arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Benim de dün ağrıyordu ama elimizde değil uyukluyoruz tv izlerken içim geçiyor kız resmen uyumuş kalmışım dün ne tatlı uyku o öyle..

Evet zaten çok severim tatlıyı bir fırsatım olsa da sizin şu ünlü tatlınızı gidip orda yesemmm

Baktır bakalım kaç olmuş salı günü tekrar kontrole çağırdı diye ben baktirmiyorum artık..sağlıkocagi da yarın tekrar çağırdı kayıt açmak için

iğneyi sol bacağimdan vurdum morardı hep bugun sağ bacağımdan vurdum oda morarırsa nerden devam edicem acaba

cnm allah korusun kanama olmadığı surece bir şey olmaz inşallah dün başka sayfada büşrada biliyo bir arkadasın adeti bir gün geçmiş değer 52 leke var dedi bizde yerleşme kanamasıdır dedik bugün gitmiş doktora beta 27 olmuş

Ben göbekten yapıyorum morarıyormuş zaten ödem de çok oluyormuş hep öyle demişler.göbek en güzeli canım.eşimin kuzeni hemşire oda kol un arka tarafını önerdi o iğneyi hep öyle yapıyormuş ama bize kol gene zor geldi göbekten yaptık

herkese hayırlı olsun acaba bende yazablecekmıyım buraya hıc bılmıyorum

Kalp atışlarını duyalım allahım bir an önce..bugün cuma saati okuyayım dedim sağlık ocağına gidince kaldı.

kız birde benim tenim çok pis morarıyo bir başkası görse kocası bunu dövüyormu der

Secido bize kendinden bahset istersen tatlım biraz..kaç senelik evlisin.hiç gebelik yasadınmı vs

kızlar merhaba ızmır özel denız hastanesındekı çigdem kukul kadın dogum doktoru iç gttnzmı

tatlım benim bebeğim hiç yok ilki düştü şimdi yeni hamileyim allahım bunu korusun

Canım sarı bitti taktim şimdi bi yandan mutfakta sarjda bi yandan size yaziyom bi yandan ocakta karistiriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…