Takıntı yapma anı düşün zevk al işte yaa..bu sefer çocuk olcak olmalı diye kendini kasıyorsun sanırım buda ters tepiyor bak yumurtlama haftana göre git eşinle 2 gün kaçamak yap benimki 1 geceliğine çeşmeye götürdü bu ay o bile o kadar rahatlattı kiEşimde sorun yok canım, test yaptırdı normal herşeyi, varikoselde yok çok şükür. Sorun bende, sanırım kafamı rahatlatmam yeterli gelecek ama gel gelelim yapamıyorum
İnternetten al test 20 li 30 lu satılıyor ben 2 ay öncesi kendime göre eczaneden aldım 15-20 tl insan korkuyor almaya.gittim bir internet sitesinden 40 tane aldım 10 tane de gebelik testi var içinde 20 tl yaa..3 gün de elime geçti yemin ediyom sabah kalktım işedim akşam işten geldim işedim..Evet oda aklımda ovulasyon testi. Bu ay geçti de birdahaki aya alayım. Bir de bunu deneyelim bakalım.
Merhabalar kızlar kusura bakmayin rahatsız ediyorsam öncelikle hamis olanları tebrik ediyorum sağlıcakla büyütursunuz inşallah Bebeğinizi, sizden bi ricam var benim günümden iki gün geçti test yaptim pozitif degerim 909.55 dr kese yok dedi korkuyorum dış ggbelik olabilir diye aranizda varmi böyle degeri sonradan yükselip kese gören
Valla canım başka bir doktora daha git başka forumlarda okudum bazı doktorlar göremiyor bazıları bekletiyor bazıları hemen kürtaj diyor bir iki gün sonra testi yinele başka doktora da görün istersen..Merhabalar kızlar kusura bakmayin rahatsız ediyorsam öncelikle hamis olanları tebrik ediyorum sağlıcakla büyütursunuz inşallah Bebeğinizi, sizden bi ricam var benim günümden iki gün geçti test yaptim pozitif degerim 909.55 dr kese yok dedi korkuyorum dış ggbelik olabilir diye aranizda varmi böyle degeri sonradan yükselip kese gören
Çok mantıklı bidaha ki aya yapayım. Markası neydi acaba hatırlıyormusun?İnternetten al test 20 li 30 lu satılıyor ben 2 ay öncesi kendime göre eczaneden aldım 15-20 tl insan korkuyor almaya.gittim bir internet sitesinden 40 tane aldım 10 tane de gebelik testi var içinde 20 tl yaa..3 gün de elime geçti yemin ediyom sabah kalktım işedim akşam işten geldim işedim..
Canımsın adetin ne zaman di..hemen hemen şimdi gir hepsiburada ya laboquick markası hem çok istiyorsun hemde obur ay diyorsun 20 tl nerelere vermiyozki hem belkide bu ay daha yumurtlamadın??? Ben geçen ay aşılama olduğumda kesin tuttu diyodum imkansız tutmaması olmaz diyodum 10 kasımda aşılamam oldu ve tutmadı çünkü benim yumurtlamam takvime göre 14 kaşıma sarktı..düşün yani o kadar iğne yedim boşu boşunaÇok mantıklı bidaha ki aya yapayım. Markası neydi acaba hatırlıyormusun?
Tam bir hafta var adetime. Son hafta yumurtlanırmıki. Ama doğru diyorsun ben yinede hemen alayım.Canımsın adetin ne zaman di..hemen hemen şimdi gir hepsiburada ya laboquick markası hem çok istiyorsun hemde obur ay diyorsun 20 tl nerelere vermiyozki hem belkide bu ay daha yumurtlamadın??? Ben geçen ay aşılama olduğumda kesin tuttu diyodum imkansız tutmaması olmaz diyodum 10 kasımda aşılamam oldu ve tutmadı çünkü benim yumurtlamam takvime göre 14 kaşıma sarktı..düşün yani o kadar iğne yedim boşu boşuna
benimde hiç akıntım vs olmuyo doktorum normal her kadında aynı olacak diye bişi yok dedi ama içim rahatlamış değil hala.. bu ayda iğnel tedavi oldum tutmadı.. yine.. gerçekten yumurtlama günlerinde akıntı olması lazım mı hiç olmuyoo çünkü bendeCanim akinti normalde yumurta rahme yerlesince rahim kalinlasmaya basliyor ondan daha cok akinti oluyor gunasiri cinsel iliski yapin bekleyin b3len temmuzdan beri yeni ttuturdum.
23 yasindayim 3 yila yaklasti evliligimiz tedavi olmadim hic iyi bi dr denk gelmedim simdi arastirma hastanesinde basladim adetimin 3.günü gel dedi dr onu bekliyorum zaten adetimde cok duzensiz aylari bulur gelmesi bu yuzden ilac kullaniyom gelsin diye . Galiba rahim filmi isteyecek ona gore tedavi baslayacak insallah tüplerim. Kapalı degildir. KorkuyormCanım sen güçlü olacaksın ki o bebek te güçlü bir anneye gelecek kaç yasindasin kaç senelik evlisin tedavi filan oldun mu hic
Forlutal tarzı getirticimi kullanıyorsun yoksa doğum kontrol hapı mi23 yasindayim 3 yila yaklasti evliligimiz tedavi olmadim hic iyi bi dr denk gelmedim simdi arastirma hastanesinde basladim adetimin 3.günü gel dedi dr onu bekliyorum zaten adetimde cok duzensiz aylari bulur gelmesi bu yuzden ilac kullaniyom gelsin diye . Galiba rahim filmi isteyecek ona gore tedavi baslayacak insallah tüplerim. Kapalı degildir. Korkuyorm
Vala cok duzenli cimsel iliskimiz var zaten yani yumurtlama gunu akintisiz kuri gecsede yumurtlama olabiliyor mu diyosun ben aylaridr ugrsyorum vala taaaa gecen sene ekimden beriCanim akinti normalde yumurta rahme yerlesince rahim kalinlasmaya basliyor ondan daha cok akinti oluyor gunasiri cinsel iliski yapin bekleyin b3len temmuzdan beri yeni ttuturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?