- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Zamanla olmaz mı?Onunla öpüştüğünü hayal ettiginde karninda kelebeklerin ucusmasi gerekiyor. Sende bu eksik. Duygu yok. Olmaz o is.
Çekiniyorum aslında. Birbirimize yakınlaştıkça duygular oluşmaz mı? Bilemedim ya.Hıc girmeyin o topa. Arkadas kalın
Opustugunuzu dusununce, Icınızden ılık ılık bisey akması lazım yok yok biz arkadasız demek yerine.
Olmaz o is, olan arkadaslıgınıza olur.
Ne gerek var? Kalbini titretecek biriyle olmak varken, cok mu sart sevgili olmaniz? Arkadaslik yeter bu iliskiye bence. Sonra sana cok asik olur, sende hicbir karsilik olusmazsa cok üzülür. Sen de vicdan yaparsin sonra. Iyice arapsacina doner. Oyle zamanla olacak sey degil bence.Zamanla olmaz mı?
En başta olmadıysa zamanla hiç olmaz işin içinden çıkamazsınız sonra. Kırmadan anlatmak, ayrılmaya çalışmak, kıyamamak sonrasında ondan ve kendinizden nefret eder hale gelirsiniz karşınızdakini istemsiz terslemeye başlarsınız. Sonrasi daha büyük vicdan azabı arkadaşlık hukukunuzdan dolayı. Yaşadım biliyorum hiç o topa girmeyin duygusal olarak yoğun hisleriniz yoksa.Zamanla olmaz mı?
Hıc girmeyin o topa. Arkadas kalın
Opustugunuzu dusununce, Icınızden ılık ılık bisey akması lazım yok yok biz arkadasız demek yerine.
Olmaz o is, olan arkadaslıgınıza olur.
Biraz aslında mantığımla hareket etmek istiyorum. Şuana kadar ilişkilerimde hep duygusallık ön plandaydı. Ama ne yazık ki bir yere varamadım. Sonu olmayan ilişkiler hep.. Bu sefer iyi tanıdığım güvendiğim biriyle olsam nasıl olur diye düşünmeden edemedim açıkçası.Arkadaşlar baskı yapıyor diye, hadi bari bir deneyeyim hissiyatında mısınız? Öyle hissettim. Her iyi anlaştığımız insanla sevgili olamayız ki. Siz ne hissediyorsunuz önce onu tanımlayın bence.
İlk goruste kalbinin hızla carpacagı insan cıkacak belki karsına sen bunla birlikte oluo kendını zorlarken.Çekiniyorum aslında. Birbirimize yakınlaştıkça duygular oluşmaz mı? Bilemedim ya.
Neden illa bu kişiyi istiyorsunuz ki? Zorla sevgi olmaz.Zamanla olmaz mı?
Sadece mantıkla da olmaz o iş ama. Bir elektriklenme, etkilenme, çekim olmadan sevgililik olmaz ki. Ha zamanla olur mu diyorsanız, kaç yıllık arkadaşınızdan etkilenecek olsanız şimdiye kadar etkilenirdiniz zaten bence.Biraz aslında mantığımla hareket etmek istiyorum. Şuana kadar ilişkilerimde hep duygusallık ön plandaydı. Ama ne yazık ki bir yere varamadım. Sonu olmayan ilişkiler hep.. Bu sefer iyi tanıdığım güvendiğim biriyle olsam nasıl olur diye düşünmeden edemedim açıkçası.
Bu süre içinde benimde onun da hayatında birisi vardı ama.. Belki yarın birşeyler olur bilemiyorum.hadi siz arkadaşlarınızın gazına geldiniz diyelim, karşı taraf duygularını açıklamış değil ki.arada görüştüğün biri sonuçta , 5-6 yıldır açılırdı bişey hissetse.
bence gaza gelip zorlama bir şey çıkartmaya çalışıyorsunuz.akışına bırakın , üzülme ihtimaliniz yüksek.Bu süre içinde benimde onun da hayatında birisi vardı ama.. Belki yarın birşeyler olur bilemiyorum.
Şimdi ablacım bence siz hafiften çaktırın
Misal yanına oturun küçük parmağınızı hafifçe eline dokundurun. Sadece sinyal çakın yani
Nereye gidiciz dersek bence romantik, sakin bir kafe tercih edin ama içkili mekan olsun. Sessiz sakin bir eleman demişsiniz, 2 kadeh içince açılır benceSiz sakin gidin, alkolün etkisiyle eleman coşar yazılır zaten merak etmeyin
Aynen mantıklı:) Umarım dili çözülür artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?