Arkadaşlar 2 aday aynı anda?

Arkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
İkisiyle de konuş hangisi sana ailene daha uygunsa Onu seç

Böyle durumlarda, kimi seçmediysek o daha hayırlı oluyor.
Bu da kaderin cilvesi midir bilmiyorum.

Daha görüşme aşaması da olmadı 😁

Bakalım hangisinden elektirik alacaksın 2 siyle de kahve içmeye cık bakalım ona göre karar verirsin görücü usulü böyle bir şey, erkeklere de bisürü aday gösteriyorlar bazılarının kıçı kalkıyor 😄

İlk buluşma nikah masasında olmayacak nasılsa gidin bir kahve için bir kaç gün arayla. İçiniz ısınırsa ısınanla devam edin, ikisinede ısınmazsa ikisinede yol gösterin kendi yolunuza devam edin. Ama ikisinede içiniz ısınırsa orasını bilemem.

Tabiki 2 si de şekerim... 2 sinide tanımaya çalış..

3 aday arasında kaldığım oldu sonuc hiçbiri olmadı. Biriyle kanka olduk, öbürüyle komşuyduk yurtdışına gitti, öbürüyle de olmadı işte. İkisiyle de görüş hangisinden hoslanirsan onunla devam edersin.

Arkadaşlar 2 aday var böyle durumlarda ne yapmak gerek? İkisiyle de görüşsem olmaz mı? Ben hep birini seçip diğerini eliyordum. Şu an kafam karışık seçim de yapamıyorum. Ne yaptınız bu durumlarda?
Ikisiyle de ilk kez mi goruseceksiniz? Konuyu anlamadım hiç. Biraz detaylı anlatın dilerseniz.

İkisiyle de arkadaş olarak görüşün. Ne mal oldukları arkadaş olunca anlaşılır,sevgili olmayın

Karşınızdakinin görüşmediği ne malum. Belki de o da görüşüyor başkasıyla. Ben de elerdim kafamdan. Ama yanlış yapmışım. İlişki değil ki sonuçta. Bence farklı zamanlarda görüşün. Görüşme sonunda öyle böyle bir şey oluşur kafanızda. Ona göre devam edeceğiniz tarafı seçersiniz.

Back
X