• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımla onun sevgilisi yüzünden kavga ettik yardım edin?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
48
30
Merhabalar lütfen bana bir fikir verin. Kız arkadaşım benim erkek kardeşimin doğum gününe davetliydi çünkü ailecek de yakınız ve kardeşim de seviyor onu oynuyorlar erkek kardeşim 10 yaşında bu arada.

Yine oynadılar doğum gününde hediyeler pasta yemeler filan derken fotoğraf çekildik.Ayriyeten doğal olarak onların ikisi de foto çekildiler sonra kız arkadaşım fotoğrafını instagramda paylaştı. Ve arkadaşımın sevgilisi benim 10 yaşındaki erkek kardeşimi kıskanıp kardeşim için bir sürü küfür yazmış kıza.

Ee ben de durur muyum o çocuğa karşılığını verdim kız arkadaşıma da kızdım erkek arkadaşını tedaviye götür anormal bir durum bu ya çocukken tecavüze uğradı ya da cidden bir sapık dedim.

O da tecavüze uğrasaydı bana anlatırdı sapık olduğunu da sanmıyorum sadece aşırı kıskanç dedi ben bu dediklerinden sonra çıldırdım çok kötü kavga ettik nolur fikir verin içim içimi yiyor?

Onun ve sizin kardeşinizin birlikte resim çekilmesinden arkadaşınızın sevgilisine ne ki ?
10 yaşında çocuk daha bunlar , arkadaşınız diyememiş mi bunu sevgilisine?

Oha yuh çüş ve bilimum şaşırma ünlemi.:KK57:

Adam hasta resmen, ayrılsın arkadaşın canını seviyorsa . Gerçi çocuğu korumasından kafa yapısı belli, bırakın yaksın başını.

Oha yuh çüş ve bilimum şaşırma ünlemi.:KK57:

Adam hasta resmen, ayrılsın arkadaşın canını seviyorsa . Gerçi çocuğu korumasından kafa yapısı belli, bırakın yaksın başını.
Kesinlikle ben de bunu dedim yani adamın kendisi de çocuklara bakıyor olabilir aklıma bu geliyor

Erkek arkadaşının bir sorunu olduğu belli, el kadar çocuğa küfür edilmez; ama "tecavüze uğramış" demeniz şık olmamış.
Ve yemin ediyorum kötü bir niyetle demedim çocuk tacizcisi bu ülkede çok onun da başına gelmiş olabilir öyle bir şey varsa üzülürüm zaten ne kadar nefret ettiysem de

Küçük yaşta tecavüze uğramış değil de; 10 yaşındaki çocukla cinsel bağ kurabilecek kadar sapık bir adam.
10 yaşındaki çocuktan kıskanabildiğine göre aklı direk orada yaşıyor çünkü.
Bence arkadaşınızla aranıza mesafe koyun.

Arkadasinin sevgilisinin, senin kardesine yonelik soyledigi kufurleri nerden biliyorsun?
Sana gostermis anlatmistir muhtemelen...bence hata onda. Amac nedir yani? Niye iliskisine seni sokuyor..sana anlatiyor huzur bozuyor...oyle arkadasdan uzak dururdum.

Son düzenleme:
Küçük yaşta tecavüze uğramış değil de; 10 yaşındaki çocukla cinsel bağ kurabilecek kadar sapık bir adam.
10 yaşındaki çocuktan kıskanabildiğine göre aklı direk orada yaşıyor çünkü.
Bence arkadaşınızla aranıza mesafe koyun.
Öyle yapacağım teşekkürler

Back
X