arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

tatlım bebeğin düşmüyormuş doğana kadar belinde kalıyormuş öyle dediler

canım üzüldüm cok Rabbim bir daha yasatmasın
O çok acı bir şey biliyormusun.hiç bir şey olmayacak ayda düşük tehlikesi filan yok.bir de doğum sancısı düşük sancısı ne onu da bilmiyordum.göremedim bebeklerini neye kime benziyorlardı bilmiyorum eşimde bakamamış zaten kız doğumda ex oldu oğlan 1 gün kuvezde yaşadı. Birde gebelik koleastazi var bende yok yok anam

Hemen hamile kalınca mi yapıldı o sana daha önce mi peki bebisi bağlamak icin

yok ben tedavi görüyordum doktor ilişkiye başlayabilirsiniz dedği zaman ipi belime bağladılar öyle de hamile kaldım

İğne mi klomen mi tedavisi oldun..Canım sende dikkatli ol bak benim ilk aşılama oldu herkes yat dedi ben yapamam dinlenemem sIkılırım dedim çok zorlama sakın kendini uzanma ağır kesinlikle kaldırma bunlar çok onemli

kader klomen kullandım uzanma derken nasıl oturayım mı hangisi iyi gelirse onu yapayım

ok tatlım birde birşey sorucam bazı kişilerden yerleşme lekesi gelmiş benden hiç gelmedi akıntımda yok normal mi

ok tatlım birde birşey sorucam bazı kişilerden yerleşme lekesi gelmiş benden hiç gelmedi akıntımda yok normal mi
Yok canım herkeste yerleşme lekesi olcak diye bir şey yok ben 3 kez gebe kaldım biri tedavi 2 si kendiliğinden hiç öyle bir şey olmadı.akıntı çok nadir oluyor bazen tam emin de değilim çünkü progeston ilacını ben fitil gibi kullaniyorum.ama bebeğin tutunması için progesteron vermesi lazım 3 kez de kullandım ben.hatta geçen ay boşu boşuna verdiğim aşılama da bile o kadın başka doktordu bu kendi doktorum değildi araştırma hastanesine gidelim bir şey oldumu hastane ne de olsa diye gittik oda aşılama ile birlikte progesteron verdi bana.katı bir ilaç ve içerde eridiği için anlamıyor olabilirim.ama akıntı gelmesi de saçma bence.usutmenin yada iltihabın göstergesi gibi geliyor.yumurtlama zamanı gelmezmi akıntı er zaten biz hamileyiz şu anda vücut yumurtlamıyor ki

öbür dünyada sefaatçin olsunlar kuzum bunu alcan ins sağlıkla kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…