• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama arkadaşlar 4. aşılamaya 2. startı verdik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neslihan hayırlı uğurlu olsun canım..Allah tamamına erdirsin..kucağına aldığın günleride burda bizlerle paylaşıresın inşallah......

inşallah canım....güzel dileklerin için teşekkürler..............

neslihan canım,sonuca çok sevindim...tebrikler.. a.s.
Allah tamamına erdirsin.... darısıda bizlere inşallah... benim içinde dua et olurmu tatlım....Şeniz

neslihan canım anlatsana adet belirtileri gibi yada hamileliği gösteren belirtiler oldumu.. 5 gün kaldı bende strese girdim iyice ya..
bu arada grip olmuşun geçmiş olsun kendine dikkat et olurmu güzelim.. nane ve ıhlamur karışık olarak ballı ve limonlu iç seni rahatlatır biraz...

Ya neslihan hamileymiş hiç söylemiyosunuz bende hangi aşamadasın diyorum yaa..
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum...mevlam sizlerede nasip etsin..ama ben pek fazla sevinemiyorum......ağrılarım var yine.....perşembe günü ultrasonum var bakalım kese görünecekmi..................

neslihan canım anlatsana adet belirtileri gibi yada hamileliği gösteren belirtiler oldumu.. 5 gün kaldı bende strese girdim iyice ya..
bu arada grip olmuşun geçmiş olsun kendine dikkat et olurmu güzelim.. nane ve ıhlamur karışık olarak ballı ve limonlu iç seni rahatlatır biraz...

canım valla benim kramp tarzında ağrılarım vardı hala da devam ediyo..........senin ağrıların varmı..........ewet grip benim için çok kötü oldu ilaç kullanamıyorum.......öksürük beni mahvediyoooooooooooo

canım valla benim kramp tarzında ağrılarım vardı hala da devam ediyo..........senin ağrıların varmı..........ewet grip benim için çok kötü oldu ilaç kullanamıyorum.......öksürük beni mahvediyoooooooooooo

neslihancım çok mutlu oldum bende 2.tüp bebek yaptırddım şuan sonuç beklemekteyim bebeğin hayırlı olsun inşllh sana skı sıkı sarılır bidaha bırakmaz Allahım olmayan herkese nasip edr inşllh kucaklarımızı doldurur inşllh. bende de adet sancısı gb ağrılarım oluyo bide akıntım çok su gb inşllh hamileimdir sendede öle olmuşmuydu

neslihan canım öncelikle geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın öksürüğünü.. bir kaşık elma sirkesi iç boğazını yumuşatıyor hemde hamileliğine bir etkisi olmaz..eşim birgünde bununla kesti öksürüğünü..senin bu ara iyice dinlenmen lazın öksürmemen içinde bu dediğimi uygula nane ıhlamurda iç tamammı canım...
ben ise ağrılarım hala var.. özellikle bugün öğlenden beri adet olacakmışım gibi her yerim ağrıyor ped koymuştum biraz sarımtırak bir leke gibi bişey olmuş ama kırmızıya yada kahverengiye benzemiyor.. şimdilik bişey yok ama arkası gelecek gibi 23 ünde belli olacaktı benimki ama sanırım bu seferde olmadı..:((

neslihancım çok mutlu oldum bende 2.tüp bebek yaptırddım şuan sonuç beklemekteyim bebeğin hayırlı olsun inşllh sana skı sıkı sarılır bidaha bırakmaz Allahım olmayan herkese nasip edr inşllh kucaklarımızı doldurur inşllh. bende de adet sancısı gb ağrılarım oluyo bide akıntım çok su gb inşllh hamileimdir sendede öle olmuşmuydu

teşekkürler canım.........ewet benimde ağrılarım vardı ve akıntım aynı su gibi ıpıslak oluyo çamaşırım..............ama ben jel kullanıyorum ondan da olabilir....inşallah canım sende güzel haber le gelirsin..........

teşekkürler canım.........ewet benimde ağrılarım vardı ve akıntım aynı su gibi ıpıslak oluyo çamaşırım..............ama ben jel kullanıyorum ondan da olabilir....inşallah canım sende güzel haber le gelirsin..........

cnm merhaba tebrikler benden 1 gün sonra aşılma olmuştun senin tutmuş tebrikler allah sağlıcakla kucağana almayı nasip etsin hayırlı olsun
benim malesef tutmadı eşim ilk sprem testi 10 milyon çıkmıştı
sonra aşılma için olan teste 1 milyon çıkmış ve yıkama işlemi ile 2 milyon olmuştu doktorum çok şaşırdı ilk test 10 milyon ikinci test 1 milyon 2.aşılama için ara verildi ama 2.aşılmada durum bu olursa tüp bebek yapılcak..

cnm merhaba tebrikler benden 1 gün sonra aşılma olmuştun senin tutmuş tebrikler allah sağlıcakla kucağana almayı nasip etsin hayırlı olsun
sonra aşılma için olan teste 1 milyon çıkmış ve yıkama işlemi ile 2 milyon olmuştu doktorum çok şaşırdı ilk test 10 milyon ikinci test 1 milyon 2.aşılama için ara verildi ama 2.aşılmada durum bu olursa tüp bebek yapılcak..
selam canım, geçen bir yerde yine okumuştum merak ettiğim için soruyorum 1 milyon spermden yıkama sonucu nasıl 2 milyon sperm çıkar anlamadım...fisfisfis bizimkilerde sayı 100 milyon civarı yıkanınca ilkinde 5 milyon en sonuncuda 13 milyon hareketli sperm çıkıyor gerçekten kafam karıştı.. testler felan karışmış olmasın ne bileyim..

canım çok teşekkür ederim...mevlam sizede nasip etsin.............tutmasıyla iş bitmiyo şimdide kese görünecekmi görünmeyecekmi diye korkmaya başladım.........ah şu ağrılarda olmasa..allahım herkeslere hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin(amin)

nazlımelek ne yaptın canım....
senin test yarınmı.......
hakkımızda hayırlısı olsun.........

selam canım 2 gündür adet ağrılarım vardı.. dün lekelenme gibi gördüm ama değilmiş devamı gelmemişti ama bugün misafirim vardı onlar gidince baktım adet olmuşum.. oyüzden kısmetse işimiz tüp bebeğe kaldı canım.. pazartesi dr. gideceğim bakalım ne zaman başlarsak belli değil...

selam canım, geçen bir yerde yine okumuştum merak ettiğim için soruyorum 1 milyon spermden yıkama sonucu nasıl 2 milyon sperm çıkar anlamadım...fisfisfis bizimkilerde sayı 100 milyon civarı yıkanınca ilkinde 5 milyon en sonuncuda 13 milyon hareketli sperm çıkıyor gerçekten kafam karıştı.. testler felan karışmış olmasın ne bileyim..

cnm benim eşimin toplam sprem sayısı 60 milyondu
1ccdeki sprem 10 milyon çıktı aşılma için verilende 1 milyon çıkmış
2 milyon yıkama işlemi ile gerçekleşmiş ama nasıl olmuş bilmiyorum
karışmış olma olasılığı olmaz ya bu konular çok hassas ...bilmiyorum şimdi nisanda 2.aşılma olacak o zaman sonuca bakacaz

Back
X