Arkadaşlar 5 haftalik bhcg değeri ve ikiz gebelik

51ygmr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
226
101
18
35
Merhaba hanımlar .. bana da yardımcı olun lütfen ..İkiz anneleri ve yeni ikiz bebis beklediklerini ogrenenler. Ben de hamisim. Bhcg değerlerim biraz yüksek çıktı .. değerlerimi yazayım bana fikir verir misin açaba ikiz hamis olabilir miyim ??? Teşekkürler
Değerlerim söyle hanımlar : 16 ekim son adet tarihim

Kasım8: 49.1(adet 4 gün kala )
Kasım14: 2007.4 (6 gün sonra )
Kasım 16:>1000 (2 gün sonra )
Kasım 18 : 11792.3 (2 gün sonra ) 4+5 haftalgim.

Değerlerim böyle hanımlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Canım evet değerlerin 2 katından da fazla artmış ama keseden önce net birşey söylemek imkansız. Ay ama ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsun kuzum benim :)

İkiz olup olmadığını erkenden öğrenmek mümkün mü bende hamileyim 525 değeri adet günüm 14 kasimdi . 14 Kasım sonucum 525

Canım evet değerlerin 2 katından da fazla artmış ama keseden önce net birşey söylemek imkansız. Ay ama ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsun kuzum benim :)
Ayyy valaa mi yaaa ikiz olma ihtimalini düşünmek bile çok güzel valaa allahım önce sağlıklı versin sonra gonlumzudekini inslh .. cuma günü kontrol var tam 6 haftalik olacaz inslh görürüz bebislerimi. İçimde ikiz doğuyor ama.hayırlısı olsun inslh

MasAllah canim , doktorda bu degerlerle kese gorunmeli kontrole gitmelisin hcg sonuclarinla birlikte. ne desem yalan olur degeri yuksek olup tek gebelik elde edenlerde var, ikiz ucuz olma ihtimalide olabilir :) rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin:)

Canım başka yaptrdin mi adet gününden Sonra bhcg testi .
Hayır yaptırmadim . kese daha belli degl adet gününü 10 gün fln geçmesi gerekiyor görünmesi için. sadece keseye bakmaya gittik 14 Kasım da 525 adet olsaydım ilk günüm olacaktı bnde adet öncesi belirti hissettmedgim için içime doğdu gittim hamileymism

Te
Teşekkürler canım 2007.4 çıktın da Gitık görmedik. Canım 10 gün sonra gel dedi bakalım cuma gidcez inslh belki dayanamaz önce gdiieirm ama kalp.atsini da duyum o yüzden bekleyim diyorum

Değer güzel. Çıkmış canım allah senin de gönlüne göre versin .. şu an ne kadarlık oldunuz

Te

Teşekkürler canım 2007.4 çıktın da Gitık görmedik. Canım 10 gün sonra gel dedi bakalım cuma gidcez inslh belki dayanamaz önce gdiieirm ama kalp.atsini da duyum o yüzden bekleyim diyorum
Hayirlisi canim , hersey gonlunuzce olur insAllah skntisiz ve guzel bir hamilelik gecirmenin dilegiyle:))

yaa yeni ogrendim bunu hayirlisi allah kalbine gore versin ben de cok istiyorum ikiz ya da ucuz olmasini

Selam benim adet gunu degerim 427ydi..2gun sonra 1109 du..Ama doktora gittik 2 kese gordu benim tup bebek..Senin degerlerin yuksek olabilir hayirlisi olsun..Ben daha kalp atislarini duymadm ve lekelenmem var ikiz olduguna sevinemedm bile.Saglikli olsunlarda tek iki farketmez

Canım benim değerlerim seninkinden daha yüksekti ama cuma gördük şükür tek bebek var Allah gönlüne göre versin önce sağlık ama

Canım benim değerlerim seninkinden daha yüksekti ama cuma gördük şükür tek bebek var Allah gönlüne göre versin önce sağlık ama
Canım aslında benim bu kadar yüksek olmazdı . Kızım var 2 bcuk yasin onda hep 2 katı ortalama bi değer de artış olmuştu . 7 ay önce dusuk yaptım 1 buçuk aylık filan di onda değerlerim 3.5 sonra 112 sonra 230 sonra 480 filan gayet güzel artyo du bu böyle yüksek ölünce diğerlerine göre hem korkum hem açaba ikiz mi deidm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…