aynen sebze kırmızı et dengeleyin işte hamişler ama benim hç iştahım yok sizinde öyle miValla ben de ondan korkuyorum hamisler canları çeker filan üzülürüm.uydurcam ben bisiler biz kış sebzeleri yemiyoruz pek pazar ada gitmiyoruz baklagiller varsa yap birini işte
bende ekmeği çıkarttım hayatımdan çok az yiyorum ekmek zaten kilom var benim değil bebişin alması lazım yoksa vinçle çıkcam doğumaNişasta ağırlıklı beslenmiycez doktorun verdiği listeyi atayım mi size. İkizlere hamileyken uyguladım toplamda 6 kg almıştım 6.ay da haftalarına gorede çok iyi demiş çocuk doktoru
belki de açlıktan ağırdı canım basınBenim de yok istahim midem bulanıyor şimdi biraz önce atıştırdım başımda çatlıyor
ben çoktan yaptım çalışıom diye ama hamişlere söylemem aman aman bişi olmasa da bebişler ister falan :)
Geçen sefer ikiz olduğu için çift katıydı özellikle bol bol iyi pişmiş yumurta ye demişti ben pek sevmem aslında yumurta içim kalka kalka yiyordum mecbur is yerindeki abla kaynatıyordu bana orda kahvaltı yapıyorduk ama inanmiycaksiniz ama 24 ve 25 haftalikti doğum olduğunda 810 ve 630 gr di çocuklar hastanede yatarken yanımda hep ikizler vardı onların 7.ay di 800 gr filandı ama o kız yazık köylü ne bulursa yiyordu katkılı çerezler filan bebeklere gitmiyordu yani
merhaba canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah nasıl senin bebişin duydun mu kalbinibir merhaba demek istedim doğum yapacağımız tarihler aynıııı :)
tesekkür ettim canımSabah 1 bardak sut veya bitki çayı veya taze sıkılmış meyva suyu.1 yumurta iyi pişmiş.2 kibrit kuruşu peynir.1 dilim tam ekmek.domates yeşil biber maydanoz dereotu vs
Öğlen öncesi 1 porsiyon meyva
Öğlen 3 köfte kadar et (90 gr)veya tavuk veya balık .1 tabak sebze.2 yemek kaşığı princ pilavı veya 1 tam ekmek.1 şu bardağı yoğurt.az yağlı salata
İkindi 2 porsiyon meyva veya 1 bardak sut
Akşam 3 köfte kadar et tavuk veya balık 90 gr.1 tabak sebze yemeği.1 tabak çorba.az yağlı salata.1 dilim t buğday ekmek.
Yatarken gene ikindi gibi
inşallah sağol cnm. bu işler nasip kısmet biraz da. önce evliliğimizi oturtmak istiyoruz, bazı hedeflerimiz var uğraşalım biraz. çocuğu daha sonra düşünüyoruz. ama şimdi olursa da seviniriz. o duyguyu yaşamayı ben de çok merak ediyorum :)canım Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin ins güzel geçimler diliyorum öyle deme bende 4.5 aylık evliyim 23 ağustos :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?