arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
afedersiniz ama fesatça düşünceniz var.
ortada bir şey olmadığını da söylüyorsun ama yine de insanları zan altında bırakıyorsun.
benim eşim sık sık köye gider. yengesi - abisi kayınbabamla otururlar.
eltim kahvaltı sofrasını hep açıkta bırakır ki eşim gelince yesin diye.
ya da köyde ahırda giydiği kıyafetler hep orda durur eltim eşininkiyle yıkar.
bebeğinin maması biter hep eşime der giderken eşim alır. ya da bir sıkıntı olsa eşime der.
hiç daha kötü bir şey düşünmedim. kalbiniz temiz tutun bence. size zarar çünkü

kan bagı mı hanfendi akraba olsa nolur niyet önemli belki siz çok iyisiniz aynı şey onlar içinde mi geçerli tek tip insanlar mıyız?
Kan bagi sart mi? Kan bagimizin olmadigi herkesle kosa kosa cilvelesiyor muyuz? Ayip bir sey bu dusunceye kapilmaniz dahasi savunmaniz. Hastalikli olmak lazim normal gorebilmek icin. Esimin kuzeni benim kuzenimdir,amcasi benim de amcamdir, yegeni benim de yegenimdir. Esiniz size gulmus ciddiye bile almamis. Siz esinize bunu yakistirarak hata etmissiniz.

Siz iyi değilsiniz gerçekten!! Öncelikle bi aile olduğunuzu kabullenmelisiniz bence.. Kaynınızla mesajlaşsanız nolur yani suç mu bu.. 3 tane kaynım var hepsi de kardeşim kadar severim onlar da beni öyle.. Heryerde her zaman araşırız konuşuruz mesajlaşırız (2si evli biri yeni boşandı) görüşünce sarılırız öpüşürüz.. Konuşmalarımızda "canım" lı "tatlım"lı "bebeğim"li konuşuruz.. en kötü iki güne bir hepberaber toplanırız.. Allah'a çok şükür eltilerimle çok iyi anlaşırız boşanan eltim en yakın arkadaşım hala en az haftada 1 gün buluşuruz saatlerce vakit geçiririz.. biz aileyiz çünkü birbirimizi tanıyoruz seviyoruz güveniyoruz.. Siz önce aile kavramını bi daha gözden geçirin zira eşinizin güldüğü kadar var çünkü..

kan bagı mı hanfendi akraba olsa nolur niyet önemli belki siz çok iyisiniz aynı şey onlar içinde mi geçerli tek tip insanlar mıyız?

iyi degilim bunada siz karar veriyorsunuz hıııhııı

Kan bagi sart mi? Kan bagimizin olmadigi herkesle kosa kosa cilvelesiyor muyuz? Ayip bir sey bu dusunceye kapilmaniz dahasi savunmaniz. Hastalikli olmak lazim normal gorebilmek icin. Esimin kuzeni benim kuzenimdir,amcasi benim de amcamdir, yegeni benim de yegenimdir. Esiniz size gulmus ciddiye bile almamis. Siz esinize bunu yakistirarak hata etmissiniz.

benim size laf yetiştirecek vaktim yok her insan aynı degildir bitti

benim size laf yetiştirecek vaktim yok her insan aynı degildir bitti
Laf yetistirmek degil bu, haksiz oldugunuzu siz de biliyordunuz biraz once size kizanlara haklisiniz dediniz. Bu dusuncelerden kendinizi kurtarin. Cok cok yanlis oldugunu ifade ederek size dogruyu gosteriyoruz

Laf yetistirmek degil bu, haksiz oldugunuzu siz de biliyordunuz biraz once size kizanlara haklisiniz dediniz. Bu dusuncelerden kendinizi kurtarin. Cok cok yanlis oldugunu ifade ederek size dogruyu gosteriyoruz
bu şekilde mi komiksiniz sizin yorumlarınız tamamen igneleyici yapıcı degil ve saçma

Bence siz eltiyi unutun 2 aylık bebeğinizle ilgilenin. Alın bebeğinizi hava almaya çıkın. Fazla evde kapalı kaldınız sanırım. Aklınız size oyunlar oynamaya başlamış. Kimsenin de günahını almayın.

İnsanlar genel de aynıdır. Eşlerinin ailesini kendi aileleri gibi görürler. Bazıları fesattır ve bu istisnadır. İstisnalar yüzünden herkesi ahlaksızlıkla yargılamak hoş bir şey değil.

Siz eşinizin üzerine bu konuda gitmeye devam ederseniz eltinize ilgi göstermez (abisine ve ailesine olan saygısından) ama size olan ilgisini kaybeder büyük ihtimalle.

bu şekilde mi komiksiniz sizin yorumlarınız tamamen igneleyici yapıcı degil ve saçma
Tekrar soyluyorum en bastan
Akraba olmak icin kan bagi sart degildir. Insanlar birbirleriyle mesajlasir gorusur bunlar gayet normaldir. Esinizin kardesinin hanimi,esinizin de kardesidir. Taraflar sapik olmadigi surece gayet hos ailevi iliskileri olur zaten bunlar normaldir. Kendinizi bu dusuncelerden kurtarirsaniz normal bir evliliginiz olur, yoksa mutsuz olursunuz

iyi degilim bunada siz karar veriyorsunuz hıııhııı
İyiyseniz devam edin ne diyeyim o zaman :kahve: Sizce akrabalık kan bağı mı? Ayrıca akrabalarımız da kuzenlerimizle falan da nikah düşüyo o zaman onlarla da akraba değiliz?? eyvahlar olsun bize :KK61:

ah kızlar o kadar tuhafım ki msj içerigi havadan sudan ama cilveleşme var bence ve küstüm konuşmadım eşimle ilk defa kendimi böle hissettmi beyan ettim sinirden agladım eltime asla belli etmedim ama sürekli aklımda o yazışmalar dönüyor bide kızlar dün evi taşırken msj geldi aaa yengendendir koş dedim bu aramızda büyük sorun olucak agbine söleyecegim dedim yüzüme bakıp güldü ya ben eşşek miyim kimse neden beni önemsemiyor bu yaptıgın hayasızlık dedim ama ha duvar ha o
Boş konuşmanın sonu bu işte.

Bida kaynima mesaj atarken dikkat ediyim....
Bence yeni dogum yaptiginiz için lohusaik sendromunu atamamişsiniz.
Aşkım yazmiyor camim yazmiyor sevgilim bulusalim yazmiyor.yazan şey salak,sizin oralarda boylemi cilvelesiliyor.
Bebeginize odaklanin güle güle büyütun hayırlı olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X