arkadaslar 3 haftalık hamileyim asırı midem bulanıo tavsiyeleriniz ??

offffffff offfffffffffffff

ecrin eşin 21 mayıstamı geldi kız nasıl iş bu.benimde kafam karıştı.yanlışmı yazdın,21 nisandamı geldi.mayıs 21 se imkansız.bak sen aşayukarı eşinle nezanlar birlikte olduğunu biliyosundur.ona göre hesaplıcan ama mayısta geldıyse bende anlamadım.güzelce yazsana,eşin nezaman geldi sen ayın kaçında doktora gittin.bi anlat güzelim yaa.bu nasıl iştir.devlet hastanesine gitme,özel hastanelerde de bakılıyo ve sigorta belli kısmını ödüyor.40 ytl'imiş 14 ytl fark verdım ben.beklıyorum cevabını güzelim

çarsamba giderim ben yicem o doktoru ayıp yaaa...alla alla dalgamı geçiolar insanmı seçiolar.sinir oldum yaa.bana adam gibi bi açıklama yapmadıki.çarsamba hiç bisi olmamıs gibi gidicem giricem ultrasyona ne dicek bakalım sonra bak ben onu napacam.hayret bisi yaaaa

güzelim bence başka bi doktora git.devlet hastanelerinde ilgilenmiyolar kii.izin alma imkanın varsa yarın git.yoksa mecbur bekliceksin.bulantıdan başka ne gibi şikayetlerin var.hamilesin ama kaç haftalık onu bilmiyosun.hayırlısı olsun be güzelim sıkma canını

kesinlikle arkadaşlara katılıyorum ne kadar geç döllenme olursa olsun bu kadar orantısızlık olamaz bence başka bi doktora git en azından için rahat etsin arkadaşım

tebrik ederimcanım.benim görümcem mulantı için bi ilaç kullanıyordu.doktor tavsiyeli.bebeğe zarar vermiyor kesinlikle.doktoruna bi danış derim ben.inşallah bende bu ay hamile kalmışımdır..biliyomusun keşke hamile kalsamda bulantım hiç geçmese.dünyanın en güzel varlığını kucama alabilmek için herşeye katlanırım.sana iyi bi hamilelik dönemi dilerim.

tesekkür ederim hepinize arkadaslar,gerçekten sağolun çarsamba gidicem artık.izin alamam ki..

Benimde mide bulantılarım çok oluyordu hastaneye bile yattım bu yüzen canım ben...sana tavsiyem ayva ye o geçiriyor..birde arkadaşların dediği gibi tuzlu çubuk ye sabah kalkmadan önce....allah yardımcın olsun

arkadaşlar benim küçük oğlum 14 yaşında onun hamileliğinde benim ilk bir ay midem aşrı bulandı hiç bir şey yiyemiyordum bir gün gene yemek yemeye çalışırken bir bardak kola içtim o gün bıçak gibi kesildi mide bulantım zararlı ama azı belki sizede faydalı olabilir bazılarınada soda fayda veriyormuş

bende 3 haftalik hamileyim cok şükür hiç mide bulantim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…