Benim daha çok baskı şeklinde. Belim ağrıyor ama. Kaç kilo seninki. Banada doktor iri olduğu için sezeryan dedi. Aslında gün almak istemiyorum Madem sezeryan ozaman sancımı bekliyim. Nekadar beklerse okadar gelişkin doğar diyorum. Ama doktorum tehlikeye atarsın bebeği kakasını falan yapabilir sonra ah neden yaptırmadım vah geç kaldım deme dedi. haftaya kadar kendiliğinden doğmazsa 21 mayısa ün vereyim dedi. Ayyy nekadar heyecan verici yaaa. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.[/QUO
ben şimdi 38+0 ım, 37+1 de iken 3200 civarı dedi doktor. şimdi kaç olmuştur bilmiyorum da.ama seninki sanırım benimkinden de iri, maşallah. sezeryanda 38+0 ile 38+6 da alıyorlarmış, gelişimini tamamladığı için. tabi sen bilirsin genede. ama sezeryan kesinse sancı da çekicen gününü beklersen. aslında ne çok istiyodum o sancıları çekmeyi ben de ama nasip olmadı işte. bu arada haftaya olmazsa 21 ini neden bekliyor anlamadım. yanlış mı yazdın acaba?
arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum.41 kere masallah bebislerinize.insallah benim bebegimde tosuncuk olur sizlerinki gibi.nasil olsa normal dogum yapamiycam bari tombis bi bebek dunyaya getreyim.
Amin inşallah.Bende 21 mayıs gibi aldırırım büyük ihtimal. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum. Nasıl geçtiğini anlatırsın. Allah hepimize o güzel günü hayırıyla yaşamayı nasip etsin.
Aylinfatih, tugyann doğurdunuz heralde. Sesiniz çıkmıyor. Merak ediyorum nasıl geççti diye. Sesimi duyan var mı ?
[HTML][HTML]
Ayyy nasıl sevindim ve duygulandım yaa. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Uzun ömürlü, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah. Bi resmini eklede görelim tosuncuğu. Kaç kilo doğdu? Dikiş yerlerin acıyor mu çok? Bende 24 mayıs pazartesi günü saat 1 e sezeryan randevusu aldım. Perşembe gidip anestezi uzmanıyla görüşücem. Hakkımızda hayırlısı. Bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah yavrumu :Saruboceq:
darısı başına inşallah. :) iyi dileklerin için kocaman bir amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn..... 3700 doğdu teyzesi, dikiş yerleri inan acımadı, sadece ilk iki gün azıcık acıdı diyebilirim. ama şu anda maşallah sadece kaşıntı var o da iyileştiğine dalalet, inşallah. 24 mayıs he, Allah yar ve yardımcın olsun, hiç korkma bol bol dua et. gülerek gir ki gülerek çıkasın. herkes doğum yapıyor doğanın kanunu diye düşün ve kendini sürekli telkin et. minnacık ağlayabilirsin ama doğuma girerken değil önceden :))))) şaka bi yana tabi, ianşallah sağ salim kurtulursunuz. lütfen sen de doğumdan sonra haber ver. gerçi daha var konuşuruz gene.
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?