- 29 Kasım 2011
- 417
- 245
- 333
hmm bana baska bişi vemedi canım sadece folik asiti sordu kullanıp kullanmadığımı çünkü daha önce baska doktora gidiyordum ahh ahh bende evde olsam da keske bişiler yapsam canım ben istesemde yapamam işteyimAbur cuburdan kastım evde yaptığım kek ti pasta tatlı va.ama yapcak kader yok evde zor geliyor canım.ben geçen aydan beri aşılamadan folik asit kullanmıştım.aşılama tutmayınca doktor genede devam et vücudu hazırlıyor demişti.vitamin de iciyorum bürde progesteron fitil şeklinde kullaniyorum
canım Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin ins güzel geçimler diliyorum öyle deme bende 4.5 aylık evliyim 23 ağustos :)konu başlığını görünce birden heyecanlandım. 4 aylık evli bir bayan olarak; kendim bu haberi duyduğumu hayal ettim. Daha erken biliyorum ama inşallah nasip olur da ben de sizin gibi bu mutluluğu yaşarım. Şimdiden hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Kocam vurdu dün çok zor oldu canım yaa bileydim ben onun öyle zor olduğunu..Hiç yumurtlama çatlama iğnelerine benzemiyormusevet bende de doktorum hemen başlattı kader iğneyi nerden vuruyorsun cnm
Canım bende çalışıyordum dün istifayı bastım doktor riskli deyincehmm bana baska bişi vemedi canım sadece folik asiti sordu kullanıp kullanmadığımı çünkü daha önce baska doktora gidiyordum ahh ahh bende evde olsam da keske bişiler yapsam canım ben istesemde yapamam işteyim
canım gebeliğin ilk dönemleri olduğu için beta düşüktür sıkma canını bende 31,21 le basladım 2 gün sonra katmadı 48.47 oldu cok üzüldüm bi 2 gün sonra katlamıstı 109.3 oldu doktor gebelik yeni olduğu için böyle olur korkulcak bi durum yok demiştibenimde haftaya gözükür herhalde ya kızlar benimki geç döllenme olabilirmi siz adet geçince ilk beta kaçla başladınız
Neeeeeeeeeeyyyyyy ben 6.5 senelik evliyimcanım Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin ins güzel geçimler diliyorum öyle deme bende 4.5 aylık evliyim 23 ağustos :)
anladım canım hayırlısı Allah tan oturarak işim yoğunda değilim kısın idare ediyoruzCanım bende çalışıyordum dün istifayı bastım doktor riskli deyince
ne güzel :) bende 6.5 sene flört ettim :)Neeeeeeeeeeyyyyyy ben 6.5 senelik evliyim
Evet 6 sene de flört aşaması var 2001 den beri tanıyorum 2002 de çıkmaya başladık 2008 de evlendik uff yaa kaç sene gecmissne güzel :) bende 6.5 sene flört ettim :)
evet bizde şubat 2008 de baslamıstık masallah diyelim ne güzel size de bize de memleketler neresi bu arada kızlarEvet 6 sene de flört aşaması var 2001 den beri tanıyorum 2002 de çıkmaya başladık 2008 de evlendik uff yaa kaç sene gecmiss
canım benim ya içimi rahatlattınne güzel :) bende 6.5 sene flört ettim :)
Benim de isim oturarak ama bütün gün oturup belim de ağrıyor doktor uzan deyince hiç strese gerek yok otur kızım evde dedim dün söyledim şirkete zaten muhasebe personel işi kasamiyacam kendimi dedim eşime hergun yolda 30-35 km.doktor seyahatte yasak dedi.anladım canım hayırlısı Allah tan oturarak işim yoğunda değilim kısın idare ediyoruz
kader benim eşim doktor o bana gösterdi ben kendim vuruyorum o evde olmayınca bacağimdan vuruyorum sende vurabilirsin göbekten acıyo kalçandan bir karış aşağıdan damarın geçmediği yerden vur tatlımEvet 6 sene de flört aşaması var 2001 den beri tanıyorum 2002 de çıkmaya başladık 2008 de evlendik uff yaa kaç sene gecmiss
2 sene muhasebecilik yaptım bilirim iğrenç birseydir onun beyin yorğunluğu stresi iyi olmus o zamanBenim de isim oturarak ama bütün gün oturup belim de ağrıyor doktor uzan deyince hiç strese gerek yok otur kızım evde dedim dün söyledim şirkete zaten muhasebe personel işi kasamiyacam kendimi dedim eşime hergun yolda 30-35 km.doktor seyahatte yasak dedi.
ne demek canım seni çok iyi anlıyorum sıkma canını sık sık salavat getir kun fe yekün de benden sana tavsiye hep ol der ve olur dedim çok şükür Rabbim çevirmedi kapısından adet düzesizliği vardı bende çok korkuyordum olmıcak diye yine gecikti ama hamilelik gelmiyor aklıma bi ilaç falan versinler diye gittim hamile çıktım şükürler olsun ki :)canım benim ya içimi rahatlattın
Hayatım ucu çok kalın geldi bana yaa..iğne tutuyor beni o yüzden bakamıyorum eşim hep eskileri yaptı.peki sende ödem morarma ve oldu mu millet hep öyle yazmış.dün vurduğun yerde hiç ödem va olmadı acaba adam vuramadı kiizzzz :)kader benim eşim doktor o bana gösterdi ben kendim vuruyorum o evde olmayınca bacağimdan vuruyorum sende vurabilirsin göbekten acıyo kalçandan bir karış aşağıdan damarın geçmediği yerden vur tatlım
memnun oldum canım bende büşra ne göçmenisinizkızlar bu arada benim ismim nergis antepliyim göçmeniz trabzonda okudum eşim burali trabzonda yaşıyorum
Oy yu oyu bayılırım trabzona babam öğretmen lik yapmış akçaabat ta gittik bir kez çok güzel yerler..Eşim de gidelim diyor ama şimdi çok zor seyahat engelim kalkarsa nasılsa çalışmıyorum istiyorum yayla ya çıkmak..çok güzel oraları yaa..insana omur katar..antep e de kebap yemek için bide baklava gitmek istedik bi hafta sonu oda kaldı...bebeğimiz le gideriz artikkızlar bu arada benim ismim nergis antepliyim göçmeniz trabzonda okudum eşim burali trabzonda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?