arkadaşınıza yaptığınız yamuklar nedir..

Aslında kedi gibiyimdir ama canım yanınca tırmalama huyum var işte
Yalnız hala merak ederim, acaba o yazıyı okuyup geri dönen oldu mu diye

dua et kamera falan yokmus.
yoksa su an burada olmayabilirdin

ortaokuldaydık..

bi arkadaş sınıfta zıplayan toplardan oynuyo,ta ilkokuldan beri aynı sınıftayız .neyse bu oynamaya devam etti

sonra top sıçradı bi geldi kafama çok acıttı :S

ben de kızı patakladım

hoca da ikimizin kulağını çekti,bi daha görmiycem dedi ..biz de o hocamızı çok severdik sınıfça ortamı hemen yumuşatıvermişti

hala görüşürüz arada

bız bı gruptuk 3 arkadaş ortaokuldayız aynı mahallede ve aynı sınıfta .. içimizden bi arkadaşımız mahallede bi çocucuğa deli divane aşık Cocuk bizim sınıftan bi kıza selam verdi diye Okulda ben nöbetçiyken kıza Allah ne verdiyse.. Bende arada sözde ayırıyormuşçasına hırpalıyordum kızı... Hatta durun artık yahu derken bile elimde sarsıp duruyordum.. Eee tabı kızın eli armut toplamıyor..Ertesi gün annesiyle okula gelmişti tabi müdürün odasını ziyaret ettik bi güzel İlk ve son ziyaretimdi Cocuklukmuş şimdi 4 arkadaşlada görüşüyorum..Yasemin

Şarbon diye bir şey vardı o zamanlar, modaydı..

Devamını anlatmayayım,içeri atarlar..

konu hortlasın

bana yapılan satanist şakasını anlatmak isterdim ama, ciddi anlamda tanırlar
25 kişi rahat vardı çünkü ciddi manada büyük bir organizasyondu.

ahh ahh, bana öyle bir oyun oynadılar ki

Son düzenleme:
Hahay konuya gel
Suri şimdi ortaokuldayız. 3 arkadaş sözleştik, okuldan kaçacağız. Telefon da herkeste yok o yıllarda.
Biz 2 kişi buluştuk kaçacağız ama 3. yok.
Aradık evini ahizeli telefondan
Ben hastayım gelmeyeceğim dedi. Tamam dedik. Ver elini İstanbul sokakları
Sonra... Benim cebim vardı baktım arayan annem. Bir açtım 'sen nerdesin, okuldan kaçmışsın... Arkadaşın Fulya nın annesi aradı. O söyledi. Kendisi değilmiş gibi konuştu ama siz Fulya'nın annesiniz değil mi deyince hoppppppppp suratıma kapadı telefonu çabuk eve gel dedi.
Meğer şu Fulya denen kız bana bileniyormuş, kendisi kaçalım demişti sonra kendisi oyuna getirdi ve bu oyunu yaptı...
İşin tuhafı aradan 10 sene geçtikten sonra bile bu olayı ortak tanıdıklarımıza hala 'HayyaL' bana 10 sene önce böyle yaptı diye anlatması. Cidden ruh hastasıydı.

Lisede 9.sınıfta bi arkadaşım vardı,çok iyi anlaşmıştık .
Sonra arkadaşım 35 yaşında bi adamla çıktığını söyledi,fotoğraflarını falan gösterdi.
Bende onla arkadaş olmak istemediğimi söyledim,bnu duyunca bana iftira atmaya kalkmış sonradan haberim oldu.Sınıftaki bi kaç arkadşaıma benim 35 yaşında bi adamla çıktığımı söylemiş.Kimse inanmadı o ayrı tabi.
Kızda zaten 1 yıl sonra okulu bıraktı,sınıfta kalmıştı zaten. Ne olduuğu baştan beliydi yani
Çok varda bana yamuk yapan yazmiyimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…