arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Seninde hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah
ecmain tatlım benim değerim çok düşük... perşembe 16.66 çıktı. ama bende geç döllenme oluyor...sende erken döllenme olmuştur

evet ilk... son adet tarihim ilk günü 17 aralık ama ilişki tam yumurtlama günümde oldu ordan biliyorum gününü
yumurtlama günün hangi gündü... tam 14.üncü günümydü. seninle adet tarihlerimizde çok yakın

yumurtlama günün hangi gündü... tam 14.üncü günümydü. seninle adet tarihlerimizde çok yakın

29 aralık 13.günde oldu yumurtlama.. Yarın doktor randevum var keseyi görürüz inşAllah herşey yolundadır. dün akşamdan başlayan hala devam eden kasılmalar oluyo sen de oluyormu?

29 aralık 13.günde oldu yumurtlama.. Yarın doktor randevum var keseyi görürüz inşAllah herşey yolundadır. dün akşamdan başlayan hala devam eden kasılmalar oluyo sen de oluyormu?
yok canım ben gayet rahatım ama yavaş yavaş başlıyo kasılmalar...seninki en kötü 5 haftalık canım... bence takviminide düzelt... şu anda 6 ıncı haftanın başlarında olman lazım... 3 haftalıkta o değer çıkmaz canım

Aynen canım bi Yanlışlık var 5 haftalık Olmalı son adet tarihini yazmalısın sanırım sen yumurtlama tarihini yazdın

Ama o yumurtlama günü öncesinde korunmasız ilişki olmadı. Teknik olarak 4 hafta olabilir belki adet gününden hesaplanırsa ama teorik olarak 3 haftalık :)

evet doktorlarda adetin ilk gününden hesaplıyorlar biliyorum ama ben gününü bildiğim için takvimi yumurtlamaya göre yaptım

bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiim canım
hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm en yenimiz sensin sanırım böyle güzel hamiş haberler alınca,hele hele bebişlerin sağlıklı olduğunu duyunca daha bi mutlu oluyorum MAŞA'ALLAH Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Aynen canım bi Yanlışlık var 5 haftalık Olmalı son adet tarihini yazmalısın sanırım sen yumurtlama tarihini yazdın
17 aralıkmış adet tarihi... 5inci haftasını doldurmuş 6ıncı haftanın başında

birde betahcg hormonu emriyo rahim duvarına yerleştikten sonra salgılanmaya başlıyor. benim daha önce oluşması mümkün değil

amin canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…