arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Kızım göçmen kızı olunca cilt hemen belli ediyor kendini napalim hee kocamızdan dayak yiyoruz benimki göbeğe çalışıyor seninki bacağa ben daha 2 tane vurdum iğne senin kaçıncı nergis cim

Burda yazanları görünce geç kalmışım çok kader senin bu citirlarin arasında işin ne diyorum kendime

"kaderim35, post: 38630656, member: 639065"]Sen demi eylül de anne oluşacaksın canım.İnşallah sağ salim kulaklarımıza bebeklerimizi alır mis kokularını çekeriz içimize eylülde :)[/QUOTE]
Benimde eylül sanirim kizlar

"kaderim35, post: 38630656, member: 639065"]Sen demi eylül de anne oluşacaksın canım.İnşallah sağ salim kulaklarımıza bebeklerimizi alır mis kokularını çekeriz içimize eylülde :)
Benimde eylül sanirim kizlar[/QUOTE]
En son adet tarihin neydi canım kaç kasım

ka
Ewliyim iki yildir test aldim uc defa yaptim cikmadi ama cikmayabilirmis testte kan kesinmis ben sadece deligin ustune bosaldigi zaman hamile kalinip kalinamdigni merak ediyorum
kalınır canm bnm bır arkdaşta oyle kalmıstı smdı 1 yasında oglu var canm kalınıyor yanı neden ıstmyrmsn bebek cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…