valla bak yolluycam ama size en az 1 haftalık eğlence çıkar:roflol:
deme di demeyin
canım düzenli veteriner kontrolünde olurlarsa tabi sorun çıkmaz ama komşum kedi besliyo
oda düzenli veteriner hekime götürüyor ama tüylerinden çok şikayetçi ondan sordum
belki de bende astım var ondan bu kadar hassas yaklaşıyorum
yoksa köpeklere bayılıyorum bende süper hayvanlar
bende öle çekmeyı düşünüorum aslında ,kızımın albümünü yaparken 9 aylık karnımı çekicem çıplak,sonra onun doğum anındakı resımler, işte sen böle geldin dicem:lepi:
bu arada izmırde doğum fotoğrafçısı moda,benım dr un ofisinde albüm yapmışlar hep,doğuma girmeden ,doğum anında bebeğin ilk çıkışı,annenın kucağına ilk verılişi falan,hepsı sıyah beyaz çok tatlı bir album oluo,ama fiyat konusunda bir bilgim yok,siz de duydunuz mu hiç
pardon kızlar özel'e koymuşum yanlışlıklaşimdi düzelmiş olması lazım:lepi:
evet duydum ben de istanbul£da hemşire ve fotoğrafçı bi bayan başlattı bu furyayı die biliorum geçen gün gene tv'deydi 500-750ytl arası dedi ama eğer özelde doğum yapacaksan ki devlet kimseyi doğumhaneye almıo eşinde çekebilir fotoları hani hiç kimseyi bulamazsan..
canım benim çok sağol iyi temennilerin içinGünaydın ve iyi pazarlar hanımlarrrr, ayy tam tv deki kadın programları gibi oldu:roflol::roflol:
Evet canım haklısın tüy olayları sorun oluyor. Özellikle bahar dönemlerinde.Ben yerdeki tüm halıları kaldırmakta buldum kolaylığı.Allahtan Marmaris'te yaşadığım için yaz kış yerde halı olmaması sorun olmuyor.
Evde hayvan beslenmesi konusundada özellikle kedinin hamilelik dönemlerinde, toksoplazma sanırım, hastalığına sebep olduğu söyleniyor.Köpekler için herhangi bir şey yok, o nedenle rahatım.sadece tüyleri, dediğin gibi sorun oluyor, ama o da bir şekilde hakkından geliniyor.
Ama astım hastalığı olanlar için, gerçekten çok büyük sorun tabii bu olay. Benim astım hastası olan arkadaşlarım bende kalamıyorlar, gldiklerinde sadece balkonda filan oturuyoruz.Ama astım sadece tüylerle değil, doğadaki bir çok şeyden kaynaklanabiliyor.Sana o yüzden geçmiş olsun diyorum hayatım, yaşamın gerçekten çok zor, inşallah bebişinde bu tür birşey olmaz. Dr.unla konuştun mu bunu_?
canım bence boyla pek alakası yok beni:sm_cool:m de uzun boylu gebe arkadaşlarım vardı karınları 5. ayda gayet güzeldi daha öncedende dediğim gibi iç karnın geniştir galiba senin ilk gebeliğin Şenizherkeze iyi pazarlar valla maşşallah sizin göbişleri görünce kıskandım benim daha göbiş falan yok yani çok azzzz hamiş olduğum hiç belli değil 5. aya gircem daha yok sizce iç karın olabilirmi yada benim boyum 180 ve kilom 67 1 kilo aldım daha göbişim çıksın istiyorum bendeeeeee
Geçmiş olsun canım, zor bir hamilelik geçirmişsin, inşallah bunda böyle sorunların olmaz.Sağlıklı , güzel bir hamilelik geçirirsin.Kendine de bebişe de iyi bak:1hug:canım benim çok sağol iyi temennilerin için
öncelikle benim astımım genetik değil o açıdan çok şanslıyım genetik astımda çocuğa geçme olasılığı yüksek ama ben ilk gebeliğimde çok şiddetli üşüttüm ve gebeliğin tam gelişim aşamasında olduğum için antibiyotik tedavisi göremedim zaten çok problemli bir gebelikti ilk3 ay kanamam oldu bebeğin eşi(plesenta) aşağıda olduğu için düşük riskim vardı 5buçuk aydan sonrada suyum gelmeye başladı bu yüzden bebeğimin hayatıda tehlikedeydi ilaçda alamayınca bünye kaldıramadı bronşite çevirdi kızımın doğumundan sonra alerjik astım teşhisi kondu sonradan oluşan bi hastalık olduğu için sorun olamaz diyolar ama sizlerde dikkat edin ben 2. gebeliğimi yaşıyorum ve müthiş tedirginim umarım sizler sorunsuz atlatırsınız bence bilinçli annelik bilinçli gebeliğin neticesidir gebelik çok özen isteyen bi durum ben sadece çok geç farkettim :çok üzgünüm:
canım bence boyla pek alakası yok beni:sm_cool:m de uzun boylu gebe arkadaşlarım vardı karınları 5. ayda gayet güzeldi daha öncedende dediğim gibi iç karnın geniştir galiba senin ilk gebeliğin Şeniz
insan ilk gebelikde göbüş hemen çıksın istiyor ama emin ol göbeğinin küçük olmasının faydalarını doğum yaptıktan sonra göreceksin en güzel yanı yırtık ve çatlakların az olur doğum sonrası sarkma problemini diğer kadınlara göre daha az yaşarsın ve göbüşün daha az kalır ki bu küçümsenemeyecek kadar fazla avantaj bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?