Teşekkür ederim sagolasin canım..hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağınıza almamız dilegiylegözün aydın, inşaallah sağlıklı bir gecelik geçirirsin..
canım üzüldüm cok Rabbim bir daha yasatmasınÇok zor canım anlıyorum seni ben 6 aylık ikizlerini erken doğumla kaybettim
O çok acı bir şey biliyormusun.hiç bir şey olmayacak ayda düşük tehlikesi filan yok.bir de doğum sancısı düşük sancısı ne onu da bilmiyordum.göremedim bebeklerini neye kime benziyorlardı bilmiyorum eşimde bakamamış zaten kız doğumda ex oldu oğlan 1 gün kuvezde yaşadı. Birde gebelik koleastazi var bende yok yok anamcanım üzüldüm cok Rabbim bir daha yasatmasın
Uzanma derken yüksekten bir şey almaya çalışma yükseğe çamaşır asmaya kalkma ok?kader klomen kullandım uzanma derken nasıl oturayım mı hangisi iyi gelirse onu yapayım
Yok canım herkeste yerleşme lekesi olcak diye bir şey yok ben 3 kez gebe kaldım biri tedavi 2 si kendiliğinden hiç öyle bir şey olmadı.akıntı çok nadir oluyor bazen tam emin de değilim çünkü progeston ilacını ben fitil gibi kullaniyorum.ama bebeğin tutunması için progesteron vermesi lazım 3 kez de kullandım ben.hatta geçen ay boşu boşuna verdiğim aşılama da bile o kadın başka doktordu bu kendi doktorum değildi araştırma hastanesine gidelim bir şey oldumu hastane ne de olsa diye gittik oda aşılama ile birlikte progesteron verdi bana.katı bir ilaç ve içerde eridiği için anlamıyor olabilirim.ama akıntı gelmesi de saçma bence.usutmenin yada iltihabın göstergesi gibi geliyor.yumurtlama zamanı gelmezmi akıntı er zaten biz hamileyiz şu anda vücut yumurtlamıyor kiok tatlım birde birşey sorucam bazı kişilerden yerleşme lekesi gelmiş benden hiç gelmedi akıntımda yok normal mi
İyi bakalım yarın haber verirsin.Benim en son ctesi olmuştum 714 tu bir daha baktirmadimben yarın gidip yine kana baktırıcam bakalım değer kaç olmuş
Artmıştır artmıştır içini ferah tutbenim yarın en az 200 olmalı inşallah artmıştır
öbür dünyada sefaatçin olsunlar kuzum bunu alcan ins sağlıkla kucagınaO çok acı bir şey biliyormusun.hiç bir şey olmayacak ayda düşük tehlikesi filan yok.bir de doğum sancısı düşük sancısı ne onu da bilmiyordum.göremedim bebeklerini neye kime benziyorlardı bilmiyorum eşimde bakamamış zaten kız doğumda ex oldu oğlan 1 gün kuvezde yaşadı. Birde gebelik koleastazi var bende yok yok anam
Artmıştır artmıştır içini ferah tut[/QUOTE tabi canım biz salı günü gördük keseyi kalp atışlarını bekliyoruz şimdi. Canlanması lazım kalp atışı çok önemli geçen sene göremedik kürtaj old sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?