arkadaşınıza yaptığınız yamuklar nedir..

buraya yazarak konuya cevap veren arkadaşlar hepinizden tırstım vallahi:18:düşmanına yakın ol felsefesinden hareketle hepinizi kankam ilan ediyorum cansınız

Son düzenleme:
kızlar hatırlar mısınız?

eskiden densizin biri kapıya bir kağıt bırakırdı ve bu içinde olan yazıyı 7 ayrı kağıda yazıp
önüne gelelının kapısına bırakılcagı söylenırdı

bizde gelmişti.

ve bir arkadaşımla 7 kağıda yazıp sevmediğimiz arkadaşlarımızın kapısının önüne bırakırdık

alışkanlık yapmıştı ve biz bu duruma devam ettik

iyice abarttık olayı , bir müddet sonra saçma sapan şeyler yazıp herkesın kapısına bırakırdık.
ve yetmezdi zillere falan basardık.

bir gün büyük bir arazıye girdik orada deli bir kadın yaşardı
bu kadının kapısına koyalım dedık
tam kapıya bırakcaz
kadın bizi kovalamaya başladı ve o kadar korktuk ki
çığlıklarla kaçtık oradan

sonra arkadaşım bayağı korkmuş annesıne söylemiş
annesi de anneme ve bır ton azar
bizi bir daha görüştürmediler

bende kıza gıcık oldum
diğer akadaşlara rezil ettim onu
çünkü onun yüzünden annem bana çok kızmıştı.kızın resmen psikolojisi bozulmuştu

Bacılar Canlar Dostlar... Ben artık müsadenizle kaçıyorum.. hepinize sonsuz teşekkürler güldük eğlendik Allah en kötü günlerinizi ve günlerimizi böyle göstersin... kendinize iyi bakınız hayırlı geceler...

Ben de kaçıyorum fıstıklar..... Hepinizi öpüyorum , iyi geceler ALLAH rahatlık versin :)

iyi geceler demeden önce, bundan sonra forumda benimle zıtlaşan vay efendim sataşan mataşan kişiler olursa, ip lerinden adres bulup misafir olucam, belirteyim
hadi iyi geceler rüyanızda beni görün

Aaa bak benim de aklıma hemen geldi yine bir yamuğum...
Bizim yazlıkta bir dişçi vardı..Benim 20'lik dişi iltihaplı iltihaplı çekmişti baytar kılıklı şey..
İltihaplı diş uyuşmaz bilirsiniz...Resmen böyle canımdan can aldı sanki..Nasıl bir acıydı o...
Bir de koltukta zıplıyorum diye azarlamştı beni.."Operasyonun ortasındaymış"..Dümbük..

Neyse ertesi günü büyük beyaz bir kartona "Aldığım diploma üzerime bol geldiği için diş hekimliğinden baytarlığa geçiş yapmış bulunmaktayım...Dişleriniz için yan taraftaki Önder Bey'i tavsiye ederim..Baytar Coşkun Cengiz" yazıp kapısına astım...
Ne zaman farkettiler bilmem artık

İşte bu son noktaydı bence, harikasın MELODi

Titreyip durma yahu

İyigeceler cadı hatun kişileri, yarın BDV de cool cool akıl fikir vermeye devam, artık kim ne kadar ciddi alırsa bu geceden sonra bizi

Öptüm hepinizi

15 yaşımda kuzenimle hep gezer tozardık
evde bır sorun olursa suçu bana at derdim

ve o hep arkamdan konuşurdu
olmayan şeylerı yengeme ,yengem ise anneme anlatır
annemle birbirimize girerdik.

bazı kuzenler nankör oluyor işte.

Titreyip durma yahu

İyigeceler cadı hatun kişileri, yarın BDV de cool cool akıl fikir vermeye devam, artık kim ne kadar ciddi alırsa bu geceden sonra bizi

Öptüm hepinizi

onlar geçmişte yaşananlar ama
fazlasıyla tecrübeliyiz ve bizden dinlenilmesi lazım bazı şeyler

cadılıkta uzaysın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…