Arkadasinin sevgilissine bakti

Gece gece tartışıp stres atmak isteyen arkadaşlar başka şeylerle ilgilensin bence. Burda ciddi bir konu var sizin yüzünüzden konu kapatılırsa olan konu sahibine olucak. Dini tartışma platformu sanki anlamıyorum ki herkes hoca maşallah. Lğtfen biraz duyarlı olalım saygısızlık yapılmasın konu sahibine

merv bey yapma ama şimdi afrika kabilsinin kıyafetini giymeyen herkes bunu beğenilmek ve hoşlandığı erkeklerden laf yemek içn mi yapmıyor.

bakmayin ozaman okadar rahatsiz oluyorsaniz,aninda gözünüzü cevirin
Nereye çevirelim be yaa sağa bakıyorsun aşırı çıplalık, sola bakıyorsun aşırı çıplaklık, kafa sağa sola gitmekten bir hal oldu.. Evden çıkamıyoruz yaz gelince..

cok önyargili konusuyorsun ,nerden biliyorsun beni taniyormusun, hakli olumda nolursa olsun gibi konusuyorsun

Nereye çevirelim be yaa sağa bakıyorsun aşırı çıplalık, sola bakıyorsun aşırı çıplaklık, kafa sağa sola gitmekten bir hal oldu.. Evden çıkamıyoruz yaz gelince..

bende diyorumki,siz rahatsiz oluyorsunuz diye insanlar kiyafet seklinimi degistirsin

yola odaklanin sizde insanlara degil

cok önyargili konusuyorsun ,nerden biliyorsun beni taniyormusun, hakli olumda nolursa olsun gibi konusuyorsun

mesela istanbul'da şalvarla taksimi gezen görmedim hiç. bi tane bile görmedim. bu yüzden de genelleme yaptım. haklı bi genelleme. ama tabi eminim sen modaya uymak zorunda hissedenlerden degilsindir

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunu öyle bi istekle söyledin ki sanırım bu bi bedduaydı.

Estağfirullah. Bak düşüncesi bile kötü. Sadece bakanda suç yok, birazda fitneyi başlatana kızalım. Eee sevgililer demez mi sana güveniyorumda etrafa güvenmiyorum. Neden acaba?

Zaten islama göre bir baktığına 2. kez bakman haram.
yani önemli olan neymiş giyim değil gözlerinmiş.
çıplak gezse de çarşaf giyse de 2. bakış HARAM.
yani biyere çevirme önune bak yeter

hayır modadan dolayı giymiyor, insanlar onu yadırgamasın diye, 'ıyyy bu ne' demesinler diye.

merve ben de bunu diyorum zaten ıyy bu ne demesinler içlerinde yasasınlar en azından ama taşlamasınlar bela okumasınlar

mesela istanbul'da şalvarla taksimi gezen görmedim hiç. bi tane bile görmedim. bu yüzden de genelleme yaptım. haklı bi genelleme. ama tabi eminim sen modaya uymak zorunda hissedenlerden degilsindir

modaya uymak istesemde bu seni hic bir sekilde ilgilendirmezki

moda deyince niye aklina kötü seyler geliyor onuda anlamis degilim,cok güzel moda kiyafetleride var

ilgilendirmez baskalarinin napti ne ettigi ne giydigi ne yedigi nereye gittigi geldigi bizi hic bir sekilde ingilendirmez

ilgilendiriyor ki, bak saatlerce tartışıyoruz, yoksa konu sahibininde konusunun da ilgilendirmemesi gerekirdi. Evinde kimin ne yaptığı, ne ettigi,ne giydigi ne yedigi nereye gittigi geldigi bizi hic bir sekilde ingilendirmez . Sokak topluma açılan bir kapı, herkes birbirine saygı duymalı...
Aşırı çıplaklık aile huzurunu bozuyor, her erkek göz kapaklarına hakim olamıyor... Adamlar değişmiyorsa çevreye çeki düzen verilmeli ya da evimizden çıkamayacağız...

merve ben de bunu diyorum zaten ıyy bu ne demesinler içlerinde yasasınlar en azından ama taşlamasınlar bela okumasınlar

ben de onu diyorum zaten, önceki sayfalara bakarsan görürsün. taşlama olmasın, sözlü sataşma olmasın ama birileri bakınca da suçu sadece bakana da atmayın, sonuçta bir de baktıran var.

bi dügünde gelinden daha güzel olmuş bi kız herhalde sinir bozardı dimi? onun gibi...

Zaten islama göre bir baktığına 2. kez bakman haram.
yani önemli olan neymiş giyim değil gözlerinmiş.
çıplak gezse de çarşaf giyse de 2. bakış HARAM.
yani biyere çevirme önune bak yeter
karşıdan karşıya geçerken ne olacak?

hm orasını bilemem sen kadın olmadığın için biraz taraflı düşünüyorsun ama bence bakan da gayet suçlu tabi böyle düşünüyorsun diye seni yargılayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…