Açtık açtık merak etme, üniversteyi okumak için açtık, sonra da devlette çalışmak için açtık. Hiçde güzel bir şey değil..
Herkes kapansın, tesettüre girsin mi diyoruz, burada işin doğrusnu anlatmaya çalışıyoruz. İsteyen örtünür,istemeyen günahına katlannır.İnaçllı değilse zaten karışamayız.
Toplumda yaşıyorsak herkes birbirine saygı duyacak. Edep nedir bilir misiniz...
Özgürlük başklarının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa geçerlidir. Çıplaklığı görmek istemediğimiz iççin dışarı çıkamaz olduk, ne yani pazara da mı gitmeyelim, istemediğim görüntüleri görmek istemiyorsam..
benim evim haremlik selamlık o yüzden almamda sakınca olmazdı mervecik bey sen gelirsen mesela babamla oturusun
bakmak kendi içinde yadırgamak farklı bir durum ama nerdeyse taşlamak farklı bir durum
kişi başkasına zarar vermiyorsa istediği şekilde gyer rahatsız olan diğer -aklı başında olan- insanlar da en fazla bakmazo lur biter.
ha meraklsıysa zaten bakar e bakan da zaten sadece onla yetinmez.
Böyle düşünen insan hiç bir yeniliğe açık olmayan insandır.
Açtık açtık merak etme, üniversteyi okumak için açtık, sonra da devlette çalışmak için açtık. Hiçde güzel bir şey değil..
Herkes kapansın, tesettüre girsin mi diyoruz, burada işin doğrusnu anlatmaya çalışıyoruz. İsteyen örtünür,istemeyen günahına katlannır.İnaçllı değilse zaten karışamayız.
Toplumda yaşıyorsak herkes birbirine saygı duyacak. Edep nedir bilir misiniz...
Özgürlük başklarının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa geçerlidir. Çıplaklığı görmek istemediğimiz iççin dışarı çıkamaz olduk, ne yani pazara da mı gitmeyelim, istemediğim görüntüleri görmek istemiyorsam..
ben taşlamaktan bahsetmedim zaten. uçuk kaçık giyinsen bile taşlanmaman ve hatta sözlü saldırıya da maruz kalmaman gerekir (gerçi bazıları bunu bile istiyor ya neyse... ama tabi yakışıklı genç adamlar laf atarsa memnun olacaklardır, yoksa başkası olursa 'ıyy sapık' olur.)
ama bakmak... ayrı bir şey. insanların gözüne yasak mı koyacaksınız nedir anlamadım?
ben taşlamaktan bahsetmedim zaten. uçuk kaçık giyinsen bile taşlanmaman ve hatta sözlü saldırıya da maruz kalmaman gerekir (gerçi bazıları bunu bile istiyor ya neyse... ama tabi yakışıklı genç adamlar laf atarsa memnun olacaklardır, yoksa başkası olursa 'ıyy sapık' olur.)
ama bakmak... ayrı bir şey. insanların gözüne yasak mı koyacaksınız nedir anlamadım?
Kadın kApansın mı dedim, edepli giyinsin. O mekan o tarz kıyafeti kaldıramayacak bir yer.senin inancın senin doğrun nedeniyle o kadın sana uymak zorunda mı ??
Kusura bakma bir zihniyet yüzünden açmak zorunda kalındı şimdi de bu zihniyet yüzünden kimse kapatamaz!
Ben dışlanmaktan bahsetmiştim.
bi insan sadce ve sadece beğenilmek için mi öyle giyinir?
80 90 yaşlarına gelmiş kadınlar da öyle giyebiliyor onlarda da mı bu var?
Ha o yetmiyor bir de 'istediği' kriterlere uyanların bğenmesini arzuluyor ve öyle olmayınca da diğerlerine ıykk sapık dior.
tamam,baksinlar ozaman ama o kadina hakkimi helal etmiyorum diyemez karsi taraf,gitsin bakan kocasina hakkini helal etmesin
Kadın kApansın mı dedim, edepli giyinsin. O mekan o tarz kıyafeti kaldıramayacak bir yer.
Bekarsınız herhalde..
Eşiniz sevdiğiniz olduğunda siz de aynı konu sahibi gibi soğursunuz edepsiz giyinenlere bakınca. Bakın açık olan demiyorum edepsiz giyinene diyorıum.
Ben de tesettürlü değilim. Edep ya HU..
Kadın kApansın mı dedim, edepli giyinsin. O mekan o tarz kıyafeti kaldıramayacak bir yer.
Bekarsınız herhalde..
Eşiniz sevdiğiniz olduğunda siz de aynı konu sahibi gibi soğursunuz edepsiz giyinenlere bakınca. Bakın açık olan demiyorum edepsiz giyinene diyorıum.
Ben de tesettürlü değilim. Edep ya HU..
Açık giyinenlerden değil, çok açık giyinip tahrik eden kadına bakan eşden ve sevgiliden soğur insan..niye acik giyinnlerden soguyorsunuz,konu sahibi kizdan sikayetci degilki kocasindan sikayetci olmasi gerekti gibi
tamam,baksinlar ozaman ama o kadina hakkimi helal etmiyorum diyemez karsi taraf,gitsin bakan kocasina hakkini helal etmesin
Kişinin hakkına giriliyorsa, hakkını helal etmeyebilir. Bakan kocayı kimse haklı görmüyor ki.
Kimsenin de diğer insanı günaha sokacak kadar edepsiz giyinmeye , eşleri birbirine düşürmeye de hakkı yok..
Ben tesettürlüyüm ve çok sevdiğim nişanlım var gözlerini de haramdan koruyor ve kimsenin giyimine müdahale etmiyor
Açık giyinenlerden değil, çok açık giyinip tahrik eden kadına bakan eşden ve sevgiliden soğur insan..
dışlanmak anormal bir şey degil. hadi diyelim ki sen lüks bi restoranda kocanla romantik bi yemek yerken evsiz birileri de senin yanında oturdu yemek yiyor, restoran sahibi yemek ısmarlamış onlara... napardın? gerçi öylelerini almazlar ama farz et diyorum. dışlamaz mıydın, yadırgamaz mıydın? üff püff bu ne yaa demez miydin?
herkes kaynaşsın, kimseyi dışlamayalım, farklı kültürler bir arada mükemmel bir harmoni içinde yaşayıp gidelim... derseniz bu ancak bir hayal olur. gerçek dünya böyle bir yer degil.
80 yaşındaki kadın da elbette kendini begendirmek için giyer. gençligindeki gibi degil ama bu sefer de farklı şekilde begendirmek ister.
Bakar bakar merak etme, evlenin,evliliğiniz biraz ilerlesin, fitne zamanları daha çok artsın bakalım bu kadar haramdan kendinizi tek taraflı koruyabilecek misiniz?
Bakar bakar merak etme, evlenin,evliliğiniz biraz ilerlesin, fitne zamanları daha çok artsın bakalım bu kadar haramdan kendinizi tek taraflı koruyabilecek misiniz?
Kocalarımız da edepsiz kadınların üzerine atlamayacak herhalde..sabaha kadar konussakta ne siz beni,nede ben sizi anliyagim bu konuda
madem esiyle kötü olmak istemiyor bakmiyacak okadar
bu yüzden neden kadinlarimiz kiyafetinden kendinden ödün versin,kocalarinizi zaptedin siz önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?