Arkadaşınız sizden borç isterse

Ödeyebileceğine inanıyorsa kredi çekseymiş. Kimsenin finansal durumunu alt üst edemez. Acil bir durum değil bu, hastalık, ameliyat vs değil. Öyle olsa ben de düşünmeden bütün paramı veririm yeter ki sağlığına kavuşsun ama bu apayrı bir durum, keyfii biraz. O yüzden para vermeyin derim.

Valla canım en iyisini sen bilirsin de ben yerinde olsam vermem benim babamdan dayısı aldı borç yirmi günlüğüne diye 5sene oyaladi ki parça parça yolladı parayı hiç birşeye yaramadı geldiği gibi gitti borcu toplu alırlar ama vermeye gelince parça parça verirler kendi paranla mağdur oluyorsun.Iyi düşün canım

sana bu konuları actgında sen ne dedın? borcu varsa 10 bınle borc kapanmaz.bankaya borcu varken senın borcuna öncelık verme lüksü olamaz banka işi başka neticede senin borç sallanır durur.aileme verdim de veremem demekten cekınıyorsun sen başkalrını sok işin içineç

çok yakın bir arkadaşınız olmadığını söylüyorsunuz, sakın derim, sakın. 10 bin TL büyük para. o para ya ödenmez, ya da o kadar uzun sürede ödenir ki çok zor durumda kalabilirsiniz. sizde de o kadar para bulunmadığını söyleseniz? ya da bir şey için kullanacağınızı?

Yorum yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim. demişsiniz ya acil bir durum olur hastalık ameliyat falan, işte öyle bir durum olsa ben de gözümü kırpmadan veririm. ama bu durum biraz da keyfi tabi ki. ben 2 bin destek olacağımı kendisine bildirdim eşimle konuşayım dedi aramadı tekrar. geri ödemeyi soranlar için söyleyeyim eylülden itibaren her ay 250 gibi göndereceğini söyledi. benim en çok kızdığım bu kadar borçla bu işlere girilmesi.insan biraz birikim yapar sonra bu işe girer. Neyse hepinize teşekkürler.

ben olsam vermezdim belli çünkü geri gelmicek küçük bi mebla olsa neyse ama 10bin az bi para deil o kadar borcun içinde sizin borca ne zaman sıra gelicek üstüne bide arkadaşınızla kötü olursunuz :20:

şahsen ben sizn yerinizde olsam vermezdim bu konuda kimseye güven yok artık .Parayı verirseniz geri geleceği kesin değil siz dara girmeyinn

Back
X