3 haftalık olduğuna eminmisin canım... değerin 5-6 haftalık benceNe güzel mutluluklar bunlarbende bugün kan sonucumu aldım bhcg 1176 çıktı sizce nasıl kaç olması gerektiğini bilmiyorum 3 haftalık fln
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah reglin kaç gün gecikti canım
yoksa ikizmi acabaNe güzel mutluluklar bunlarbende bugün kan sonucumu aldım bhcg 1176 çıktı sizce nasıl kaç olması gerektiğini bilmiyorum 3 haftalık fln
yoksa ikizmi acaba
bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiim canım
son adet tarihin ne canım... ve bu ilk hamileliğinmievet 3 haftalık olduğuna eminim :) yaaa bilmiyorum ki çok heyecanlandım şimdinormalde kaç oluyor
ecmain tatlımSeninde hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun bebişine inşallah
son adet tarihin ne canım... ve bu ilk hamileliğinmi
şimdi baktım eğerine göre 6 haftalık olman lazım canım... hatta kesede oluşmuştur ALLAH 'ın izniyleevet 3 haftalık olduğuna eminim :) yaaa bilmiyorum ki çok heyecanlandım şimdinormalde kaç oluyor
yumurtlama günün hangi gündü... tam 14.üncü günümydü. seninle adet tarihlerimizde çok yakınevet ilk... son adet tarihim ilk günü 17 aralık ama ilişki tam yumurtlama günümde oldu ordan biliyorum gününü
yumurtlama günün hangi gündü... tam 14.üncü günümydü. seninle adet tarihlerimizde çok yakın
yok canım ben gayet rahatım ama yavaş yavaş başlıyo kasılmalar...seninki en kötü 5 haftalık canım... bence takviminide düzelt... şu anda 6 ıncı haftanın başlarında olman lazım... 3 haftalıkta o değer çıkmaz canım29 aralık 13.günde oldu yumurtlama.. Yarın doktor randevum var keseyi görürüz inşAllah herşey yolundadır. dün akşamdan başlayan hala devam eden kasılmalar oluyo sen de oluyormu?
Âmin canım bence değerlerin çok güzelAminnn hepimiz sağlıkla kavuşur inşallah bebişlerimizebugün 5.gün
29 aralık 13.günde oldu yumurtlama.. Yarın doktor randevum var keseyi görürüz inşAllah herşey yolundadır. dün akşamdan başlayan hala devam eden kasılmalar oluyo sen de oluyormu?
Aynen canım bi Yanlışlık var 5 haftalık Olmalı son adet tarihini yazmalısın sanırım sen yumurtlama tarihini yazdınyok canım ben gayet rahatım ama yavaş yavaş başlıyo kasılmalar...seninki en kötü 5 haftalık canım... bence takviminide düzelt... şu anda 6 ıncı haftanın başlarında olman lazım... 3 haftalıkta o değer çıkmaz canım
yok canım ben gayet rahatım ama yavaş yavaş başlıyo kasılmalar...seninki en kötü 5 haftalık canım... bence takviminide düzelt... şu anda 6 ıncı haftanın başlarında olman lazım... 3 haftalıkta o değer çıkmaz canım
hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm en yenimiz sensin sanırımbende hamileyiiiiiiiiiiiiiiim canım
17 aralıkmış adet tarihi... 5inci haftasını doldurmuş 6ıncı haftanın başındaAynen canım bi Yanlışlık var 5 haftalık Olmalı son adet tarihini yazmalısın sanırım sen yumurtlama tarihini yazdın
amin canım benim...hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm en yenimiz sensin sanırımböyle güzel hamiş haberler alınca,hele hele bebişlerin sağlıklı olduğunu duyunca daha bi mutlu oluyorum MAŞA'ALLAH Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?