arkadaşın konusuna istinaden othello sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bida kaynima mesaj atarken dikkat ediyim....
Bence yeni dogum yaptiginiz için lohusaik sendromunu atamamişsiniz.
Aşkım yazmiyor camim yazmiyor sevgilim bulusalim yazmiyor.yazan şey salak,sizin oralarda boylemi cilvelesiliyor.
Bebeginize odaklanin güle güle büyütun hayırlı olsun..
dimi saolun ben büyüttüm sanırım

Canım ben nedense konunu okurken sana hak verdim biz kadınlar bazı şeyleri his ederiz içimize doğar ben yüzde yüz var demiyorum ama asla olmazda demiyorum çünķü böyle olaylar çok yaşanıyor günümüzde

Ben kiskanç bir aslan kadini olarak bile sizin kiskancliginizi yersiz ve saçma buldum.
Sen anneliginin keyfini surecegine takintilarinla ugrasiyorsun.esin bile gulmus senin dusuncene.cidden birsey olsa abine soyluycem dediginde gulmezdi aksine sizin ustunuze gelir bagirarak bastirir telaslanirdi.burdan bile anlamalisin.yeni evinizin bebeginizin keyfini cikar.

Canım ben nedense konunu okurken sana hak verdim biz kadınlar bazı şeyleri his ederiz içimize doğar ben yüzde yüz var demiyorum ama asla olmazda demiyorum çünķü böyle olaylar çok yaşanıyor günümüzde

aklı selim bir cevap çok teşekkür ediyorum arkadaşlar hiç haber izlemiyorsa demekki

Bu kadar açıkça kocanıza güvensizliğinizi belli etmeyin. Eşiniz için çok kırıcı bir durum. Siz bi ailesiniz. Boşu boşuna eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

Bizimkiler akli selim degil o zaman.[
Ben kiskanç bir aslan kadini olarak bile sizin kiskancliginizi yersiz ve saçma buldum.
Sen anneliginin keyfini surecegine takintilarinla ugrasiyorsun.esin bile gulmus senin dusuncene.cidden birsey olsa abine soyluycem dediginde gulmezdi aksine sizin ustunuze gelir bagirarak bastirir telaslanirdi.burdan bile anlamalisin.yeni evinizin bebeginizin keyfini cikar.

o hep öyledir ciddiye almaz güler ben alıştım olsa dahi güler yani astarsız biraz

Kaynimin numarası bende yoktur bile. Tamam sorabilir konuşabilir yazisabilirler ama 3 gün sürmesi enteresan. Açıkçası ben öz abimle bile 3 gün mesajlasmam. Konu bulamam yani.

Aile icinde bu tarz yakistirmalardan hoşlanmıyorum böyle şeyler insanın aklına gelmemeli öte yandan bende istemem bu şekilde samimi olunmasını kıskandığını belli etmeden mesafe koy mesajlaşma istemiyorum deseydin daha iyi olurdu. Senin durumun sendrom değil bence

Kendimden empati kurarak cevap veriyorum; Kaynımla mesajlaşabilirim ama bu ancak bir şey danışılacaksa.
Eşimle veya aileden birisiyle ilgili bir şey varsa yazışırız. O da kısa muhabbetler olur. Bu benim mesafeli yapımdan kaynaklı. Arada bir selam naber yazılması kötüye yorulacak bir şey değil.
Yazana değil yazdırılana bakarım bu konuda..

Kaynimin numarası bende yoktur bile. Tamam sorabilir konuşabilir yazisabilirler ama 3 gün sürmesi enteresan. Açıkçası ben öz abimle bile 3 gün mesajlasmam. Konu bulamam yani.
bendede kaynımın numarası yok tepkimde haksız mıyım

Aile icinde bu tarz yakistirmalardan hoşlanmıyorum böyle şeyler insanın aklına gelmemeli öte yandan bende istemem bu şekilde samimi olunmasını kıskandığını belli etmeden mesafe koy mesajlaşma istemiyorum deseydin daha iyi olurdu. Senin durumun sendrom değil bence
telefonu öyle bir fırlattım ki belli etmemem imkansızdı :)

İnsan kaynıyla 3 gün boyunca niye mesajlaşır.yani 8 yıllık evliyim 1 sefer bile mesajlaşmadım ben bi işim olursa arar söylerim o kadar.bana saçma geldi.

geçen kaynım aradı bilmediğim bir numara ,actım baktım o konuştum kızıma verdim tlf sonra onu istedi diye ,

annem saşırdı kaynının tlf yokmu sende diye , bende ne gerek var ki dedim ,

gerçekten de gerek yok yanii

geçen kaynım aradı bilmediğim bir numara ,actım baktım o konuştum kızıma verdim tlf sonra onu istedi diye ,

annem saşırdı kaynının tlf yokmu sende diye , bende ne gerek var ki dedim ,

gerçekten de gerek yok yanii

aramız baya kötüydü yeni barıştık sayılır barıştık barii yice kaynaşalım mı dediler nedir anlamadım benlede eltimin arası suan baya iyi her gün arar msj atar konduramıyorumda eşi mükemmel bi insan hani neden diyorum

Bende kıskanırim ama şimdi sen yakıştırmış oldun her bir araya geldiğinizde çekinerek bakacak aklına gelecek

ben bu erkeklerin düşüncesiz tavrından bıktım durduk yere iş açtı başıma hayır msjlaşmayıver öldün mü bide üç gün araklıklı aralıklı

nasıl davranmalıyım peki taktik verin lütfen

Sakince konuşacaksın. Neler hissettiğini söyleyeceksin. Tabi konuşurken tehditkar veya emreder şekilde değil empati kurmasını sağlayarak konusmalisin. Ornek olarak : Benim her hangi erkek bir akrabamla günlerce ve aralıklarla mesajlastigimi görsen ne hissederdin? Ben bu durumdan çok rahatsız oldum. Tabi ki gerektiğinde konuşursun yengendir ama gereksiz muhabbete girmek mevzuyu uzatmak benim açımdan hoş bir durum değil. Senden de düşüncelerime saygı gostermeni rica ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X