Datlım gıymatlım bak ben bunu bilmiyordum. Bende senin gibi yapayım o zaman.glupcum benim kızımda erken doğmasına rağmen 3.750 doğmuştu, özellikle son ay her gün 1 lt süt içmiştim, gece yatmadan yarım litresini içip, kalanını baş ucuma koyuyordum ve wc ye kalktıkça onuda bitiriyordum.. gece içilmesi çok önemli, çünki sen istirahat halinde olduğun için, vucudun onu sadece bebeğine kullanıyor arkadaşım... fakat gündüz içtiğinde o kadar yaramıyor...
sezaryanı benim istediğim için verdi normal doğumdan korkuyorum o yüzden aslında doktorum çok kolay doğuracağımı söyledi çatım gayet iyiymiş ama ben nasıl doğuracam diye düşünüyom sezaryanında iyi olmadığını söylüyolar sonrası zormuş eğer ayın 11 kadar sancım gelmezse sezaryan sizce ne yapmalıyım eşim sen bilirsin diyo kararsızın bide 37 haftalık 3500 kilo olmuş son aylarda çabuk kilo alıyo doğrana kadar 4000 kilo olursa nasıl doğururum korkusu var çünkü daha 3 haftam var 40 dolmasına 19 mayıs doığum tarihim benim. yardımcı olursanız sevinirimmm.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?