Arkadaşına para göndermiş?

Eşime en sonunda dedim. Vermişsin helâli hoş olsun. Gidene çare bulunmaz. Ama en çok kırgınlığım bana söylememesi saklaması. Arkadaşının eşinin istekleri geri çevrilmiyor. O da herşeyi istiyor. Şimdide tatil. Ve soruyorum mutsuz

Es aile ARKADASTAN daha onemli hanimefendi bence ki adam borcuna sadik biri degilmis eminim konu sahibinin esinin ihtiyacı olsa arkadaşı borç para falan vermezdi. eşi de bunun lafına yapsaydı zamanında vermeseydin derdi adam
Ilk once aile el degil

Ben ailenin öncelikli olmadığını söylemedim; tekrar okuyun isterseniz. Kişi ailesinin geçimini sağlamalı, bunu sağlamada problem cekmiyorsa ailenin luks bir isteğini erteleyip arkadaşının geçimine destek olabilir, bu şekilde yardım edebilecek vicdana sahip olması önemli bir özellik dedim. Eşini ya da durumu savunmayip durum hakkinda aklima gelen ihtimalleri yazdim, konu sahibi de niyetimi anlayip ona gore cevap verdi zaten.

Tabi ki insanlar arkadaşlarına maddi destek olabilirler ama bunu sağlamak için eşlerinin maaşlarına guvenmemeliler. Konu sahibi eşini terk etti.

Tabi ki insanlar arkadaşlarına maddi destek olabilirler ama bunu sağlamak için eşlerinin maaşlarına guvenmemeliler. Konu sahibi eşini terk etti.
Konuyu takip etmiyorum, ilk baktığımda yorumumu yaptım, savunduğunuz hicbir konunun aksi yonunde de yorum yoktu, kaldı ki konu sahibi zaten cevap verdi. Tüm bunlara rağmen neden bu kadar takilindi şimdi mesajlarima, anlamiyorum. Konu sahibi için de en hayırlısı olsun, burada zaten hepimiz birbirimiz için en iyisini istiyoruz, en azindan ben buna inaniyorum

Yok canım mesajı takıntı haline getirdigimden filan değil...yorumun da kendi içinde tutarlı..sadece konuyu takip ediyorum ve konu sahibinin eşi kendi yükümlülüklerini yerine getiremezken arkadaşının eşinin isteklerini yerine getirmesi için çabalıyor.Maddi kaynak da konu sahibi çünkü o maaşıyla zorunlu ödemeleri yaparken eşi arkadaşına gizlice yardımda bulunuyor.Kesinlikle hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…