arkadaslar 3 aylıkken göbüşü belli olan var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın ve iyi pazarlar hanımlarrrr, ayy tam tv deki kadın programları gibi oldu:roflol::roflol:

Evet canım haklısın tüy olayları sorun oluyor. Özellikle bahar dönemlerinde.Ben yerdeki tüm halıları kaldırmakta buldum kolaylığı.Allahtan Marmaris'te yaşadığım için yaz kış yerde halı olmaması sorun olmuyor.
Evde hayvan beslenmesi konusundada özellikle kedinin hamilelik dönemlerinde, toksoplazma sanırım, hastalığına sebep olduğu söyleniyor.Köpekler için herhangi bir şey yok, o nedenle rahatım.sadece tüyleri, dediğin gibi sorun oluyor, ama o da bir şekilde hakkından geliniyor.
Ama astım hastalığı olanlar için, gerçekten çok büyük sorun tabii bu olay. Benim astım hastası olan arkadaşlarım bende kalamıyorlar, gldiklerinde sadece balkonda filan oturuyoruz.Ama astım sadece tüylerle değil, doğadaki bir çok şeyden kaynaklanabiliyor.Sana o yüzden geçmiş olsun diyorum hayatım, yaşamın gerçekten çok zor, inşallah bebişinde bu tür birşey olmaz. Dr.unla konuştun mu bunu_?

herkeze iyi pazarlar valla maşşallah sizin göbişleri görünce kıskandım benim daha göbiş falan yok yani çok azzzz hamiş olduğum hiç belli değil 5. aya gircem daha yok sizce iç karın olabilirmi yada benim boyum 180 ve kilom 67 1 kilo aldım daha göbişim çıksın istiyorum bendeeeeee

evet duydum ben de istanbul£da hemşire ve fotoğrafçı bi bayan başlattı bu furyayı die biliorum geçen gün gene tv'deydi 500-750ytl arası dedi ama eğer özelde doğum yapacaksan ki devlet kimseyi doğumhaneye almıo eşinde çekebilir fotoları hani hiç kimseyi bulamazsan..

zaten son döneme doğru epey bir masraf yaapıcaz,bende özel yapıcam ehh artık kocişe kalacak resim işide korkuom ona heyecandan kal gelirse fotoğrafda çekemez
:teytey:

canım benim çok sağol iyi temennilerin için
öncelikle benim astımım genetik değil o açıdan çok şanslıyım genetik astımda çocuğa geçme olasılığı yüksek ama ben ilk gebeliğimde çok şiddetli üşüttüm ve gebeliğin tam gelişim aşamasında olduğum için antibiyotik tedavisi göremedim zaten çok problemli bir gebelikti ilk3 ay kanamam oldu bebeğin eşi(plesenta) aşağıda olduğu için düşük riskim vardı 5buçuk aydan sonrada suyum gelmeye başladı bu yüzden bebeğimin hayatıda tehlikedeydi ilaçda alamayınca bünye kaldıramadı bronşite çevirdi kızımın doğumundan sonra alerjik astım teşhisi kondu sonradan oluşan bi hastalık olduğu için sorun olamaz diyolar ama sizlerde dikkat edin ben 2. gebeliğimi yaşıyorum ve müthiş tedirginim umarım sizler sorunsuz atlatırsınız bence bilinçli annelik bilinçli gebeliğin neticesidir gebelik çok özen isteyen bi durum ben sadece çok geç farkettim :çok üzgünüm:

canım bence boyla pek alakası yok beni:sm_cool:m de uzun boylu gebe arkadaşlarım vardı karınları 5. ayda gayet güzeldi daha öncedende dediğim gibi iç karnın geniştir galiba senin ilk gebeliğin Şeniz
insan ilk gebelikde göbüş hemen çıksın istiyor ama emin ol göbeğinin küçük olmasının faydalarını doğum yaptıktan sonra göreceksin en güzel yanı yırtık ve çatlakların az olur doğum sonrası sarkma problemini diğer kadınlara göre daha az yaşarsın ve göbüşün daha az kalır ki bu küçümsenemeyecek kadar fazla avantaj bence

slm kizlar ben bir haftadir int kesildigi icin giremedim ama yazdiklarini hep okudum canlarim yerim ben o göbisleri kiz nasil da büyümüs....Allah nazardan saklasin benimki de bayagi büyüdü yarin falan ben de koyarim fotomu insallah....hadi bakalim kimin göbegi önde gidecek:)))))))))

Geçmiş olsun canım, zor bir hamilelik geçirmişsin, inşallah bunda böyle sorunların olmaz.Sağlıklı , güzel bir hamilelik geçirirsin.Kendine de bebişe de iyi bak:1hug:

ayy saol canım iç karnım geniş olması güsel olur tabi inş öyledir saol yorumun için inş doğumdan sonra dediğin gibi olurr:dance:göbişimm sarkmazz yanii

slm kizlar nerdesiniz,gobisler ne alemde bakalim...birinci kim???

bn 9 haftalık gebeyim.benim çıkmadı ( çıksın yaa biran öncee :))

aa benimkide 11.haftadan itibaren anlaşılır derecede çıkıyodu ben şimdi 16 haftalığım hiç bi kıyafetim olmuyo bedenim hemen hemen 34tü 38 beden oluyo şimdiden kıyafet bulamıyorum.40 kiloydum 47 oldummmmm

16 haftalık hamileyim,yeni belli oluyor karnım:CüvCüv:

merhaba..benim de var göbisim..12. haftam bitmek üzere...herkes 3. ay da göbek mi olur diyor ama oluyormus iste. oh be aciklama yapmaktan gina gelmisti 3 aylik ama 5 aylik gibi duruyor kilodan belki de diye :)

bir de bu alttaki imajlarin sitesini buldum ama buraya nasil eklicez? url yazdim ama dogru yere mi yazdim bilemedim

slm kızlar ben de 12 haftalığım ama daha yok bişey,kilo alımlarınız nasıl?Ben 1 kılo falan aldım fakat vucudumun seklı deişio,yani kalcalarım bole ele gelir oldu yafff:)))))))))))
Siz ne alemdesiniz

ben de 9+3 um ama gobis falan yok. ben de uzuluyordum neden yok diye. yani zaten belirtim de yok bari gobis olsaydi diyordum. neyse bekleyecez anlasilan.

kızlar bende yani geldim aranıza. ama mükemmel bir bir sayfa ne arasam var. benim ikinci hamileliğim ilkinde malesef 9.ayımda 5 aylık gibiydim topu topu 8 kilo alabilmiştim şimdi 2.sinde 10 haflık hamileyim ve hamile pantolonlarım oluyor inanılmaz göbek yaptım. göbeğiniz yoksa korkmayın ne kadar küçük olursa o kadar kolay olur benim ilki öyle olmuştu. hatırlıyorum 19 mart cuma sabahı 10:10 da doğumhaneye girdim 10:20 de odamdaydım. allahıma çok şükür çok ufak tefekti ama maşallah çokta sağlıklıydı. inş allahım herkese öyle bir doğum nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…