laflamak" olarak görmüyorum ben. Sevdiğim arkadaşım içinde hayatta bir iki defa çocuğumu babasına bırakabilirim, neden yorulsun çocuk?

Amaan boşverin dediğiniz gibi vefa borcunuzu yerine getirmişsiniz. Bundan sonra aramazsınız olur biter. Arkadaşlıklar karşılıklı çaba ve iletişimle yürüyor karşıdan bunu göremiyorsanız zorlamanın hiç alemi yok

Benimde böyle bir arkadaşım vardı. Güya cok yakındık dosttuk falan. Doğru düzgün aramazdı sormazdı aynı sehirde yasamamıza rağmen hic görüsmezdik. İşini bahane ederdi genellikle. Sadece ortak arkadaşlarımız tanıdıklarımız hakkında bi dedikodu olunca falan yazardı konusurduk. Buna rağmen bana hep sevgisini dile getirirdi falan. Sonra bi duydum nişanlanmıs bi duydum nikah tarihi alınmıs. Arkadaslık görevimi yerine getirdim düğününe gidip takımı taktım. Pandemi düğünü olduğu için oynama falan olmadı zaten. Evlendikten sonrada aramalar sormalar iyice kesildi bende sildim numarasını falan. Cok zorlamaya gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…