Arkadasiniz ve sevgilisi/esi ile disari cikar misiniz? Ben mi abartiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasınızın yasam, düsünce tarzıyla demekki sizinkisi uyusmuyor. Elele tutusmalar falan diyosunuz, agır olur insan azıcık diyosunuz. Uyusmuyosunuz belli ki.
Siz biraz ağır, kasıntı birisiniz herhalde belki sessizdiniz konusmadınız ondan kendi aralarında konusmus olabilirler. Haliyle insan burda essek bası mıyım diye düsünüyor bu biraz yanlıs.

Hesap ödeme kısmı hayli hayli komik ya. Yani ben en cok herifin parayı size verip sizi göndermesine güldüm
Tanısma hikayesine gelecek olursak masai marada mı yasıyosunuz acaba? Erkek yok mu? Yani zor olmamalı bu kadar.

Son düzenleme:
Beklenti degil bu, sevgilisi ikinizi de ben davet ediyorum demesine ragmen, arkadasimin benim kahvemi ödemek istememesi.
Ödemeye kalksa sizin kabul etmemeniz gerekir. Ne münasebet elin adamı sizin hesabı niye ödesin? Erkek arkadaşın elinize para tutuşturması tam öküzlük. Kızlar siz oturun masayı tutun ben siparişleri halledeyim der getirir kahveyi tatlıyı. Ismarlamak budur çocuk gibi eline para verilmez kimsenin. Cafe tarzı bir yer olduğu için bir seferlik ısmarlama kabul edilebilir ama bir restoran falan olsaydı ben yine hesabımı ödetmezdim.

Sakız bile olsa param varsa öderim, param yoksa o gün çıkmam dışarı. Bu size bir tecrübe olsun. Bir çiftin yanına 3. kişi olmayın. Kız kıza iyi arkadaşsınızdır, birbirinize destek olup kötü gün dostluğunuz vardır ama birinin sevgilisi olunca diğerinin de yanlarında takılmaması gerekir.
Siz biraz da yalnız olmaktan rahatsız hissediyorsunuz gibi geldi.

Alınırsınız rahatsız olursunuz diye düşünmüş olamaz mı? Belki siz "ne münasebet senin erkek arkadaşın benimkini niye ödüyor" dersiniz sanmıştır? Ben öyle söylerdim mesela. O senin erkek arkadaşın daha ilk kez gördüğüm biri benim hesabımı ödemesin lütfen diye hafif bir sitem ederdim ben mesela.
Sözün kısası çift değilseniz başka bir çiftle dışarı çıkmayın.

Niye anlatamazsın? Birbirimize hep destek olduk dediniz, niye kız kardeşiyle ilgili düşüncesini arkadaşıyla paylaşamasın?
Bu kişiyle sandığınız gibi iyi arkadaş değilsiniz o halde. Siz her şeyi kendi içinizde yaşıyorsunuz. Arkadaşınıza hiç "ben de artık kendimi hazır hissediyorum, tekrar biriyle ilişki düşünüyorum" dediniz mi, kız nereden bilsin istekli olduğunuzu. Ben samimi arkadaşıma " yok ya ben dururken kardeşin mardeşin tanışamaz yakışıklı bir erkekle, önce ben görücem kafama uymazsa alın sizin olsun" derim. Bakın samimi dedim, normal öylesine bir arkadaşıma kesinlikle demem bunu.

Öyle söyleyemez, böyle davranamaz, onu anlatamaz... Neyi nasıl yapacağını size sormamalı insanlar. Tepkinizi veya isteğinizi içeriden değil dışınızdan gösterin. Ben söylemeyeyim kendisi anlasın doğru bir iletişim yöntemi mi sizce?
Bu kişiyle arkadaşlığınıza devam etmeyin bence çünkü her şeyde bir kusur buluyorsunuz.

Sizin arkadas bizim tipik kizlardan sevgili bulunca degisen tiplerden, ayrica bu bir adettir ya, eniste ile cikinca kiz arkadaslar da hesap Ödemez. Bu kiz sevgilisi ile ayrilinca kosarak kapiniza gelir ama o kapiyi kapatin bence siz
Herif masaya kurulup kızların, daha doğrusu 30 yaşında koca kadınların eline para tutuşturmuş, hadi gidin ne istiyorsanız alın demiş. Bu hangi adet pardon? Ne çirkin ne kaba bir davranış.

Bana çok farkli geldi alinganliklariniz sevgilisinin arkadaşını kızkardeşini ayarlamak istemesinin nesi anormal sizi kiz kardesinden daha cok sevmesini daha cok dusunmesini mi beklediniz anlayamadim. Siz olsanız mesela böyle bir durumda ilk kardesinizi değil de arkadasinizi mi dusunurdunuz. En iyi arkadas bile kardesle kıyaslanamaz benim icin, siz beklentiye kendi kendinize girmissiniz arkadasiniz size sana ben x kisisini ayarlayacagim deyip sonradan yok ya ben vazgeçtim onu aslinda kardesime ayarladim sen kusura bakma demis gibi bir moda girmissiniz siz. Hesabi ödeme konusuna gelince de ayni şey başıma gelse benim isime gelir elin adami bana ne pasta ismarlayabilir ne yemek bunun beklentisine girmenizde bana anormal geldi. Sevgili olarak samimi takilmalarindan hoslanmiyorsaniz da arkadasinizla ayrı görüşün olsun bitsin. Ben mesela hicbi arkadasimla sadece eşi veya sevgilisi yanındayken ben tekken görüşmeyi tercih etmem. Ya benimde yanimda eşim olmali ya arkadaşım tek olmalı o sekilde kendimi ortamda fazlaymisim gibi hissederim çünkü, basiniza gelen tamda bu sizi cok muhabbete katmadiklari icinde rahatsiz olmussunuz bir daha ayrı takılın bence arkadaşınızla. Üzülmeyin sizinde gönlünüze gore biri cikar karsiniza hic tanimadiginiz biri icin onunla tanisamadiginiza üzülmeyin. Dünyada tek erkek o kalmış değil. Sizinde gönlünüze gore biri cikacaktir elbet herseyin bir zamani var. Sizin asil derdiniz hayatinizi buna odaklamak gibi geldi bana. Biraz akışa bırakın mutlaka hersey yoluna girecektir

Bana arkadaşınız çok iyi niyetli gelmedi. Tamam çok yakışıklı beyi kardeşine yapmak istiyor olabilir. Ama sizin de hayatınızda birini istediğinizi bile bile bunu size ballandıra ballandıra anlatması kötü niyet göstergesi benim için. Sizi çağırıp dışlaması da aynı şekilde. Para konusu saçma geldi, sevgilim dahi olsa niye çocuk gibi elime pata sıkıştırsın? Gerçek arkadaş değilmişsiniz. Gördüğünüz iyi olmuş, ona göre davranırsınız.

Beğendiği birini yakın arkadaşından ziyade kardeşi için düşünmesi daha mantıklı ama. Tabii ki bir insanın önceliği kardeşi olur yakın arkadaşı değil.

Hesap konusunda da beklentiye girmeseydiniz keşke adam o an ikiniz bir şeyler alın dediğinde “ben kendim öderim” deseydiniz. Kaç yaşında insanlarsınız hesap kitap ayrı herkeste.

Buldumcuk bi tip belli ki arkadaşınız. Diğer taraftan 8 saat ötedeki kişiyle arkadaşları belki daha uyumludur. Karakter vs açısından... İster istemez bozulmuşsunuz ama bu şekilde bakmakta fayda var. Gereksiz bir diyaloga girmişler 3 bir şahıs varken.
Mesafeli olmak size hiç bir şey kaybettirmez.

Herkes ayni sekilde sevmek sevilmek zorunda degil kahve icerken el tutmak istemiyorum diye sevmiyor sevilmiyor anlamina gelmiyor. Acayip olan sizsiniz, tamam bir siz sevip seviliyorsunuz dünyada herseye bu kadar anlam yüklemeyin

Herkes ayni sekilde sevmek sevilmek zorunda degil kahve icerken el tutmak istemiyorum diye sevmiyor sevilmiyor anlamina gelmiyor. Acayip olan sizsiniz, tamam bir siz sevip seviliyorsunuz dünyada herseye bu kadar anlam yüklemeyin
E herkes aynı şekilde sevmek sevilmek zorunda değilse arkadaşınız niye sizin kafanızdaki sevme sevilme şekline uysun istiyorsunuz? Neden el ele tutuşmalarından, birbirlerine dokunmalarından, birbirlerini sevmelerinden rahatsız oluyorsunuz?

Sevgiliden önceki hali ve sonraki hali arasinda cok fark var. Ikimizde yalnizken sen birini bulsan beni kesin unutursun diyordu, sakayla karisik, aynisini kendisi yapti. Kiz kardesimle tanistircam dediginin üzerinden cok zaman gecti, o sorun olmadi zaten fazla ama dün olan davranisindan sonra hepsini birlestirdim ve mesafe koymaya karar verdim

Sebebini acikladim ayni seyleri yüz kere yazmak zorunda degilim

Evet dogrudur, ben öyle bir durum yasamadigim icin bilmiyorum kimle tanistirirdim. Hesap kitap konusunda arkadasimla su sekilde yapiyorduk; bulustugumuzda herkes kendi hesabini ödüyordu, bugün ben ödeyim denmedigi sürece. Sevgilisi de bugün böyle olsun deyince bir sey demedim

Nasıl arkadaşlık ilişkileriniz var anlamadım ki? 30 yaş üstü iş güç sahibi yetişkin kadınlar olarak koca bulucam diye, internette dolanıyorsunuz, o bulunca buldumcuk gibi dolaşıp, size sende bul edası ile hava atıyor, siz bak kendine buldu bana koca bulmadı diye arkadaşınıza bileniyorsunuz. Bence ikinizde birbirinizin arkadaşı falan değilmişsiniz sadece erkek arkadaşı yokluğundan yalnız kalmamak için bir araya gelmişsiniz, o bulunca aranızdaki menfaat dengesi zedelenmiş. Hayatım boyunca hiçbir zaman koca bulmayı amaç edinen, arkadaşlarına hasetlenen ve birini bulmadılar diye dertlenen kadınları anlamadım. O övündüğünüz maaşınızla gezin tozun ufkunuzu açın, hayatınızın tatını çıkarın. Ben aklı başında hiçbir erkeğinde zaten koca koca diye dertlenen birini hayatına alacağını sanmıyorum. Çok itici bir enerjiniz var bana kalırsa ve bu durum burdan bile belli oluyor. Zira bu kafayı değiştirmezseniz o övündüğünüz maaşınızla kendi yatırımlarına sizi sponsor etmeye çalışan çakal bir erkeğe yem olursunuz anca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…