Hoşgeldin merhaba canım..bir merhaba demek istedim doğum yapacağımız tarihler aynıııı :)
kızlarr ben sizle konuşurken uyumuşum yeni uyandım
amin inşallah istediğin gibi olur büşra benim bir düşüğüm olduğu için sağlıklı olmasını diliyorum
Bizde sizin gibi düşünüyorduk Vazgeçtik canım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içininşallah sağol cnm. bu işler nasip kısmet biraz da. önce evliliğimizi oturtmak istiyoruz, bazı hedeflerimiz var uğraşalım biraz. çocuğu daha sonra düşünüyoruz. ama şimdi olursa da seviniriz. o duyguyu yaşamayı ben de çok merak ediyorum :)
Bende yarim saattir tepiniyorum yatakta çok uykum var teli birakipta yatamadim görüşürüz kızlar yarin Allah a emanet olun muckkkAynen canım 5 te sızmışım 7 de uyandım.atıştırdım bide midem çok yanıyordu kalktıgımda.gece NApcaz bakalım uyuyabilcezmi
Telefonu obur odaya bırak canım.Sabah ise gidiceksin sen birde allahtan cuma yarın umarım cumartesi calismiyorsundur.al bir kitap filan oku rahatlatıcı kafan dağılsın bu telefon nalet birşey.sanada allah rahatlık versin.tatlı güzel rüyalar.öptüm.Bende yarim saattir tepiniyorum yatakta çok uykum var teli birakipta yatamadim görüşürüz kızlar yarin Allah a emanet olun muckkk
merhaba canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah nasıl senin bebişin duydun mu kalbini
Hoşgeldin merhaba canım..
Canım adette hormonlar değişiyor diye de acikabilirsin daha buna bakarak söylemek çok zor bekle adetin geçsinmerhba kzlar benm adetme 7 gun var glmesıne cok acıkıyorm acaba hamıle olblrmym yıyorm doymuym
Günaydın canım yaptım sabahın korunde zorla nasilsinizGünaydın canlar..nasılsınız?Büşra kahvaltıyı yapmıştır sen naptın Nergis cim yaptın mi?
Bende öküz gibi yedim valla.süt yumurta peynir ne varsa..senin öğlen yemeğin gelmiştir.uyuyabildin mi hemen akşam dalabildinmi merak ettim.bizim kız uyanamadı hala benden de uykucu :)Günaydın canım yaptım sabahın korunde zorla nasilsiniz
Nerelerdesin senkızlar nerdesiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?