Evet canım ilk önce keseye bakıyor doktor şekil bozukluğu ve varmı diyesen salı duyucaksın dimi bende çarşamba keseye bakıcak herhalde
Canım ordamisiniz benim biraz daha isim var az kaldikızlarrrr
Benimde eylül sanirim kizlar[/QUOTE]"kaderim35, post: 38630656, member: 639065"]Sen demi eylül de anne oluşacaksın canım.İnşallah sağ salim kulaklarımıza bebeklerimizi alır mis kokularını çekeriz içimize eylülde :)
Hahahaha:))cok guldum yakımse benı takmıyo ya
evlımısın canm test yapsana biHahahaha:))cok guldum ya))valla benide takan yok cok merak ediyorum vajina agzina bosalinca hamile kalinir mi adetim 16 gunu gecti olcak gibi pluyorum olamiyorum sag kasikta batma var
canm baya gecmıs bence hamıle olabılırsınevlımısın canm test yapsana bi
Ewliyim iki yildir test aldim uc defa yaptim cikmadi ama cikmayabilirmis testte kan kesinmis ben sadece deligin ustune bosaldigi zaman hamile kalinip kalinamdigni merak ediyorumevlımısın canm test yapsana bi
kalınır canm bnm bır arkdaşta oyle kalmıstı smdı 1 yasında oglu var canm kalınıyor yanı neden ıstmyrmsn bebek cnm senEwliyim iki yildir test aldim uc defa yaptim cikmadi ama cikmayabilirmis testte kan kesinmis ben sadece deligin ustune bosaldigi zaman hamile kalinip kalinamdigni merak ediyorum
ka
kalınır canm bnm bır arkdaşta oyle kalmıstı smdı 1 yasında oglu var canm kalınıyor yanı neden ıstmyrmsn bebek cnm sen
canm bzen cıkmayabılır testte kan testı yaptr adetın duzensızmıydı kı gecıkmış olblrka
kalınır canm bnm bır arkdaşta oyle kalmıstı smdı 1 yasında oglu var canm kalınıyor yanı neden ıstmyrmsn bebek cnm sen
Cok istiyorum hemde ama esim icedegil ustune bosaldi baba olmaya korkuyo galiba:)o sekilde kaldiysam cok mutlu bana:)
inş kalmışsındır eşinız neden ıstmıyorkı canm daha once ıc bosalmadmı içeCok istiyorum hemde ama esim icedegil ustune bosaldi baba olmaya korkuyo galiba:)o sekilde kaldiysam cok mutlu bana:)
kan testı yaptr banada haber ver nerde yasysn cnm seninş kalmışsındır eşinız neden ıstmıyorkı canm daha once ıc bosalmadmı içe
Yok ice bosalmadi daha oncede hic:)ben yurtdisindayim yaptircam kan testi asence az daha bekleyim mi??kan testı yaptr banada haber ver nerde yasysn cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?