arkadasla cok sukur guzel haberi aldim 4 haftalik hamileyim ;) Allah isteyen berkese nasip etsin is

Eşimde sorun yok canım, test yaptırdı normal herşeyi, varikoselde yok çok şükür. Sorun bende, sanırım kafamı rahatlatmam yeterli gelecek ama gel gelelim yapamıyorum
Takıntı yapma anı düşün zevk al işte yaa..bu sefer çocuk olcak olmalı diye kendini kasıyorsun sanırım buda ters tepiyor bak yumurtlama haftana göre git eşinle 2 gün kaçamak yap benimki 1 geceliğine çeşmeye götürdü bu ay o bile o kadar rahatlattı ki

Merhabalar kızlar kusura bakmayin rahatsız ediyorsam öncelikle hamis olanları tebrik ediyorum sağlıcakla büyütursunuz inşallah Bebeğinizi, sizden bi ricam var benim günümden iki gün geçti test yaptim pozitif degerim 909.55 dr kese yok dedi korkuyorum dış ggbelik olabilir diye aranizda varmi böyle degeri sonradan yükselip kese gören

Evet oda aklımda ovulasyon testi. Bu ay geçti de birdahaki aya alayım. Bir de bunu deneyelim bakalım.
İnternetten al test 20 li 30 lu satılıyor ben 2 ay öncesi kendime göre eczaneden aldım 15-20 tl insan korkuyor almaya.gittim bir internet sitesinden 40 tane aldım 10 tane de gebelik testi var içinde 20 tl yaa..3 gün de elime geçti yemin ediyom sabah kalktım işedim akşam işten geldim işedim..

Valla canım başka bir doktora daha git başka forumlarda okudum bazı doktorlar göremiyor bazıları bekletiyor bazıları hemen kürtaj diyor bir iki gün sonra testi yinele başka doktora da görün istersen..

Bak bi sitede boyle yazio" Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi trans abdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir"

Teşekkür ederim kızlar iki gün sonra testtimi yeniyelip buraya yazicam sonuç ne ise bende paylaşırım belirtileri yardimim olur umarım

Çok mantıklı bidaha ki aya yapayım. Markası neydi acaba hatırlıyormusun?

Çok mantıklı bidaha ki aya yapayım. Markası neydi acaba hatırlıyormusun?
Canımsın adetin ne zaman di..hemen hemen şimdi gir hepsiburada ya laboquick markası hem çok istiyorsun hemde obur ay diyorsun 20 tl nerelere vermiyozki hem belkide bu ay daha yumurtlamadın??? Ben geçen ay aşılama olduğumda kesin tuttu diyodum imkansız tutmaması olmaz diyodum 10 kasımda aşılamam oldu ve tutmadı çünkü benim yumurtlamam takvime göre 14 kaşıma sarktı..düşün yani o kadar iğne yedim boşu boşuna

Tam bir hafta var adetime. Son hafta yumurtlanırmıki. Ama doğru diyorsun ben yinede hemen alayım.

Slmlar bende 1.5 yillik evliyim cocuk istyrz ama olmyor herhangi bir sorunumuz yok esimdeinde benimde degerlrim normal bu ay sogam.kuru uyguladim ama hic akimtim.olmadi ole kuri bir aydi ki ovulasyon tarihimi bile anlayamdim hamile.kalan arkadslr islaklik.akimti olmadgi zmaan yumurtlama olmyor mu acaba akimtisiz kupkuru yumrtlama zamanini yasayip hamile kalan varmi acaba adetime 2gun kaldin sadce bugun beyaz hafif sari akintim.oldu okadr

Canim akinti normalde yumurta rahme yerlesince rahim kalinlasmaya basliyor ondan daha cok akinti oluyor gunasiri cinsel iliski yapin bekleyin b3len temmuzdan beri yeni ttuturdum.

Canim akinti normalde yumurta rahme yerlesince rahim kalinlasmaya basliyor ondan daha cok akinti oluyor gunasiri cinsel iliski yapin bekleyin b3len temmuzdan beri yeni ttuturdum.
benimde hiç akıntım vs olmuyo doktorum normal her kadında aynı olacak diye bişi yok dedi ama içim rahatlamış değil hala.. bu ayda iğnel tedavi oldum tutmadı.. yine.. gerçekten yumurtlama günlerinde akıntı olması lazım mı hiç olmuyoo çünkü bende

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

Canım sen güçlü olacaksın ki o bebek te güçlü bir anneye gelecek kaç yasindasin kaç senelik evlisin tedavi filan oldun mu hic
23 yasindayim 3 yila yaklasti evliligimiz tedavi olmadim hic iyi bi dr denk gelmedim simdi arastirma hastanesinde basladim adetimin 3.günü gel dedi dr onu bekliyorum zaten adetimde cok duzensiz aylari bulur gelmesi bu yuzden ilac kullaniyom gelsin diye . Galiba rahim filmi isteyecek ona gore tedavi baslayacak insallah tüplerim. Kapalı degildir. Korkuyorm

F
Forlutal tarzı getirticimi kullanıyorsun yoksa doğum kontrol hapı mi

Canlarim akintinin gebelige buyuk etkisi var spermlerin dol yatagina ordanda yumurtalara ulasmasini sagliyor bir nevi kayganlastirici gorevi goruyor preseed jel varmis akinti sorunu olanlarda hic bir sikintisi olmayipta gebe kalamayanlarda cok etkisi gorulmus bir cok kisi gebe kalmis bu ayda olmasaydi onunla birlikte ovulasyon testi alacaktim ki gerek kalmadi allaha sukur bi arastirin kizlar ne bilim belki vesile olur

Vala cok duzenli cimsel iliskimiz var zaten yani yumurtlama gunu akintisiz kuri gecsede yumurtlama olabiliyor mu diyosun ben aylaridr ugrsyorum vala taaaa gecen sene ekimden beri

Ben de 4 haftalık hamileyim ilk bebeğim olacak ve halen inanamıyorum, sevinç ve heyecandan olsa gerek uykusuzluk sorunu yaşıyorum. SAT 8 Aralık kısmetse Eylül ortalarında doğacak. Bebek sahibi olmaya geçen ay karar verdik ve ben Clearblue ovulasyon hesaplayıcı ile adetin 12. günü yumurtladığımı öğrendim ve bu şekilde çok şükür ilk ayki denemede hamile kaldım. Açıkçası bu kadar kolay olacağını bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…