arkadaşlar 11 mayıs da doğumum var doktorum sezaryan günü verdi.

Herkese merhaba. Yavrum kucağımda. Ve ben dünyanın en mnutlu insanıyım. yerimseniben Normalde 24 mayısa sezeryan günü almıştık. Ama oğlum beklemedi. 22 mayıs gece saat 01:30 da suyum geldi. Hastanede gittik. Kontrol nst derken saat 4 oldu. açılmam 6 cm di. Ama bende hiç sancı yoktu. Alttan kontrolde canım çok yandı. Kesinlikle normal doğum yapmam. Sezeryan olucam ben dedim. Doktorumu aradım. Ankara ya gitmiş. Dünya başıma yıkıldı sandım. Aylardır kendimi okadar hazırlamıştım ki onda doğum yapmaya. Üzülme diğer doktor arkadaşlarımda benim kadar iyidir dedi. Ama ben onu istiyordum. Yapılacak birşey yok. O gün orda olan b i doktorla konuştuk. Madem sezeryan olacaktın ozaman 5 gibi alalım seni ameliyata dedi. 5 girdim ameliyata. 5:15 te genel anestezi ile 4 kilo 150 gr 55 cm doğdu oğlum Hiiiiç pişman değilim sezeryan olduğuma herşey çok güzel geçti. Ağrım hiç olmadı desem yeridir. Biraz sızı şeklindeydi. Bana ilerde dejavantajı olur belki bilemem ama şuan hiç bir sorunum yok. Çok iyiyim. Hiç doğum yapmamış gibiyim. İlk gün ayağa kalktım. Halen ayaktayım. Oğlumlada hep kendim ilgilendim. İsterseniz ayrıntıları anlatırım daha sonra. Aylin fatih sen neler yapıyorsun umarım herşey yolundadır. Allah yavrularımıza uzun ömürler versin. Bu büyü hiç bozulmasın inşallah sırnaşık şey

tuyancım çoook sevindim kurtulmana, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrunu.maşallah seninki sahiden iriymiş. benim oğluma da kafası iri dedi doktor, doğduğunda dedim ki anaaaa yavrumun kafası minicik. ama 10 gün sonra sağlık ocağında hemşire ölçtü bşını ve dediki kafası normale göre büyük biraz dedi.1,5 cm cik :))) oyyy yerim onun kafasını ben. biz de çok iyiyiz çok şükür. büyütüyorum yavrumu. gerçekten de dünyanın en güzel duygusuymuş, karnındayken insan çok anlamıyor kucağına alana dek. ismini ne koydun bebişin. biz Emre Kaan koyduk teyzesi. sütün geliyor mu aman haa bol bol emzir, sütün yok sanma emzirdikçe geliyor. ben 3 gün mama verdim ama habire de emzirdim. şimdi sadece emziriyorum ve çok seviniyorum sütüm olduğuna.

masallah canim oglusunada sanada ...
rabbim uzun omurler versin insallah.anali babali saglikla buyusun insallahha.s.

Adını Kutay Ahmet koyduk. Ahmet dedesinin adı. Eşimin ailesinde gelenek dedenin ismi toruna verilirmiş. Bende kırmadım eşimii. Ahmet koyduk ikinci ismini. ılk 2 gün sütüm gelmedi. Kutayda emmedi. Sağolsun hemşireler çok yardımcı oldu. Memeye alıştırana kadar boynum koptu hastanede. 3. günü çıkacakken hastaneden çocuk doktoru geldi son bi koontrol için. 3 kilo 870 gr ma düşmüş. Çok fazla dedi doktor. Emmediği için verdi tabi. Mama taraftarı değildim. Öyle yada böyle alacak memeyi sütümde gelir ozaman diye düşündüm. Rabbime şükür 3. günden sonra sütüm geldi. Senin nasıldı süt olayın? Memeyede alıştık. Şimdi bi sorunumuz yok. Sadece hep uyuyor. Ben saat tutup kaldırıyorum. Aç b ile olsa uyanmıyor. Ben uyandırıp emziiriyorum. Çünkü doktor dikkat edin eve gidince bol bol emzirin dedi. Sarılık başlangıcı da vardı. Bu yüzden çok dikkat ettim evde. Bir yudum daha alsın diye günde 2 saat uyuduğumu biliyorum. Çok emek verdim ama karşılığını aldım. Doktora götürdüğümde kilo vermemiş bu iyi artık kilo alır dedi doktor. ışte böyle herşey bi yana anne olmak harika. Başka hiçbir duygu insanı bu kadar uykusuzluğa ragmen zinde tutamaz. Anne olunca anladım gerçekten. Benimkinin kafa ölçüsü doğduğunda 37 cm di. Seninki kaç cm aylin fatih. 6 cm açıklığa ragmen kafası doğum kanalına girmemiş dedi doktor. Yani ben istemesemde sezeryan olacaktım. Hastaneden ve her iki doktorumdanda çok memnun kaldım. Bu arada c_n sanada teşekkür ederim. Seninde meleğin geliyormuş. ınşallah benimki gibi güzel bi doğumun olur.

ahmet ismini çok severim, adıyla yaşasın inşallah, sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularımız. benim de sütüm 3. günü geldi. şimdi ki hastaneler çok ilgileniyo sağolsunlar, memeyi tutturana kadar uğraştılar. dediğin gibi yılmadan, saat kurarak 2 saatte bir emzirdim ben de, uyansın die neler yapıyordum. benimki de çok uyuyor canım yaaa, ama kırkından sonra düzelirmiş diyorlar. ben hastanede 1 gece kaldım neden seni 3 gece tuttular acaba. kafa ölçümüz 38 di. normalde 36 olurmuş ama bu da anormal değilmiş. zaten hiç belli olmuyo ki minnacık bi kafa :))) bugün 18. gündeyiz, büyüdüğünü farkediyorum Allahıma şükürler olsun. bir an önce büyüsün yaaa çok acıyorum ona minnacııııkkkkk ve de savunmasız. yerimseniben

Hastananenin prosedüründe var heralde. Herhangi bi sorun olmasada sezeryanda 3. günü çıkarıyorlar. Ablamda aynı hiçbir sorun çıkmamasına ragmen 3. günü çıktı. Herhangi bi ekstra ücret talep etm iyorlar paketin içinde zaten. Tam 3 günde değil. 3. günü bitirmeden öğlen saatlerinde ayrılıyorsun. Bende bi ggarip oluyorum. Çok küçükler. Bazen okadar uğraşmama ragmen uyanmıyor. Canım sıkılıyor çok. Aç yatmasına çok üzülüyorum. Belki aç değildir ama bana aç gibi geliyor sanki doymamış gibi. Bakalım 1. ayımız dolsun doktora gidicez. Ozaman belli olur gelişiminden ne kadar beslenip beslenmediği.

anladım. ilk zamanlar benimki de öyleydi şimdi uyanıyor merak etme düzene giriyorlar, hatta öyle bi düzen ki gece uyanık gündüz uyuyorlar. acıkınca da uyanıyorlar. bebeğin eğer günde bir kaç kez dışkılıyorsa iyi besleniyor demektir. merak etme doyuyordur. zamanla daha kuvvetli emecek inşallah. topuk kanı aldılar mı, bizden hem hastanede aldılar hem de sağlık ocağında. aslında ilk gün alınmazmış bilmiyordum. 5. gün doktora götürdüm genel kontrole 10 günlükken bi daha aldırın garanti olsun dedi. biz de gittik aldırdık her ihtimale karşı. bi de vitamin acd3 verdi doktor. sağlık ocakları da devit3 veriyomuş, sen kullanıyo musun ? istanbulun neresinde oturuyorsunuz tuyann ben aslında istanbulluyum ama eşim elazığlı o yüzden burdayım :))))

Evet 5 kere falan dışkılıyor günde.Rahatladım ozaman. Topuk kanını bizdede aldılar 2.gün. Bende götürücem doktora 2. kere almaları için. Bende 10 günü tamamlıyım bari. Vitamin için devit 3 verdi bize doktor 15 günlük olduktan sonra kullanın dedi. Biz anadolu yakası maltepede oturuyoruz. BSen nerde oturuyordun evlenmeden önce. ıstanbulu özlüyorsundur. Başka şehir istanbul. Benim 2. memleketim istanbul derim hep

yavrularımızın sağlığı için alsınlar artık napalım. bana dediler ki dayanamazsın topuk kanı alınırken bilmem ne, kan alınırken şükrettim yavrum acıya karşı tepki verebiliyor ağlayacak ve susacak. bu arada ben sünnet ettiricem inşallah 1 aylık olunca. sen ne düşünüyosun bu konuda?. aaa göbeğiniz düştü mü bizimki 15 günlükken düştü çok şükür.
gelelim asıl konuya. maltepe hee ayyyy ne güzel ben de kartallıyım. çok güzeldir bizm oralar pendik kartal maltepe. çok isterdim orda yaşamayı biliyo musun? ben 2006 dan beri burdayım. tayinim çıkınca geldim. sonra geçen sene de evlendim. yani evlendiğim için burda değilim meslek icabı geldim ama ömür boyu kalakaldım :))))) çok şükür halime tabi ama bebeğimi orda büyütmek isterdim açıkçası. ne yapalım Rabbim böyle uygun görmüş. istanbulu öp benim için :)))))aslen nerelisin?

Öyle tabi haklısın. Ben yinede dayanamıyorum ama kan alınırken. Sarılık derecesini ölçmek için kan aldılar beş günlükken. Ben duramam dedim kayınvalideme. O durdu. Neden erkenden sünnet ettiriyorsun. Bi sorun mu ar. Ben sünnet işini ilerde düşünüyorum. Ne öğretmenisin. Bayağı yakınmışız aslında. Burda olsaydın görüşürdük. Herşey kısmet. Önemli olan mutlu olman tabi. Glupglup teşekkür ederim. Darısı başına :)

Son düzenleme:
bi sorun yok çok şükür. bir an önce olsun bitsin istiyorum. yenidoğan sünnetini öneriyor uzmanlar. 2 yaş 6 yaş arası kesinlikle yaptırılmamalıymış diyorlar. her gün gelişiyor ya bebekler hemen iyileşiyorlarmış. tabi herkesin tercihine kalmış bişey. ben okul öncesi öğretmeniyim bu arada. sen aslen nerelisin?

evet arkadaşlar doğurdum çok şükür 3700 gram doğdu 38 haftalık canım çok rahat oldu sorunsuz bebeğimde gayet ii maşallah büyüyo 25 günlük oldu..

Ben aslen erzurumluyum. Eşim kayserili. Aslında ankarada doğdum. ıstanbulda büyüdüm. Biraz karışığım yani :) Tüm türkiye benim. :) tugyann çok sevindim. Sende sezeryan olmnuştun dimi. Senin nasıl geçti. Aylinfatihle ben çok memnun kaldık.Umarım sende öylesindir. Bu arada kilolar nasıl kızlar. Ben bir hafta sonra tartıldım. 10 kilo vermişim. 70 kilodayım şimdi. Daha çok vermem lazım. 60 olmam lazım. Benim ideal kilom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…