- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Aynen mantıklı:) Umarım dili çözülür artık
Ayrılırsak noluruz kısmını hiç düşünmedim. Onun açılmasını bekliyorum sadece. Belki bende de etkileşim olursa sonrası kader kısmet artık.Boşta kalınca böyle olmuş. Boş yere uğraşmayın bence. Ayrılınca arkadaşınızdan da olacaksınız çünkü bunu göze alabiliyor musunuz?
Biraz aslında mantığımla hareket etmek istiyorum. Şuana kadar ilişkilerimde hep duygusallık ön plandaydı. Ama ne yazık ki bir yere varamadım. Sonu olmayan ilişkiler hep.. Bu sefer iyi tanıdığım güvendiğim biriyle olsam nasıl olur diye düşünmeden edemedim açıkçası.
Başlamadan kimse ayrılığı düşünmez ama sizin durum da fazla zorlama geldi bana. Yıllar önce beni de arkadaşım seviyordu ben de ondan hoşlanmıştım ama baktım ki daha ilişki yaşamadan beni kısıtlamaya kalkışıyor başlamadan bitirdim. Yakın bir arkadaşım biliyordu o aralar bu durumu bana bizi sevene mi şans versek diyerek aklımı karıştırmıştı ama allahtan öyle bir şey yapmamışım. Uygun değilmişiz zaten. Siz de arkadaşlarınızın aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Olsa baştan olurdu ya da kendiliğinden gelişirdi onun bunun sözüne bakmayın.Ayrılırsak noluruz kısmını hiç düşünmedim. Onun açılmasını bekliyorum sadece. Belki bende de etkileşim olursa sonrası kader kısmet artık.
Karakter olarak çok iyi biri. Çok nazik bir kere, paranın hesabını yapan cimrilerden değil. İşi, giyimi kuşamı iyi. Aile yapımız da uyuyor. Yani ne biliyim eski sevgilimde görmediğim şeyleri bunda gördüm. Onunla severek aşık olarak başladım ama şuan ondan nefret ediyorum.Iyi bir çocuksa kestirip atma sakın. Bizde uçan bütün kelebekler öldü, öldürdüler. Bak bakalım merhametli mi, seni gerçekten seviyor mu, cömert mi, saygılı mı. Bunların hepsi tamamsa ve olabilir diye düşünüyorsan yolla sinyali. Erkekler işlerine geleni çok iyi anlarlar, baktın oralı olmuyor demek ki arkadaş olarak düşünüyor. O zaman "kanka nbr" moduna geri dönersin.
Allah bozmasın mutluluğunuz daim olsun inşallahDersane de arka sıramda oturan arkadaştan nefret ederdim. Bana da arkadaşlarım iyi çocuk bir dene derlerdi. Dünyada son erkek o olsa asla derdim. 2 sene uğraştı 2 sene reddettim. Öpüşmeyi aklıma bile getiremezdim iğrenç derdim. Ama arkadaş olarak arasıra görüşürdük. 2 senenin sonunda bu adam beni inanılmaz seviyor ne olur şans versem dedim. Beni bu kadar seven biriyle mutlu olabilirim dedim.
Sonunda kabul ettim. Herşeyi açıkça anlattım. Aşık değilim ama ikimize bu şansı vermek istiyorum dedim. 1 yılın sonunda adama değişik şeyler hissetmeye başladım. Özlediğimi fark ettim.
Sonuç olarak 8 senelik evliyim. Çok mutluyum. Bu forumda ve çevremde görmediğim kadar mükemmel bir insan. Mükemmel bir baba. Dört dörtlük tabi ki olamaz kimse. Bazen çok kızdırıyor beni:) Aynı şekilde bende onu. Ama genel anlamda çok mutluyuz. Bazen sorarım ona 2 sene uğraşmana değdi mi diye. Ziyadesiyle der. En büyük aşklar nefretle başlar hikayesi bizimki. Belki size de fikir olur
Şu küçük parmağı eline dokundurmayı çok sevdim ben ya çok iç gıdıklayıcı duruyorŞimdi ablacım bence siz hafiften çaktırın
Misal yanına oturun küçük parmağınızı hafifçe eline dokundurun. Sadece sinyal çakın yani
Nereye gidiciz dersek bence romantik, sakin bir kafe tercih edin ama içkili mekan olsun. Sessiz sakin bir eleman demişsiniz, 2 kadeh içince açılır benceSiz sakin gidin, alkolün etkisiyle eleman coşar yazılır zaten merak etmeyin
Valla ben de çabuk sarhoş olurum. Ona direkt sen benden hoşlanıyor musun diye sorarım diye tırsmıyo değilimCozulur cozulur merak etme. Sen yanina otur, bolca parfum kullan, gozlerine bak eline cok hafifce dokun sonra da bir sise sarap actirin. essek degilse bir seyler soyler artik
Valla ben de çabuk sarhoş olurum. Ona direkt sen benden hoşlanıyor musun diye sorarım diye tırsmıyo değilim
Tamam tamam içmem. Çocuğu ayartıcam diye rezil olmayım sonraO zaman şişe falan almayın, eleman içsin sen vişne soda falan iç. Sakın içme kız
Hiç de boş değilsiniz adama, ben anlarımKarakter olarak çok iyi biri. Çok nazik bir kere, paranın hesabını yapan cimrilerden değil. İşi, giyimi kuşamı iyi. Aile yapımız da uyuyor. Yani ne biliyim eski sevgilimde görmediğim şeyleri bunda gördüm. Onunla severek aşık olarak başladım ama şuan ondan nefret ediyorum.
O yüzden bu çocukla birşeyler olsun istiyorum.
İnşallah hayırlısı olsun:) Yarın yazarım artık gelişmeleri.Hiç de boş değilsiniz adama, ben anlarımHadi inş olur, musmutlu olun. Bakın MissCherryBlossom yapılacakları yazmış, biraz cesaret edin.
İnşallah hayırlısı olsun:) Yarın yazarım artık gelişmeleri.MissCherryBlossom taktiği işe yarayacak bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?