- 21 Temmuz 2021
- 276
- 260
- 53
- 39
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Allah seni inandirsin ben de mutluyum hem de kocasiz :)Kıskanmadığımı ispatlamak için aylık gelirimi yazayım mı
Ayyy kocam da var
Allah seni inandırsın mutluyum bile
OlmadıIstanbul Etiler köyü adeti, oldu mu
Mutlu olduğunuz için mi konu açtınız?Allah seni inandirsin ben de mutluyum hem de kocasiz :)
Derdi olan insan hayatinda tamamen mutsuz mu oluyor. Siz mutlu olsaniz cok mutluyum kocam da var yazmazdinizMutlu olduğunuz için mi konu açtınız?
Benim kiz kardesim yok erkek kardesim de evli belki ondandir.Konu sahibi, yorumlara biraz baktim da sizin ya kardeşiniz yok ya da kopuksunuz.
Benim de kardeşim yok dolayisiyla kardeş bağini bilmiyorum ama kardeşle arkadas ya da kuzeni ayni kefeye koymak cidden mantikli değil.
Kotu de olsa kardeş arkadastan kuzenden başkadir. Bazi kardeşler birbirlerine cehennem yaşatiyor o ayri ama belli ki arkadasiniz kardeşiyle iyi, bu durumda hiç bir arkadaş onceligi olmaz bu cok normal.
Niye yazamıyormuşuz? Çok mutluyum kocam da var, aha yazdımDerdi olan insan hayatinda tamamen mutsuz mu oluyor. Siz mutlu olsaniz cok mutluyum kocam da var yazmazdiniz
Ailem varken arkadaşımdan yardım istememHerkese iyi aksamlar. Konuyu ve rahatsiz oldugum noktayi anlamaniz icin biraz ön bilgi vermek istiyorum. Yakin arkadasim ve ben ayni sehirde yasiyoruz, ikimizin de ailesi uzakta ve burda gurbette sayiliriz. Gerektiginde birbirimize destek oluruz cok sik görüsmeyiz, ikimizde calisiyoruz, hafta da bir kez anca bulusuruz ama iyi bir bagimiz vardir. Bir süre öncesine kadar ikimizinde hayatinda kimse yoktu (ikimiz de eslerimizden ayrildik), o sonra bir kac kisiyle bulustu. Olmuyor isinamiyorum derdi, neyse en son görüstügü kisiyle kafalarimiz uyustu dedi ve bir senedir beraberler. Benim hayatimda henüz kimse yok, istiyorum ama olmuyor. (Yaslarimiz 30 üzeri) Beni rahatsiz eden seylere geleyim. Arkadasin sevgilisinin cok iyi, yakisikli, isi gücü yerinde bir arkadasi varmis (Arkadasim kendisi bahsetti), adami bu kadar övdükten sonra ama benim iyi biriyle tanismayi cok istedigimi bildigi halde ama onu kiz kardesimle tanistircam dedi. (Kiz kardesi 8 saatlik uzaklikta oturuyor) Neyse, bozuldum ama belli etmedim, kimle tanistirmak istiyorsa tanistirabilir sonucta ama bugün olan sey beni gercekten rahatsiz etti iyice. Arkadasim ve sevgilisi disari cikcakmis, sen de gel planin yoksa dedi tamam dedim. Bulustuk sürekli aralarinda konusuyorlar, bugün aksam sunu yapalim mi, bunu pisirelim mi, ayarladiklari yaz tatilinden falan bahsediyorlar, ben biraz disarda kaldim yani. Sonra bir yere oturduk, sevgilisi ben masayi tutayim siz gidin alin ne istiyorsaniz dedi para verdi arkadasima. Kasada arkadasim sevgilisi ve kendisine aldiklarini ödedi. (Paradan asla degil ama sevgilisi bu paradan ikinizde istediginizi alin demisti) Ergenler gibi sürekli el ele falan oturdular. (Ben hayatimda ki insan es ya da sevgili ve arkadasimla disari ciktigimizda ücümüz de sanki norma arkadasmis gibi takilmayi seviyorum. Brn mi cok ince düsünüyorum. Arkadasimla arama mesafe koymali miyim? Yoksa bunlar normal seyler mi?
Edit: Bunu yazmayi unuttum. Arkadasim iki hafta önce koronaya yakalandi. Kendisini hergün arayip alisverisini yapayim getireyim mi dememe ragmen bir saat uzaklikta oturan sevgilisine alisveris yaptirip getirtti. Ben mi bugüne kadar aramizda ki samimiyeti yanlis, anlamisim. Sevgili bulununca hemen arkadastan daha mi öte oluyor? Benim icin böyle seyler önemli, hemen her seyi kestirip atip, bitirmeyi dogru bulmuyorum ama bunlar soguttu beni biraz.
Ben de yaziyorum kocam yok flörtlerim var Ben de mutluyumNiye yazamıyormuşuz? Çok mutluyum kocam da var, aha yazdım
O yüzden mi insanlar karşınızdan el ele tutuşuyor diye kıskançlıktan deliye döndünüz?Ben de yaziyorum kocam yok flörtlerim var Ben de mutluyum
Niye?Derdi olan insan hayatinda tamamen mutsuz mu oluyor. Siz mutlu olsaniz cok mutluyum kocam da var yazmazdiniz
Keske hesap konusunda Diger mesajlari da okusaydiniz ama sizin icin tekrar yazamiyacagim. Arkadasinizin yanimda askim aksama sunu yapalim mi bunu yapalim mi diyorsaniz, o sizin ayibiniz bence. Benno sekilde görmedim, evliyken arkadasim da yanimizdayken esime kizla da ilgilense de diye kac kere söyledim, biz davet etmisken hesap ödemesi de zaten imkansiz ama Herkesin yetistirilis tarzi görgüsü farklidir. Size höre normal bana göre degil. So what?Ailem varken arkadaşımdan yardım istemem
Sevgilim varken arkadaşımdan yardım istemem
Arkadaşım varken komşumdan yardım istemem
Bunun nesi tuhaf?
Sevgilisi sizden daha yakın arkadaşınıza
Onun sevgilisi, onun sevgilisinin parası, ister öder ister ödemez, siz niye başkasına hesabınızı ödetmeye bukadar meraklısınız, okadaaaaaar para kazanıyorsunuz sonuçta
Ki ben para kazanmasam da kimseye yediğimi içtiğimi ödetmem
Tüh kardeşi kapacak Gül gibi adamı kaçırdım tavrıda berbat
Muhabbet konusuna gelince: sizi davet etmişler, gel başrolde sen ol dememişler, akşama yapacakları yemeği konuşurlarken ben de o yemeği severim şöyle pişiririrm yada yanına da şunu eklerseniz güzel olur gibi doğal olarak sohbete katılabilirdiniz
Tatilden bahsederlerken siz de fikir verebilir, planları hakkındaki fikrinizi belirtebilir yada güzel bir tatil anınızı anlatıp sohbete dahil olabilirdiniz
Hem susup muhabbete katılmayıp hem de aralarında konuştular demek abes
El ele tutuşmalarına laf etmeniz ise hepten acınası, sizden izin mi alacaklardı
Kiskanmadim, illa kiskandigimi iddia ediyorsanuz sorunu kendinizde arayin. Kiskansam her hafta adamin nasil mükemmel biri oldugunu dinlemezdim herhaldeO yüzden mi insanlar karşınızdan el ele tutuşuyor diye kıskançlıktan deliye döndünüz?
Ne çok kıskançlık biriktirmişsiniz içinizdeKiskanmadim, illa kiskandigimi iddia ediyorsanuz sorunu kendinizde arayin. Kiskansam her hafta adamin nasil mükemmel biri oldugunu dinlemezdim herhalde
Nötr sekilde fikrinizi yazardiniz mesela, bu kadar uzatmazdiniz. Diger üyelerden de benim fikirlerimi onaylamayanlar oldu, düzgünce yazdilar ve cekildiler. Siz her seye karsi cevap yazma derdindesiniz ve hakli olma pesindesiniz. Bu da bende mutsuzluk izlenimi uyandiriyor.Niye?
Ayıp mı?
Kocam var, çocuğum var, param var, huzurum var, dümdüz mutluyum işte
Size göre mutlu olsam ne yazardım?
Siz de geri kalmazsinizNe çok kıskançlık biriktirmişsiniz içinizdegeldikçe geliyor
O yüzden mi insanlar karşınızdan el ele tutuşuyor diye kıskançlıktan deliye döndünüz?
Kiskanmadim, illa kiskandigimi iddia ediyorsanuz sorunu kendinizde arayin. Kiskansam her hafta adamin nasil mükemmel biri oldugunu dinlemezdim herhalde
Yazdiklariyla insanlari vurmaya calisiyorsunuz. Bu sayfada bunu cok kez duydunuz zaten ama sorun degil burasi bir derdim var bölümü. Elestiriden korksam ki sizin ki elestri degil, sohbeti kangren etme, buraya yazmazdim zatenNe çok kıskançlık biriktirmişsiniz içinizdegeldikçe geliyor
Neyden?Siz de geri kalmazsiniz
Kıskançlık değil o cağğnım, görgü falan... ben evliyken hiç elini tutmazdım kocamın bekar arkadaşlarımın yanında diyecek şimdi.İyi de birkaç sayfa önce, el ele tutuşma olayının gözüne batmasının kendi yalnızlığı ile alakası olabileceğini kabul etmişti halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?