rahimdeki adet birikintiside kese görünümü veriyor
iki kez başıma geldi hamilesin dediler kan testi fos çıktı ve adet oldum
bence test yaptır
ayy ya üzüldüm..ya arkadaslar benim söle oldu.ayın 5.de adet olmadım aradan 17 18 gün geçince doktora gittim.kan testini keske alsamısım ya .ultrasyona girdim hatta çok su içirdiler.sonra bi sıvı sıktı elindeki aletle gezinmeye basladı kasıklarımı.evet hamilesin dedi ..hattamı hatta ben kıpırdayınca ,(haliyle çok sıkısmıstım tuvaletim gelio o bastardıkça yerimden kalkacakmısım gibi oldu) bana kızd ı doktor bide simdi kaç haftalık die oracaksın dedi..durda keseyi göreyim dedi.sonra kağıda yazdı aynen yazıyorum=GS 7.9M 4 HAFTADAN KÜÇÜKGEBELİK KESESİ İLE UYUMUMU NE İZLENDİ YAZIbebisimi gördüğü yerdede 2 tane çarpı yapmıs hani nerde olduğunu gösterio.çarsamba kan testi yaptırayım ultrasyona gireyim bakalım.kan testini ertesi gün alın dediler die ben almadım nasolsa var dedim üfff:a015:
canım bak bastan sona yazıom sana kağıdı.
tanı: adet gecikmesi
bulgu: sat
istenen tetkik: pelirik usg galiba yazısı anlasılmııo.
rapor:intremtem gs 7.9mm 4 haftadan küçük gebelik kesesi ile uyumu izlenmistir.
ultrasyon kağıdında da hani bebisimi gösteeren kağıtta:
bisssürü rakamlar var..
evet hiç bi açıklama yapmadı zaten çok geç geldi hatta esim tartıstı doktorla..her hasta da.....bide bana dediki yat sedyeye yattım açtım pantolonumun düğmesini ,adet gecikmesi dimi dedi evet dedim,o ilk doktor kağıda yazmıs tekrar sordu bana bende evet dedim.3 kere idrar testi yaptım 3.dede silik çizgi çıktı dedim hamilemisin dedi ??bende galiba bilmiyorum bilsem size sölemem nedir o die dedim.sonra baktı evet hamilesin dedi.eğer otada bi yanlıslık varsa yanlız yerim ben doktoru üffff...ben en son nisanın 5,de adet oldum.11de bitti,,mayısın 5 de olmam gerekiodu olmadım.bide anlamadığım hamile kaldığım gün sayılmıomu gebelik?
canım bak bastan sona yazıom sana kağıdı.
tanı: adet gecikmesi
bulgu: sat
istenen tetkik: pelirik usg galiba yazısı anlasılmııo.
rapor:intremtem gs 7.9mm 4 haftadan küçük gebelik kesesi ile uyumu izlenmistir.
ultrasyon kağıdında da hani bebisimi gösteeren kağıtta:
bisssürü rakamlar var..
evet hiç bi açıklama yapmadı zaten çok geç geldi hatta esim tartıstı doktorla..her hasta da.....bide bana dediki yat sedyeye yattım açtım pantolonumun düğmesini ,adet gecikmesi dimi dedi evet dedim,o ilk doktor kağıda yazmıs tekrar sordu bana bende evet dedim.3 kere idrar testi yaptım 3.dede silik çizgi çıktı dedim hamilemisin dedi ??bende galiba bilmiyorum bilsem size sölemem nedir o die dedim.sonra baktı evet hamilesin dedi.eğer otada bi yanlıslık varsa yanlız yerim ben doktoru üffff...ben en son nisanın 5,de adet oldum.11de bitti,,mayısın 5 de olmam gerekiodu olmadım.bide anlamadığım hamile kaldığım gün sayılmıomu gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?