Ya çocuklardan ayrı görüşürüm ya da hiç görüşmemeye çalışırımMerhaba hanimlar.Arkadasinizla hos sohbet gayet iyi anlasiyorsunuz Ama çocuklariniz anlasamiyor, anlaşamayan cocuklara karsi nasil bir yol izlersiniz? Bir taraf sakin,uysal, uzlasmaci. Digeri öfkeli,tirmalayan, tekme atan bir yapida.Her görüşmede bir sorun yasaniyor.Annesi otoriter değil çok relax.Yaşlari 7-8 araliginda
Ne yapmaliyim?
Çocuktan sonra arkadaşlık kriterleri bile çocuğa göre belirleniyor, kimse çocuğunun hırpalanmasını istemez, yaşları çok ufak da değilmiş, ya çocuksuz plan yapmayı teklif edin ya da çocukların anlaşamadığını vurgulayıp görüşmeleri iptal edinKorkumdan gidemiyorum artik.Hep bir problem.Bıktım
Arkadasim cok iyi ama tuhaf.Çok rahat ve söz dinletemiyor.
Ben artik biktim. Rahatliga katlanamiyorum.
Çocuktan sonra arkadaşlık kriterleri bile çocuğa göre belirleniyor, kimse çocuğunun hırpalanmasını istemez, yaşları çok ufak da değilmiş, ya çocuksuz plan yapmayı teklif edin ya da çocukların anlaşamadığını vurgulayıp görüşmeleri iptal edin
Annesi müdahale etmiyorsa ben olsam açıkça söylerdim görüşmek istememe sebebiniAcik acik demeli miyim pek anlasamiyorlar sadece biz göruselim diye.Gercekten bu durum artik beni cok uzuyor.Her vurus ve tekme korkutmaya basladi.Benim ki de garibim şoka giriyor.
Ediyor ama yine ayni seyi yapiyor.Onun icinde uzgunum. Yetemiyor elinden birsey gelmiyor gibi.Pasif kalıyor cogu olayda.Annesi müdahale etmiyorsa ben olsam açıkça söylerdim görüşmek istememe sebebini
O zaman çocuklar geçinemiyor oturup rahat rahat iki kelam edemiyoruz zaten diye söylemek ve görüşme taleplerine mazaret bulmak daha iyi sanırımEdiyor ama yine ayni seyi yapiyor.Onun icinde uzgunum. Yetemiyor elinden birsey gelmiyor gibi.Pasif kalıyor cogu olayda.
Yapma diyor ama neden yapmamasi gerektigini aciklamiyor mesela.
ben gözumun onunde tutardim iyi anlastigim biriyse..Gerci boyle tekme tokat seven cocuk analari benim arkadasim olamaz zaten..anneye bagli her sey ..Merhaba hanimlar.Arkadasinizla hos sohbet gayet iyi anlasiyorsunuz Ama çocuklariniz anlasamiyor, anlaşamayan cocuklara karsi nasil bir yol izlersiniz? Bir taraf sakin,uysal, uzlasmaci. Digeri öfkeli,tirmalayan, tekme atan bir yapida.Her görüşmede bir sorun yasaniyor.Annesi çok relax.Yaşlari 7-8 araliginda
Ne yapmaliyim?
benim arkadasin cocugu benimkilere vuruyor bir seyler firlatiyordu arkadasim bıyık altindan guluyordu fark ettim defalarca en son gulersen bu cirkin davranisi odullendirirsin dedim ve bozuldu bir daha bir araya gelmeyecegime eminim..Acik acik demeli miyim pek anlasamiyorlar sadece biz göruselim diye.Gercekten bu durum artik beni cok uzuyor.Her vurus ve tekme korkutmaya basladi.Benim ki de garibim şoka giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?