arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Çok zor canım anlıyorum seni ben 6 aylık ikizlerini erken doğumla kaybettim

kız kader ne güzel doktorun var ya ne güzel anlatıyor ya benim doktoruma sinir oluyorum ya hiç böyle konuşmuyo eşimde aynı hastanede çalışıyo götürmüyo beni başka doktora bu trabzon insanı niye ince ruhlu değil ya

İnşallah kızlar kalp atışlarını duyacağız bebislerin mis kokularını çekeceğiz içimize.biz de anne olacağız yaaa..Bu sefer 3 umuz içinde dua etcem..

Canım doktor özel muayene.Benim tanıdığım gerçi ben çok para ödemedim allah için kaç kez operasyon geçirdim.aşılama oldum.serklaj oldum.azaltma oldum.2 kez kürtaj oldum..

Amin kızlar ben hergun ayet-el kürsü okuyorum sübyan var dendi bende gene haliyle korkuyorum bir şey olcak diye bebegime

sakın çıkmayın kızlar dışarı ben zzaten çıkamam kar her taraf yatın dinlenin beslenin bol bol

allah korusun bebeklerimizi birşey olmaz inşallah kader ben namaz kılarken dua edrim üçümüz için

Adamın canı çıkıyor kuzum hava buz gibi eşim mali müşavir büro var.adam musterilere koşuyor bir yandan eve geliyor gene çalışıyor.desem alıyor zaten haftasonu temizlik yaptı süpürdü sildi banyoyu bile temizledi normalde temizlemez banyoyu.koltukları çekip süpürür vileda yapar sadece

Annem de de varmış korkuturlarmış. Bebeğini boğuyorlarmış. Birkez 6 aylıktı kaybettim işte.geçen senede kendiliğinden oldu gelişmedi kalp atislarini duyamadık.yaşlılar hemen sübyan olabilir dediler.muska filan yaziyo hoca gece rüyanda korkma diye.her hocaya da inanılmaz bir tanıdık var eşimin akrabası adam çok okuyor hafız mis.ona sorduk geçen eşim kader korkuyor gene deyince biz bursaya gitcektik bizi okusun diye.adamcağız bilet almış haftaya gelecekmiş yaşlı başlı adam.Bu dediğim adam geçen sene eşimin kardeşi evlenirken eşime demiş sizin okunmaya ihtiyacınız var çok nazar alıyonuz demiş.böyle kendiliğinden olunca bebek içime kurt düştü işte ne bileyim

allah bebeklerimizi bize bağışlasın
amin ecmain canım

Kızlar ben cepten yamuk yılık yazıyorum bazen kusura bakmayın otomatik kendi kafasına göre kelime yazıyor buraya bazen

inşallah birşey olmaz tatlım benimde düşük olunca ipe 40 tane yasin okuyup düğüm atıp belime bağladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…