Arkadaşla evlenmek?

Bilemedim. Sadece arkadas olduklarimla sevgili olmadim hiç. Sevgili olduklarimla da ayrildiktan sonra arkadaş kalmadim hiç. 🙄🙄

Arkadaş dedigim adama fiziksel çekim duymuyorumdur, duyuyorsam nasil arkadasim oluyor. Arkadas benim için cinsiyetsiz gibidir yani, cinsel biseyler hissetmiyorumdur. Boyle baktigim biriyle de nasil evlenirdim.
Evet yanyanayken fiziksel çekim hissediyordum dersem yalan söylerim. Böyle şeyler de sonradan olmuyor sanırım pek, varsa var, yoksa yok. 🙄

Merhaba herkese,

Aranızda 5-10 yıl boyunca sadece arkadaşlık yaptığı biriyle sonradan evlenen var mı? Nasıl gelişti?

Böyle bir arkadaşım var yaklaşık 7 senelik. Aynı şehirde yaşamıyoruz ve yakın zamanda ettiğimiz bir sohbet esnasında bana ilgisi olabileceğini farkettim. Sonra geçmiş konuşmalarımıza baktım ve çoğu konuşmada benimle evlenmek üzerine espri yapmış, (tamamen espri olarak algılıyordum, takılmalı bir iki yanıt veriyordum) Hatta bir konuşmada evlilik üzerine bir şey söylemiş ben o an cevap vermemişim sonra bozuldun mu demiş. Anlayamadım ben mi fesat düşünüyorum yoksa ortada bir şeyler mi var. Bulunduğum şehre gelmek istiyor ve beni de kendi şehrine davet ediyor bir de. Gerçi arkadaşlığımızın yakınlığı bu durumu kaldırabilir, niyeti dostane olabilir. Şöyle alıcı gözle bir baktım aslında oluru da var gibi. İçim mi fesat kızlar, ayıp mı ediyorum?
Arkadaştan güzel eş olur ya akarı yok kokarı yok. Kaç senedir birliktesiniz zaten birbirinizi biliyorsunuzdur. Tanıdığın bildiğin biriyle olmak avantaj bence; yormuyor insanı. Sürekli evlilikle ilgili takılıyorsa sizi tartıyordur muhtemelen. Sizde ona takılıp yakınlaşabilirsiniz.

Biz eşimle 3 yıl yakın arkadaştık, her şeyimizi biliyorduk aynı sizin gibi konuşmalarda kimseyi bulamazsak evleniriz gibi dalga geçiyorduk😅 daha sonra gerçekten ilgisi olduğunu söyledi, bende durdum düşündüm. Oluru vardı. Biraz konuştuktan sonra sevgililiğe döndü, 4 yıl sevgililik sonrası evlendik. Çokta mutluyum, iyi ki böyle tanıdığım biriyle bunu yaşadım. Bence fesat düşünmüyorsun. neden olmasın ki

Merhaba herkese,

Aranızda 5-10 yıl boyunca sadece arkadaşlık yaptığı biriyle sonradan evlenen var mı? Nasıl gelişti?

Böyle bir arkadaşım var yaklaşık 7 senelik. Aynı şehirde yaşamıyoruz ve yakın zamanda ettiğimiz bir sohbet esnasında bana ilgisi olabileceğini farkettim. Sonra geçmiş konuşmalarımıza baktım ve çoğu konuşmada benimle evlenmek üzerine espri yapmış, (tamamen espri olarak algılıyordum, takılmalı bir iki yanıt veriyordum) Hatta bir konuşmada evlilik üzerine bir şey söylemiş ben o an cevap vermemişim sonra bozuldun mu demiş. Anlayamadım ben mi fesat düşünüyorum yoksa ortada bir şeyler mi var. Bulunduğum şehre gelmek istiyor ve beni de kendi şehrine davet ediyor bir de. Gerçi arkadaşlığımızın yakınlığı bu durumu kaldırabilir, niyeti dostane olabilir. Şöyle alıcı gözle bir baktım aslında oluru da var gibi. İçim mi fesat kızlar, ayıp mı ediyorum?
Çok güzel olur valla en yakin arkadasimla önce sevgili olduk 12 yıldır da evliyiz. 2 tane de çocuk yaptık miss. Ve aramızdaki bağ çok kuvvetli birlikte güzel zaman geçiriyoruz, sohbet ediyoruz, maçlara bile giderdik pandemiden once. Birbirimizin tüm geçmişini biliyoruz, nerdeyse tüm tanıdıklar ortak anlayacağın tanıdığın ve güvendiğin arkadaştan pek güzel eş oluyor.
Açılma mevzusunda ise erkekler bu durumlarda arkadaşlık bozulmasın diye geri durabiliyor. Mesela eşim bana çok önce aşık olmuş ama benden olumlu sinyaller almadan açılmamıştı.
Hakkinizda hayırlısı olsun

Eşini sevgilisini kız arkadastan kiskanan kadinlara hep şu yorumlar geliyordu.
"Kadinla erkek arkadas olabilir. Kac senelik arkadasiymis aralarinda birsey olacak olsa simdiye kadar olurdu"
Bi daha bu konuyu okuyun diyecegim. 😂😂😂😂😂
En iyi kocalar arkadastan oluyormuş bak bak. 🤭
Evli arkadaşlar değil ayol, bekar olanlar.
ortalığı karıştırma şimdi🤣

Merhaba herkese,

Eşimle evlenmeden önce biz de arkadaştık yaklaşık 7 8 yıl normal sıradan arkadaştık. Şimdi 7 yolluk evliyiz ve bir oğlumuz var . Duygularınız karşılıklıysa neden olmasın ki ? ☺️

Merhaba herkese,

Biz o zamanlar çocuktuk ama bi arkadaşım vardı çok severdim baya yakındık yani ben onu abi kardeş gibi görürken teklif etmişti bende 1 ay sonra falan arkadaşlar israri üzerine kabul etmiştim sonra 1 hafta içinde yapamadığımı anlayıp ayrılmıştım o zamandan beri konuşmuyoruz çok ağladım arkasından çünkü çocukluğumu kaybettim ben yapamamıştım ama sanırım sizinde ilginiz var gibi olumlu yönünden bakın niye olmasın ki fesat dusunmuyosunuz normal bisi bence

Ben geçmişte yakın bir arkadaşımla sevgili olmuştum evliliğe gitmedi ama gidebilirdi de. Onun bana hep ilgisi varmış ben farketmemişim falan filan. Zaten erkekler hoşlanmadıkları kızlarla arkadaş olmaz derler genelde 😅

Neden olmasın ki ? Birbirinizi beğenirseniz oluru var bence

Bunca zaman hiç hoşlanmamış, o gözle bakmamışken olsa olsa düzgün birini buldum evleneyim olur, o da sizi tatmin eder mi bilemeyiz. Herkesin evlilikten beklentileri farklı. Ben istemezdim öyle bir evlilik. Ama içten içe hoşlanıyor olsaydınız olabilirdi.

Yok içiniz fesat değil. Niyeti var da sizden olumlu bir dönüş göremediği için arkadaşlığınızı da yakmamak adına ileri gitmiyor bence.

Back
X