arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Tamam sağolun kızlar olmuyor neyse anlamadım teşekkürler genede ilgilendiğiniz için

Valla ben de ondan korkuyorum hamisler canları çeker filan üzülürüm.uydurcam ben bisiler biz kış sebzeleri yemiyoruz pek pazar ada gitmiyoruz baklagiller varsa yap birini işte
aynen sebze kırmızı et dengeleyin işte hamişler ama benim hç iştahım yok sizinde öyle mi

Nişasta ağırlıklı beslenmiycez doktorun verdiği listeyi atayım mi size. İkizlere hamileyken uyguladım toplamda 6 kg almıştım 6.ay da haftalarına gorede çok iyi demiş çocuk doktoru

evet benim cnm birşey istemiyo zorluyorum kendimi kızlar karnıbahar da yiyin çok faydalıymış

Nişasta ağırlıklı beslenmiycez doktorun verdiği listeyi atayım mi size. İkizlere hamileyken uyguladım toplamda 6 kg almıştım 6.ay da haftalarına gorede çok iyi demiş çocuk doktoru
bende ekmeği çıkarttım hayatımdan çok az yiyorum ekmek zaten kilom var benim değil bebişin alması lazım yoksa vinçle çıkcam doğuma ha ha ha

Benim de yok istahim midem bulanıyor şimdi biraz önce atıştırdım başımda çatlıyor

Sabah 1 bardak sut veya bitki çayı veya taze sıkılmış meyva suyu.1 yumurta iyi pişmiş.2 kibrit kuruşu peynir.1 dilim tam ekmek.domates yeşil biber maydanoz dereotu vs
Öğlen öncesi 1 porsiyon meyva
Öğlen 3 köfte kadar et (90 gr)veya tavuk veya balık .1 tabak sebze.2 yemek kaşığı princ pilavı veya 1 tam ekmek.1 şu bardağı yoğurt.az yağlı salata
İkindi 2 porsiyon meyva veya 1 bardak sut
Akşam 3 köfte kadar et tavuk veya balık 90 gr.1 tabak sebze yemeği.1 tabak çorba.az yağlı salata.1 dilim t buğday ekmek.
Yatarken gene ikindi gibi

Yedim ay ekmek yedim doktor yeme dedi paso ekmek yiyorum makarna pilav yasak işte..ben makarna delisiyim.meyva da yedim incir yedim enerji versin diye daha ne yapacağım.ben çok zayıfım ama kızlar yaa..44 kg yum

Geçen sefer ikiz olduğu için çift katıydı özellikle bol bol iyi pişmiş yumurta ye demişti ben pek sevmem aslında yumurta içim kalka kalka yiyordum mecbur is yerindeki abla kaynatıyordu bana orda kahvaltı yapıyorduk ama inanmiycaksiniz ama 24 ve 25 haftalikti doğum olduğunda 810 ve 630 gr di çocuklar hastanede yatarken yanımda hep ikizler vardı onların 7.ay di 800 gr filandı ama o kız yazık köylü ne bulursa yiyordu katkılı çerezler filan bebeklere gitmiyordu yani

evet iyi beslenmişler doğru ya ne bulsa yiyorlar şimdiki anneler daha bilinçli

benim kız kardeşiminde ilki düşüktü şimdi 1 ayı kaldı doğurmaya

Sakın kızlar pişmemiş et sosis çiğ köfte pastırma yemeyin.hazır meyva suyu da yasak çok zararliymis bitki çayıda adaçayı ısırgan otu satı kantaron bir kaç bitki daha var bunlarda sakincaliymis

ben çoktan yaptım çalışıom diye ama hamişlere söylemem aman aman bişi olmasa da bebişler ister falan :)

bir merhaba demek istedim doğum yapacağımız tarihler aynıııı :)

tesekkür ettim canım

canım Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin ins güzel geçimler diliyorum öyle deme bende 4.5 aylık evliyim 23 ağustos :)
inşallah sağol cnm. bu işler nasip kısmet biraz da. önce evliliğimizi oturtmak istiyoruz, bazı hedeflerimiz var uğraşalım biraz. çocuğu daha sonra düşünüyoruz. ama şimdi olursa da seviniriz. o duyguyu yaşamayı ben de çok merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…