Arkadaşına para göndermiş?

100 200 çok verdim. Bu kez çok verdim ki bir dahaki sefere istemesin dedi. Bende demekki bizim çok paramız var. Bütçemiz geniş dedim. O zaman çok beğendiğim yüzük var onu al dedim.(800 tl) Alamam durumum yok diyor
çalışıyor musunuz
eğer çalışıyorsanız maaşınızı aldığınız gibi ihtiyaçlarınızı alın eşinizi de haberdar edin
sorun çıkartırsa "para saçmayı biliyorsun evine bakmayı da bil" diyin
başka türlü akıllanmaz

Söyledim banka kartımı alacağım. Araba kredimi öderim başka birşey yapmamam. Madem rahatlıkla para buluyorsun borçlarada bulursun dedim. Bana tamam babamdan 600 tl isteyeceğim. Herşeyi sen yap seni. Oldu dedim. Borçları ödemek yerine dağıt ben toplayayım. Nasıl batırdıysan öyle düzelt dedim

100 200 çok verdim. Bu kez çok verdim ki bir dahaki sefere istemesin dedi. Bende demekki bizim çok paramız var. Bütçemiz geniş dedim. O zaman çok beğendiğim yüzük var onu al dedim.(800 tl) Alamam durumum yok diyor

Bazen biraz olgunluk gerekir
Eşiniz hata yapmış ve hatasının farkında, size bunu söyleyecek cesareti zaten bulamamış bu kadar üstüne gitmek neden ?
Bu nasıl sevgidir yahu, 600 lira için adamın yere sokup çıkarmışsınız, o para ne sizi zengin eder ne de başkasını ama eşinizin yerinde olsam ömrümün sonuna dek almam o yüzüğü. Canın sağolsun aşkım olmuş bir hata ama keşke benden gizlemeseydin gibi bir tepki çok daha fazla işine yarayabilirdi. Bir de küçük dipnot ; erkeklerin böyle şeylere bakış açısı bizlerden faklıdır, bu hatanın bedeli bir kolye diye şartlar içinden kendini, çok daha çirkin şeyler yaşarsınız sonrasında. Para için bu kadar yüz göz olmayın ve gururu ile oynamayın, bu iş sürekli olursa bir tavır gerekir ama yakaladığınız ilk olayda bu kadar ezerseniz o da sizin üzerinize gelecektir

Aynısını söyledim. Acil birşey olur tamam dedim. Eşi özel hastanede doğum yapmak istiyormuş. Ondan vermiş. O parayıda eşim bankadan çekmiş. Bu kez bankaya borçluyuz

Dedim evlilik yıldonumumuz var. 1 ay içinde o yüzüğü al dedim

Az
Az kaldı zaten sabrım sevgim bitiyor

Çalışıyorum. Eşime dedim. Ben sabahtan akşama kadar boşuna çalışıyorum dedim

Bazı erkekler arkadaşlarına çok rahatlıkla borc verip eşlerine söyleme gereği bile duymuyorlar.Esi bir eşya istese kırk kez "buna ihtiyacın gerçekten var mı?ertelenemez mi ?" diyen adam arkadaşının borç para talebini reddetmiyor ve ya benim esimin çalışarak kazandığını musriflikten zor durumda kalan birisine neden göndereyim? sorusunu kendisine sormuyor.Cunku para için aranmak,ihtiyaç duyulan olmak bazı erkeklerin çok hoşuna gidiyor.

Iyi de mesele 600TL degil ki
Bu kadin borcumuz var, maddiyatimiz iyi degil demisken maddi durumu kotu olmayan, hem de telefon parasi gibi elzem olmaya bir durum icin borc vermek nedir? Bu parayi vermek gurur meselesi degil kerizlik bence sevgili Attraente.

- Durum acil degil telefon faturasi
- Parayi alan zibidi zaten adam degil
- Konu sahibesinin elini cebine atmasini gerekiren bir durum yok. Madem arkadasin ailesi dugunune kadar yapmis gitsin onlardan borc istesin ya da kredi kartindan odesin. Adamin hem aile destegi var hem maasi var, dunya kadar borcu olan adam burda cikip bende var vereyim dememeli yani.

Konu sahibesinin kocasinin yaptigi isguzarlik o kadar. Bu kadin 1 ay calisiyor, sabah 7de kalkiyor, ustunden basindan kisiyor o para bir zibidiye gidiyor. Ne gerek var?

Madem durumun yok neden millete para dagittin abi demezler mi? Derler. Size gelince yok, zibidiye gelince var.

Ben bu konudan çok önceki konunuza takıldım çünkü bu bir şekilde halledilir gerekirse tek kuruş eve harcamazsınız istediğiniz kolyeyi de yüzüğü de alırsınız ama diğer konu daha önemli evliliğiniz daha bir yıl olmamış adam inatagramda orda burda kızlara bakmış sonra da sen böyle olursan aldatırım demiş bence evlilik eşinize göre değil

Gidip alın o yüzüğü. Kredi kartıyla alıp faturayı da önüne koyun. Bu da benim ihtiyacımdı,çalışıp didiniyorum madem saçacak paramiz var sağa sola,bunu da ödeyiver deyin. Ne münasebet yahu. Bir daha istemesin diye para mı verilir ki eminim yine isteyecek eşiniz yine verecek. Ne mecburiyeti var sanki.
Aynısını söyledim. Acil birşey olur tamam dedim. Eşi özel hastanede doğum yapmak istiyormuş. Ondan vermiş. O parayıda eşim bankadan çekmiş. Bu kez bankaya borçluyuz
İyide kendini ayarlasaymıs hamilelik 1 gün sürmüyor. Tam 9 ay hatta daha uzun süreç. Madem özelde doğum istiyor,ona göre kenara atsalardı. Size mi sormuşlar.

Enayi olan konu sahibesi o zaman
Soyle bir tiple "yuva" kurucam diye asla yedigimden ictigimden giydigimden kismam

Esinizle konuşun öncelik kendi ihtiyaçlarınız

Arkadaşıyla görüyoruz o yüzden arayıp parayı isteyemem. Ayıp olur. Onlarda suç bulmuyorum ben. Veren eşim zorla almadılar ya. Eşime beğendiğim yüzüğün resmini attım. Artık alırsın nasılsa çok paramız var dedim. Birşey demedi

Bakin size birşey anlatayim. Esimin samimi bir arkadaşı vardı.Biz de adamın eşiyle görüşüyorduk. Esim de sürekli borç verirdi geri alamazdı hemde yüksek meblağlar. En sonunda biz paramizi istedik diye kötü olduk ve şuan mahkemeligiz.
Kadın bizim paralarla şuan tatil yapıyor. Utanmadan fotoğraflar atıyor. Biz de paramizi alacağız diye uğraşıyoruz.

O yüzden akıllıca davranmanız gerekiyor. Gerekiyorsa arkadaşligınızı kesin alnınızın terini kimseye yedirmeyin.

Valla can sıkıcı ben olsam kızardım sanki eşim de 5000 bin yolladı arkadaşına dedi iyi biri öder paramız kalmaz yollayalım mı dedi geçen ay sen öyle diyorsan yolla dedim gerçi daha paramızı almadık ama umarım gelir aklıma geldi bak sorayım bi eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…