arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Adımı keşfetmişsiniz kızlar ama plaka dan memleketide keşfetseydiniz keşke izmirden katılıyorum yarismayaaa

balkanlardan valla kızlar gelirseniz beklerim kader ödem olmazmı kız iğne vurdugum yerler morarıyo hep eşim bir çocuk yapıcan her yerin delik deşik oldu diyo :)

kızlar inşallah sizin bebişler aynı gün doğacak benimkide sizden 1 hafta sonra falan herhalde

balkanlardan valla kızlar gelirseniz beklerim kader ödem olmazmı kız iğne vurdugum yerler morarıyo hep eşim bir çocuk yapıcan her yerin delik deşik oldu diyo :)
Kız taş bizim buralardan gidip nerde buldunuz antep i :) bende kirklareliliyim ve Makedonya göçmeniyiz :)

dedemin babası savaş zamanında kaçıp buraya yerleşmiş annem aslen anteplidir ama benim kardeşlerimin yarısı sarışın yarısı esmer

Bende anne den bulgaristan babadan selanik göçmeniyiz..sanki biz çok meraklıyız hormonu iğnesi vs.anneler de hiç bir problem yoktu.ki benim annemle babam da kan uyuşmazlığı varmış.kardeşimde keşfedilmiş.annem ağzı burnunda bana trabzonda doğurabilirmiş aslında ama okullar yaz tatili olunca canakkaleye gitmiş ordan da izmire geleceklermiş .köy de evde doğurmuş beni.o kadar karadeniz de köyde mis gibi hava annem hiç beslenme mis ben bütün onu sömürmüşüm.40 yaşında kemik erimesi ileri derecede başladı..o yüzden ne yapiyoruz kızlar hergun süt yoğurt peynir yiyoruzzzz

evet ben günde bir yumurta 1 kase yoğurt 3 bardak süt 1 yemek kaşığı bal yiyorum meyveler de var tabi ve bol su normalde böyle yemem

Kırklareli nasıl canım şimdi hava soğuk tur çok kar varmı.biz buralarda kara hasretiz.babam çanakkaleli..anne baba ayrılınca çok sene oldu o taraflara gelmeyeli

Kesinlikle canım çok doğru söyledin sut ürünleri konusunda desenize hepimizin memleket bir sayılır :) bende önce sağlıklı olsun ama babası gibi yeşil gözlü olsun diye de çok dua ediyorum :)

Bende kabızlık başladı önceki doğumdan hemoroid var.geçen işte oturamadım sandalyede.doktor prebiyotik verdi.rahatladı bagirsaklarim.

Kırklareli nasıl canım şimdi hava soğuk tur çok kar varmı.biz buralarda kara hasretiz.babam çanakkaleli..anne baba ayrılınca çok sene oldu o taraflara gelmeyeli
Canım karin k si yok soğuğu var balkana yağıyor biz soğuğu yiyoruz dun -7 idi bugün -4 donuyoruz

amin inşallah istediğin gibi olur büşra benim bir düşüğüm olduğu için sağlıklı olmasını diliyorum

Ben beyaz tenli pamuk gibi olsun bana benzesin istiyorum.ama yüz şekilleri babasına benzesin kocamın kası gözü okka gibidir maşallah..biz de nerdeee yeşil göz ikimizDe kahverengi..anneme dayısına dedesine benzerse renkli olur belkide

Kıskanırım kız ben renkli göz olunca herkes çocuğuna bakar nazari değer diye korkarım

Nergiscim bende basta sağlık istiyorum zaten ama onu da istemeyi atlamiyorum :)

benim 6 haftaya girdim işte kanama oldu eşim yerleşme kanamasıdır dedi doktor düşük dedi allahtan kendiliğinden düştü ama baya sancı çektim

Merak etme Büşra cim burasıda -7 adım atmadım daha aslında gidip yumurta filan alayim tatlı yapayım diyom ama soğuk düş yaptım hasta olmaktan korkuyorum doktor grip bile olmamamız lazım dedi.öpüşmek yasak.çocuk etkilenmesin mikrop almasın diye.sizde dikkat edin bol bol c vitamini alacakmışız.ayrıca badem ceviz incir yiyin kızlar hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…