arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

amin inşallah istediğin gibi olur büşra benim bir düşüğüm olduğu için sağlıklı olmasını diliyorum

Bizde sizin gibi düşünüyorduk Vazgeçtik canım hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için

Aynen canım 5 te sızmışım 7 de uyandım.atıştırdım bide midem çok yanıyordu kalktıgımda.gece NApcaz bakalım uyuyabilcezmi
Bende yarim saattir tepiniyorum yatakta çok uykum var teli birakipta yatamadim görüşürüz kızlar yarin Allah a emanet olun muckkk

Bende yarim saattir tepiniyorum yatakta çok uykum var teli birakipta yatamadim görüşürüz kızlar yarin Allah a emanet olun muckkk
Telefonu obur odaya bırak canım.Sabah ise gidiceksin sen birde allahtan cuma yarın umarım cumartesi calismiyorsundur.al bir kitap filan oku rahatlatıcı kafan dağılsın bu telefon nalet birşey.sanada allah rahatlık versin.tatlı güzel rüyalar.öptüm.

merhaba canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah nasıl senin bebişin duydun mu kalbini

Hoşgeldin merhaba canım..

inşallah amin hepimizinkini ...
ben yarın doktora gidicem doktorum duyarız dedi. :) umarım duyabilirimmm cok heyecanlıyım... Eylül Anneleri konusunda konuşuyoruz biz sizde gelin oraya birkaç aynı SATlı arkadaşta var orda :)

Günaydın canlar..nasılsınız?Büşra kahvaltıyı yapmıştır sen naptın Nergis cim yaptın mi?

merhba kzlar benm adetme 7 gun var glmesıne cok acıkıyorm acaba hamıle olblrmym yıyorm doymuym

Günaydın canım yaptım sabahın korunde zorla nasilsiniz
Bende öküz gibi yedim valla.süt yumurta peynir ne varsa..senin öğlen yemeğin gelmiştir.uyuyabildin mi hemen akşam dalabildinmi merak ettim.bizim kız uyanamadı hala benden de uykucu :)

eşim evdeydi giremedim bugun midem bulandı yumurta yerken ama devam ettim

Aferin sana benim de içim kalktı ama bende yedim valla.sağlık olacağına gittik ilaçları yazdırdım doktora.şimdi geldim eve Bende tatlı mi yapicam birazdannnnn :)

başım ağrıyor ya uyumaktan bu kadar uyumak olurmu ya sürekli uykum geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…