Arkadasinin sevgilissine bakti

aynen

sen sadece kendini kandırıyorsun. insanların derdi kendini begendirmek olmasaydı moda diye bir şey olmazdı, makyaj diye bir şey olmazdı, şunun altına hangisi yakışır olmazdı. ''ben kendim için giyiniyorum'' diye kendini kandırıyorsun.

EIN aynı benzer konuma yaptığın yorumları hatırladım...
demeki neymiş başa gelmeyince anlaşılmıyormuş...
vhalla sabırlar diliyorum..zor..

bakmayin ozaman okadar rahatsiz oluyorsaniz,aninda gözünüzü cevirin

Ben öyle birşey hiç yok demedim ki sadece senin gibi tek sebep olarak onu göstermedim.
Sadece kızların olduğu malum dersanelere bile bir ton makyajla gelen evinde bile giyimine dikkat eden insanlar var.
Ya da beğendirmek derken illa erkekler baksn değil toplumda daha iyi göruneyim diyen ya da rekabet eden de vardır.
Senin gibi herkesi aynı kefeye koymuyorum bunu kendimden biliyorum ççünkü o iğrenç bakışlardan rahatsız oldğum için değiştim sonra. Eğer bundan hoşlansaydım buna devam ederdim ama etmedimmm

Son düzenleme:

insanin kendini begenmesi desek suna (begendirmek degil)

İslama göre saç da mahrem o zaman sen de sokağa çıkma benim nişanlım üzerine atlamaz ama haram sonuçta ya gözu kayarsa?Hakkımıza girersin.

Edepsiz giyinen (açık demiyorum bakın) kul hakkına girmiyormu peki, ben istemediğim ve görmmek istemediğim halde görmek zorunda bırakılıyorsam?

Edepsiz giyinen (açık demiyorum bakın) kul hakkına girmiyormu peki, ben istemediğim ve görmmek istemediğim halde görmek zorunda bırakılıyorsam?

Ben sadece diyorum ki günahsa bile seni ilgilendirmez çünkü hesabını sana vermeycek.

Esindeki de ne cesaret( aslinda pislikte) arkadas inkar da etmiyor!! Sen hala kizla gorusucekmisin?? Yanlis anlama ama arkadasinin karisina bakan birde poposuna bakan adam tam yuzune tukurulucek adam. Hadi onu birak sen yanindasin ve evli musadenlee bir guzen CHUUUSSSSLUYORUM esiniz olacak adami!!

İslama göre saç da mahrem o zaman sen de sokağa çıkma benim nişanlım üzerine atlamaz ama haram sonuçta ya gözu kayarsa?Hakkımıza girersin.
Genç ve güzel bir kadın dikkat çeken bir kıyafetle saçını savurur, poposunu kıvırta kıvırta yürür nişanlının aklını başından alırsa,
gider kızı tebrik eder, alnından öpersiniz artıkın...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunu öyle bi istekle söyledin ki sanırım bu bi bedduaydı.

bana ülke fark etmiyor modada,begendigimi alip giyerim

ya tabi eminim öyledir... etrafındaki çogunluk neyi begeniyorsa onu begeniyorsundur bi defa uzakdogu kıyafeti giymemişsindir ya da afrika kabilelerin kıyafetlerini, dogu yöresinin kıyafetlerini... vs.

çünkü neden? çünkü begenmezler

Hakkıma giriliyorsa ilgilendirir..

tamam o zaman sen bugune kadar hangi erkek tarafından beğenildiysen ve tesettürlü olmadığın için buna devam ediyorsan git tek tek bul o adamların eşlerini ve özür dile tövbe et yani çuvaldızı kenndine batır sıra gelirse diğerlerine hesap sorarsın taşlar ve bela okursun

Adamın karakterinde varsa zaten birilerinin poposunu acmasına gerek kalmaz siz merak etmeyin,
insanların giyinişine gem vurmaktan da vazgeçin mezara beraber mi gireceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…