Herkese merhaba. Yavrum kucağımda. Ve ben dünyanın en mnutlu insanıyım. yerimseniben Normalde 24 mayısa sezeryan günü almıştık. Ama oğlum beklemedi. 22 mayıs gece saat 01:30 da suyum geldi. Hastanede gittik. Kontrol nst derken saat 4 oldu. açılmam 6 cm di. Ama bende hiç sancı yoktu. Alttan kontrolde canım çok yandı. Kesinlikle normal doğum yapmam. Sezeryan olucam ben dedim. Doktorumu aradım. Ankara ya gitmiş. Dünya başıma yıkıldı sandım. Aylardır kendimi okadar hazırlamıştım ki onda doğum yapmaya. Üzülme diğer doktor arkadaşlarımda benim kadar iyidir dedi. Ama ben onu istiyordum. Yapılacak birşey yok. O gün orda olan b i doktorla konuştuk. Madem sezeryan olacaktın ozaman 5 gibi alalım seni ameliyata dedi. 5 girdim ameliyata. 5:15 te genel anestezi ile 4 kilo 150 gr 55 cm doğdu oğlumHiiiiç pişman değilim sezeryan olduğuma herşey çok güzel geçti. Ağrım hiç olmadı desem yeridir. Biraz sızı şeklindeydi. Bana ilerde dejavantajı olur belki bilemem ama şuan hiç bir sorunum yok. Çok iyiyim. Hiç doğum yapmamış gibiyim. İlk gün ayağa kalktım. Halen ayaktayım. Oğlumlada hep kendim ilgilendim. İsterseniz ayrıntıları anlatırım daha sonra. Aylin fatih sen neler yapıyorsun umarım herşey yolundadır. Allah yavrularımıza uzun ömürler versin. Bu büyü hiç bozulmasın inşallah sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?