Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisini de dene tarafını seçArkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Arkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
İkisiyle de birer çay içinArkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Daha görüşme aşaması da olmadı2 aday arasında kadıysan 2 si de doğru değildir yoksa kalmazdın birini seçerdin
Toplu ortamda görüşücez görmeden görüşmem o da tam görücü usulü olmuş sizinkiAyy görmeden görüşmeye çıkmayın.
Ben görmeden görücü usulü görüşmeye gittim. Adamın hem huyu hem kendi çirkin çıktı, yazık oldu vaktime valla.![]()