- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 31
- Konu Sahibi melekanesii
-
Eşiniz akıllanmaz.Arkadaşlar sordum. Bana söylemek isteğin birşey var mı diye? Yok dedi ben söyledim. Ben o paranın geri gelmeyeceğini bile bile verdim dedi. İhtiyacı var dedi. Ben neden Bir şeyler kisarken eşi rahat yaşıyor dedim. O onun ayıbı diyor. Çıldıracağım ya kabullenmiyor. Sana söylemeyi unuttum diyor
Valla akillanın goha.Ay ayni biz, esim de ben de akrabalari sallariz belki ama arkadasa sirt donemeyiz. azicik saf miyiz neyiz
Akillanmistir umarim son seferinde. Biz hala akillanmadik
Eşiniz akıllanmaz.
Hadi ilk kez verse tamam diyeceğim bir hata etmiş,akillanır ama daha önce ödemeyen birine hemde eşine hayır derken neden parasını hibe eder ki aklı selim bir insan?
Kendi adıma cimri biri değilim. Arkadaşlarımizla bir yere gideriz arabamla götürür hesabı da öderim koymaz dert etmem ama karşımdaki ben mecburmuşum gibi davranmaya başlarsa orada kendimi çekerim yani. Yada borc istedi verdim,bana şu tarihte vereceğim deyip zamanı gelince de kusura bakma ödeyemiyorum yada şu tarihte ödesem sorun olur mu demezse karşımdaki,o parayı istemem ama bir daha benden borç alamaz. İsterse derim yani kusura bakma önceki aldığını ödemedin bir açıklama da yapmadın bu sebeple veremem derim .
Ha hastalık durumu olur,başka hayati konular olur lafı bile edilmez ama keyfi sebeplerle kimseye para hibe edemem.
şaka yapmıyorum 3-5 gün terket bu adamı ,senin gram kıymetin yok ama gelmeyecdğini bildiği parayı elaleme verebiliyor neden sana hibe edemiyor çünükü senin için yaptığı harcamayı gereksiz buluyor böyle tiplerle ömür geçmezde yuva yıkmak kolay iş değil ,bir kaç gün ayrıl evden.100 200 çok verdim. Bu kez çok verdim ki bir dahaki sefere istemesin dedi. Bende demekki bizim çok paramız var. Bütçemiz geniş dedim. O zaman çok beğendiğim yüzük var onu al dedim.(800 tl) Alamam durumum yok diyor
Olay benim param harcarım istediğim gibiye dönebilir
Cok üstüne gitmeyin artık
Tanıyorsanız borc verdiği kişiye laf dokundurabilirsiniz yada eşine yeni aldıgı bişeyini gördügünüzde benimkinin verdiği paraylamı aldınız gibi imada bulunabilirsiniz
Baskada yapcak bişey yok eşiniz böyle biri dmekki kesinlikle değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?