- 17 Ağustos 2011
- 24.715
- 155.647
- 798
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
İnsanlara laf söylemeye çekinir olduk, alınmaya yer arıyor herkes
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplu mesaj sonucta... bu kadar alıngan olmayın yahuArkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Korona var herkes bir yere giderken tedirgin oluyor veya gitmek istemiyor gelmek isterseniz diye seni zor durumda bırakmak istemediği için bu şekilde sormuşturArkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Kesinlikle katılıyorumToplu mesajdır üstelik şu pandemi sürecinde kimse zorunda hissettirilmemeli
Samimi arkadaş buluttan nem kapmak yerine bence arkadaşımızın dediği gibi yaparBu aşamada hiç diyaloğunuz olmadı mı ? Hazırlıklar nasıl gidiyor diye sormadınız mı ? Sünnet hakkında konuşurken samimice size, kutlama yapılacak ama ne bileyim kalabalık olsun da istemiyorum malum salgın var riske girmek istemem vs. demesini beklerdim.
Evet ben de alınganlık ederdim, samimi arkadaşsa süreçten de haberim varsa ayrıca aranmak isterdim... Çünkü ben öyle yapıyorum yani samimi arkadaşımsa ve bir kutlama organizasyon yapılacaksa, seni de bekliyorum diye arar, ama salgın var gelmezsen de darılmam derim.
Samimi arkadaşa toplu mesaj atmak nedir ayrıca :/
Toplu mesaj göndermiş işte
O kadar yakın arkadaşınızsa davet beklemeniz bile saçma
Zaten sürecin içinde olmanız, yardım etmeniz filan gerekirdi
İşte konu sahibinin "samimi" kavramını tam bilemiyorum. Samimiyse zaten süreçten haberdar olur en azından bununla ilgili bir konuşma geçmiştir. Geçmediyse sadece toplu mesaj atıldıysa benim samimiyet anlayışıma da pek uygun değil. O arkadaştır yani samimi arkadaş değildir.Samimi arkadaş buluttan nem kapmak yerine bence arkadaşımızın dediği gibi yapar![]()
Ay bu insanlara da yaranılmıyor ya konu sahibi direkt size söylemiyorum genel konuşuyorum koronadan dolayı çağırmasa yapmasa çağırmadı etmedi laf ısrarla çağırsa ay korona var ısrar ediyor yine laf kadın bilerek yarım ağızla toplu msj atmış ki çok samimi olmayanlar gelmesin kalabalık olmasın işte sizin aranızda samimiyet gerçekten varsa sizin takacağınız bir msj değil ben biriyle samimiysem hatta döner kız isteyen ne demek taktığımız altınları toplicaz dur yazar gülücük koyar gönderirim çünkü bilirim bu msj bana değil bana böyle yazmaz samimiysem bunu da anlarım bir zahmetArkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Konu sahibi zaten konuyu açıp kaybolmuş biz kendimizi üzüyoruz onun içinİşte konu sahibinin "samimi" kavramını tam bilemiyorum. Samimiyse zaten süreçten haberdar olur en azından bununla ilgili bir konuşma geçmiştir. Geçmediyse sadece toplu mesaj atıldıysa benim samimiyet anlayışıma da pek uygun değil. O arkadaştır yani samimi arkadaş değildir.
Sünnete gitsem mi gitmesem mi diye düşüncelere dalmıştır. Çeyrek olmuş 800 Lira, ben içten içe kimse beni çağırmasın diyorumKonu sahibi zaten konuyu açıp kaybolmuş biz kendimizi üzüyoruz onun için![]()
Galiba konunun onunla alakası varSünnete gitsem mi gitmesem mi diye düşüncelere dalmıştır. Çeyrek olmuş 800 Lira, ben içten içe kimse beni çağırmasın diyorum![]()
Gitmek isterseniz mesajda bir anormallik yok gibi.Arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var.Aslında samimiydik ama mesajında" sünnet düğünümüze gelmek isterseniz bekliyoruz"demiş.Kırıldım açıkçası.Ne cevap vermeliyim?
Mesajlar işine gelmemiş muhtemelen.Konu sahibi zaten konuyu açıp kaybolmuş biz kendimizi üzüyoruz onun için![]()