Kız taş bizim buralardan gidip nerde buldunuz antep i :) bende kirklareliliyim ve Makedonya göçmeniyiz :)balkanlardan valla kızlar gelirseniz beklerim kader ödem olmazmı kız iğne vurdugum yerler morarıyo hep eşim bir çocuk yapıcan her yerin delik deşik oldu diyo :)
Bende anne den bulgaristan babadan selanik göçmeniyiz..sanki biz çok meraklıyız hormonu iğnesi vs.anneler de hiç bir problem yoktu.ki benim annemle babam da kan uyuşmazlığı varmış.kardeşimde keşfedilmiş.annem ağzı burnunda bana trabzonda doğurabilirmiş aslında ama okullar yaz tatili olunca canakkaleye gitmiş ordan da izmire geleceklermiş .köy de evde doğurmuş beni.o kadar karadeniz de köyde mis gibi hava annem hiç beslenme mis ben bütün onu sömürmüşüm.40 yaşında kemik erimesi ileri derecede başladı..o yüzden ne yapiyoruz kızlar hergun süt yoğurt peynir yiyoruzzzzbalkanlardan valla kızlar gelirseniz beklerim kader ödem olmazmı kız iğne vurdugum yerler morarıyo hep eşim bir çocuk yapıcan her yerin delik deşik oldu diyo :)
Kesinlikle canım çok doğru söyledin sut ürünleri konusunda desenize hepimizin memleket bir sayılır :) bende önce sağlıklı olsun ama babası gibi yeşil gözlü olsun diye de çok dua ediyorum :)Bende anne den bulgaristan babadan selanik göçmeniyiz..sanki biz çok meraklıyız hormonu iğnesi vs.anneler de hiç bir problem yoktu.ki benim annemle babam da kan uyuşmazlığı varmış.kardeşimde keşfedilmiş.annem ağzı burnunda bana trabzonda doğurabilirmiş aslında ama okullar yaz tatili olunca canakkaleye gitmiş ordan da izmire geleceklermiş .köy de evde doğurmuş beni.o kadar karadeniz de köyde mis gibi hava annem hiç beslenme mis ben bütün onu sömürmüşüm.40 yaşında kemik erimesi ileri derecede başladı..o yüzden ne yapiyoruz kızlar hergun süt yoğurt peynir yiyoruzzzz
Canım karin k si yok soğuğu var balkana yağıyor biz soğuğu yiyoruz dun -7 idi bugün -4 donuyoruzKırklareli nasıl canım şimdi hava soğuk tur çok kar varmı.biz buralarda kara hasretiz.babam çanakkaleli..anne baba ayrılınca çok sene oldu o taraflara gelmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?