Kasım annelerine bir sorum var.. en son 31 haftalıkken muayene oldum ve 2 hafta sonra gel dedi doktor... şimdi bu cuma 32+5 oluyorum hayırlısıyla ve doktora gideceğim ama ne zamandan sonra muayene tarzı değişiyor bilmiyorum... Yani şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım ben, bunun bir zamanı var mı yoksa çatı muayenesi denen şeye kadar rahat olabilir miyim... benden ilerde olan kasım anneleri sizden acil cevap bekliyorum... Şimdiden teşekkürler... :26:
benim doktorum 37. haftadan sonra catı muayenesını yapacak ve ben de hiç istemiyorum. muhtemelen sezaryen olacağım için doktora catı muayenesi olmak istemediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek. sana simdiden kolaylıklar dılıyorum.
Öncelikle cevap için çok sağol... ben de büyük ihtimal sezeryan olacağım için istemeyeceğim çatı muayenesini... aslında benim merak ettiğim bu cuma gideceğim kontrolde muayenenin nasıl olacağı... hiç istemiyorum vajinal muayene falan. b u başlığı açtım ki benden 2-3 hafta büyük anneler bu aşamayı geçmiştir diye belki birileri yazar diye ama bir sen duydun sesimi... tekrar teşekkür ederim... Allah yardımcımız olsun, bebişlerimizi korusun Rabbimmm...
Kasım annelerine bir sorum var.. en son 31 haftalıkken muayene oldum ve 2 hafta sonra gel dedi doktor... şimdi bu cuma 32+5 oluyorum hayırlısıyla ve doktora gideceğim ama ne zamandan sonra muayene tarzı değişiyor bilmiyorum... Yani şimdiye kadar hiç vajinal muayene olmadım ben, bunun bir zamanı var mı yoksa çatı muayenesi denen şeye kadar rahat olabilir miyim... benden ilerde olan kasım anneleri sizden acil cevap bekliyorum... Şimdiden teşekkürler... :26:
ilk hamileleğimde 38. haftanın başında çatı muayenesi oldum ben de..ondan önce hep usgden baktı dr.
çatı muayenesinde de çatımın çok dar olduğunu ve bebeğin vakumla çekilebileceğini söyledi ve 3 gün sonra sezeryanla doğdu kızım..
çatı muayenesinde ben hiç acı hissetmedim zaten tek parmakla yapabildi muayeneyi..eğer elini sokabilseymiş normal doğum yapabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?