arkadaşlar 11 mayıs da doğumum var doktorum sezaryan günü verdi.

tugyancım ne yaptın? Sancın falan var mı?Benim haftaya çarşambaya kadar sancım gelmezse sezeryan için gün verecek doktor. 36+3 te 3.516 çıktı. Sezeryan olursa 21 veya 22 mayıs gibi olsun dedi. ozamana 4 kilo olur zaten. Hakkımızda hayırlısı bakalım bekliyorum.

selam kızlar, amma 11 mayıs tarihi var ya maşallah. ben de nasipse şafak sayıyorum 11 mayısa:))bizimki de iri olduğundan sezeryan olacak. normali çok istemiştim ama nasip olmadı. bu arada sancılarım oluyo ay sancısı diyorlar, sizde de oluyor mu??bilmiyorumkismile

Benim daha çok baskı şeklinde. Belim ağrıyor ama. Kaç kilo seninki. Banada doktor iri olduğu için sezeryan dedi. Aslında gün almak istemiyorum Madem sezeryan ozaman sancımı bekliyim. Nekadar beklerse okadar gelişkin doğar diyorum. Ama doktorum tehlikeye atarsın bebeği kakasını falan yapabilir sonra ah neden yaptırmadım vah geç kaldım deme dedi. haftaya kadar kendiliğinden doğmazsa 21 mayısa ün vereyim dedi. Ayyy nekadar heyecan verici yaaa. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum.41 kere masallah bebislerinize.insallah benim bebegimde tosuncuk olur sizlerinki gibi.nasil olsa normal dogum yapamiycam bari tombis bi bebek dunyaya getreyim.

arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum.41 kere masallah bebislerinize.insallah benim bebegimde tosuncuk olur sizlerinki gibi.nasil olsa normal dogum yapamiycam bari tombis bi bebek dunyaya getreyim.

hehe mantıklı bi yaklaşım arkadaşım. ama tombişliği değil önemli olan heryeri sağlam olsun inşallah yeter. :))) sana da hayırlı doğumlar, ne kadarın var senin?

Aylinfatih benim 38 inci haftam 17 mayısta doluyor. Hemen ertesi gün alırız dedi. Bende daha geç olsa deyince ozaman 20 weya 21 olsun daha çok beklemenin anlamı yok ama genede sen bilirsin dedi. Ondan 21 dedim. 30 mayısta günüm doluyor. 9 gün önceden almış olacak. Tehlikeye atmamaya karar verdim zaten. Haftaya kontrolüm var ozaman gün alırım heralde. Bu arada seninki çok iri olmayacak neden sezeryan istedi doktor anlamadım. 4 kiloya kadar normal yaptırıyorlar. Bu arada tugyandan ses yok. Doğurdu heralde :ecrin_bebek:

hımm anladım hayırlısı olsun. bugün kontrolüm vardı benim de. 3700 gram dedi doktor.yaa benimkinin kafası büyük dedi doktor, normal doğurursan bağırsakların bile parçalanır dedi . kilosundansa kafası büyükmüş. eşim de çok büyük doğmuş zaten ben de korktum. sezeryanda karar kıldım o yüzden. benim de günüm 21 inde doluyo 10 gün önce alıcaz işte. hepimizi allah kurtarsın.

Amin inşallah.Bende 21 mayıs gibi aldırırım büyük ihtimal. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum. Nasıl geçtiğini anlatırsın. Allah hepimize o güzel günü hayırıyla yaşamayı nasip etsin.

Bende tugyann'nı merak ettim. galiba doğurdu. bide megraynn diye bi arkdaş vardı o da doğurdu galiba uzun zamandır ses yok ondan da.

tabi tabi inşallah kendime gelir gelmez yazarım. zaten sezeryan olmadan insan o kadar bilgileniyor ki yaşamadan yazacak konuma geliyor. korkmuyorum ama bugün biraz sinirliyim sanırım, heyecandan mı stresten mi bilemiyorum. eşim bana tamam haklısın demekten bi hal oldu garibim. eeee son günlerin tadını çıkarayım azcık di mi ??? :))))

Kesinlikle. Bunlar son kozlarımız Elimizden geldikçe kullanalım. Ne garip 1 ay sonra hayatımız tamamen değişecek. Herşey istediğimiz gibi olur inşallah.Glupglup evet megrayn doğurdu. Okudum msjlarını. tugyannı ise bilmiyorum ses yok halen. Sanırım sezeryan gününü beklemeden doğdu bebişi :)

Aylinfatih, tugyann doğurdunuz heralde. Sesiniz çıkmıyor. Merak ediyorum nasıl geççti diye. Sesimi duyan var mı ?

Aylinfatih, tugyann doğurdunuz heralde. Sesiniz çıkmıyor. Merak ediyorum nasıl geççti diye. Sesimi duyan var mı ?
HTML:
[HTML][HTML]
[/HTML][/HTML]

merhaba arkadaşlar ve tuyann. evet yavruma kavuştum sonunda. epidural sipinal anestezi ile alındı. ben kendim istedim zaten. tam uyumaktan korkuyordum. çok rahat ve başarılı bir operasyon oldu çok şükür. 1 buçukta girdim ve 2.15 te yatağımdaydı. akşam 9 da yürümek için kalktım. sonra da yavaş yavaş ayaklandım zaten. çok şükür bana tek yan etkisi baş ağrısı oldu. ona da şükrettim. iki gün sürdü ve geçti. aslında doktor ağrı kesici iğne verdi ama ben süte geçtiği için yaptırmadım. neyse işte çoooook şükür bebek de ben de çok iyiyiz maşallah, Rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun ve de hiç bir yavruyu anasız babasız bırakmasın amin... tuyancım Allah seni de kurtarsın inşallah. merak ettiğin şeyleri sor. ara sıra girer cevap yazarım baya toparlandık çünkü. :)))))))))))olumunekankayizsmile

bu arada söyliyim böyle bi duygu yok... böyle bi mutluluk böyle bi dünya güzelliği yok arkadaşlar...

Ayyy nasıl sevindim ve duygulandım yaa. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Uzun ömürlü, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah. Bi resmini eklede görelim tosuncuğu. Kaç kilo doğdu? Dikiş yerlerin acıyor mu çok? Bende 24 mayıs pazartesi günü saat 1 e sezeryan randevusu aldım. Perşembe gidip anestezi uzmanıyla görüşücem. Hakkımızda hayırlısı. Bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah yavrumu :Saruboceq:

darısı başına inşallah. :) iyi dileklerin için kocaman bir amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn..... 3700 doğdu teyzesi, dikiş yerleri inan acımadı, sadece ilk iki gün azıcık acıdı diyebilirim. ama şu anda maşallah sadece kaşıntı var o da iyileştiğine dalalet, inşallah. 24 mayıs he, Allah yar ve yardımcın olsun, hiç korkma bol bol dua et. gülerek gir ki gülerek çıkasın. herkes doğum yapıyor doğanın kanunu diye düşün ve kendini sürekli telkin et. minnacık ağlayabilirsin ama doğuma girerken değil önceden :))))) şaka bi yana tabi, ianşallah sağ salim kurtulursunuz. lütfen sen de doğumdan sonra haber ver. gerçi daha var konuşuruz gene.
vereliniortak

allah analı babalı büyütsün, maşallah diyelim bebeşinize.:)
yazdıkların cesaret verdi bende sezeryan olacağım ve çok korkuyorum, aklıma getirmemeye çalışıyorum. maşallah siz hiç sorun yaşamamışınız inşallah bizim için böyle kolay olur.

Maşallah. Darısı başıma inşallah. Kendime gelir gelmez ilk müsait anımda yazıcam. Dua et benim için. Bende herkese dua edicem girerken doğuma opuyorumnanaktan

Herkese merhaba. Yavrum kucağımda. Ve ben dünyanın en mnutlu insanıyım. yerimseniben Normalde 24 mayısa sezeryan günü almıştık. Ama oğlum beklemedi. 22 mayıs gece saat 01:30 da suyum geldi. Hastanede gittik. Kontrol nst derken saat 4 oldu. açılmam 6 cm di. Ama bende hiç sancı yoktu. Alttan kontrolde canım çok yandı. Kesinlikle normal doğum yapmam. Sezeryan olucam ben dedim. Doktorumu aradım. Ankara ya gitmiş. Dünya başıma yıkıldı sandım. Aylardır kendimi okadar hazırlamıştım ki onda doğum yapmaya. Üzülme diğer doktor arkadaşlarımda benim kadar iyidir dedi. Ama ben onu istiyordum. Yapılacak birşey yok. O gün orda olan b i doktorla konuştuk. Madem sezeryan olacaktın ozaman 5 gibi alalım seni ameliyata dedi. 5 girdim ameliyata. 5:15 te genel anestezi ile 4 kilo 150 gr 55 cm doğdu oğlum Hiiiiç pişman değilim sezeryan olduğuma herşey çok güzel geçti. Ağrım hiç olmadı desem yeridir. Biraz sızı şeklindeydi. Bana ilerde dejavantajı olur belki bilemem ama şuan hiç bir sorunum yok. Çok iyiyim. Hiç doğum yapmamış gibiyim. ılk gün ayağa kalktım. Halen ayaktayım. Oğlumlada hep kendim ilgilendim. ısterseniz ayrıntıları anlatırım daha sonra. Aylin fatih sen neler yapıyorsun umarım herşey yolundadır. Allah yavrularımıza uzun ömürler versin. Bu büyü hiç bozulmasın inşallah sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…