ya tabi eminim öyledir... etrafındaki çogunluk neyi begeniyorsa onu begeniyorsundurbi defa uzakdogu kıyafeti giymemişsindir ya da afrika kabilelerin kıyafetlerini, dogu yöresinin kıyafetlerini... vs.
çünkü neden? çünkü begenmezler
Nereye çevirelim be yaa sağa bakıyorsun aşırı çıplalık, sola bakıyorsun aşırı çıplaklık, kafa sağa sola gitmekten bir hal oldu.. Evden çıkamıyoruz yaz gelince..bakmayin ozaman okadar rahatsiz oluyorsaniz,aninda gözünüzü cevirin
ya tabi eminim öyledir... etrafındaki çogunluk neyi begeniyorsa onu begeniyorsundurbi defa uzakdogu kıyafeti giymemişsindir ya da afrika kabilelerin kıyafetlerini, dogu yöresinin kıyafetlerini... vs.
çünkü neden? çünkü begenmezler
kim yapıyormuş dini tartışma
merv bey yapma ama şimdi afrika kabilsinin kıyafetini giymeyen herkes bunu beğenilmek ve hoşlandığı erkeklerden laf yemek içn mi yapmıyor.
Nereye çevirelim be yaa sağa bakıyorsun aşırı çıplalık, sola bakıyorsun aşırı çıplaklık, kafa sağa sola gitmekten bir hal oldu.. Evden çıkamıyoruz yaz gelince..
cok önyargili konusuyorsun ,nerden biliyorsun beni taniyormusun, hakli olumda nolursa olsun gibi konusuyorsun
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunu öyle bi istekle söyledin ki sanırım bu bi bedduaydı.
Nereye çevirelim be yaa sağa bakıyorsun aşırı çıplalık, sola bakıyorsun aşırı çıplaklık, kafa sağa sola gitmekten bir hal oldu.. Evden çıkamıyoruz yaz gelince..
Böyle giderse Mune gelip sorunuza cevap verir
hayır modadan dolayı giymiyor, insanlar onu yadırgamasın diye, 'ıyyy bu ne' demesinler diye.
mesela istanbul'da şalvarla taksimi gezen görmedim hiç. bi tane bile görmedim. bu yüzden de genelleme yaptım. haklı bi genelleme. ama tabi eminim sen modaya uymak zorunda hissedenlerden degilsindir
Merve erkekmiymis meryemle ne ilgisi varmis
ilgilendirmezbaskalarinin napti ne ettigi ne giydigi ne yedigi nereye gittigi geldigi bizi hic bir sekilde ingilendirmez
merve ben de bunu diyorum zaten ıyy bu ne demesinler içlerinde yasasınlar en azından ama taşlamasınlar bela okumasınlar
karşıdan karşıya geçerken ne olacak?Zaten islama göre bir baktığına 2. kez bakman haram.
yani önemli olan neymiş giyim değil gözlerinmiş.
çıplak gezse de çarşaf giyse de 2. bakış HARAM.
yani biyere çevirme önune bak yeter
ben de onu diyorum zaten, önceki sayfalara bakarsan görürsün. taşlama olmasın, sözlü sataşma olmasın ama birileri bakınca da suçu sadece bakana da atmayın, sonuçta bir de baktıran var.
bi dügünde gelinden daha güzel olmuş bi kız herhalde sinir bozardı dimi? onun gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?