Canım evet değerlerin 2 katından da fazla artmış ama keseden önce net birşey söylemek imkansız. Ay ama ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsun kuzum benim :)Merhaba hanımlar .. bana da yardımcı olun lütfen ..İkiz anneleri ve yeni ikiz bebis beklediklerini ogrenenler. Ben de hamisim. Bhcg değerlerim biraz yüksek çıktı .. değerlerimi yazayım bana fikir verir misin açaba ikiz hamis olabilir miyim ??? Teşekkürler
Değerlerim söyle hanımlar : 16 ekim son adet tarihim
Kasım8: 49.1(adet 4 gün kala )
Kasım14: 2007.4 (6 gün sonra )
Kasım 16:>1000 (2 gün sonra )
Kasım 18 : 11792.3 (2 gün sonra ) 4+5 haftalgim.
Değerlerim böyle hanımlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Ayyy valaa mi yaaaCanım evet değerlerin 2 katından da fazla artmış ama keseden önce net birşey söylemek imkansız. Ay ama ikiz olma ihtimali var hayırlısı olsun kuzum benim :)
Canım başka yaptrdin mi adet gününden Sonra bhcg testi .İkiz olup olmadığını erkenden öğrenmek mümkün mü bende hamileyim 525 değeri adet günüm 14 kasimdi . 14 Kasım sonucum 525
Hayır yaptırmadim . kese daha belli degl adet gününü 10 gün fln geçmesi gerekiyor görünmesi için. sadece keseye bakmaya gittik 14 Kasım da 525 adet olsaydım ilk günüm olacaktı bnde adet öncesi belirti hissettmedgim için içime doğdu gittim hamileymismCanım başka yaptrdin mi adet gününden Sonra bhcg testi .
Teşekkürler canım 2007.4 çıktın da Gitık görmedik. Canım 10 gün sonra gel dedi bakalım cuma gidcez inslh belki dayanamaz önce gdiieirm ama kalp.atsini da duyum o yüzden bekleyim diyorumMasAllah canim , doktorda bu degerlerle kese gorunmeli kontrole gitmelisin hcg sonuclarinla birlikte. ne desem yalan olur degeri yuksek olup tek gebelik elde edenlerde var, ikiz ucuz olma ihtimalide olabilir :) rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin:)
Değer güzel. Çıkmış canım allah senin de gönlüne göre versin .. şu an ne kadarlık oldunuzHayır yaptırmadim . kese daha belli degl adet gününü 10 gün fln geçmesi gerekiyor görünmesi için. sadece keseye bakmaya gittik 14 Kasım da 525 adet olsaydım ilk günüm olacaktı bnde adet öncesi belirti hissettmedgim için içime doğdu gittim hamileymism
Galiba hemen olmuyor daha doğrusu bazısı erken bazısı 3 5 aylık olana kadar ohrenebilirmisikiz oldugu ultrosan da belli olmuyor mu hemen
Hayirlisi canim , hersey gonlunuzce olur insAllah skntisiz ve guzel bir hamilelik gecirmenin dilegiyle:))Te
Teşekkürler canım 2007.4 çıktın da Gitık görmedik. Canım 10 gün sonra gel dedi bakalım cuma gidcez inslh belki dayanamaz önce gdiieirm ama kalp.atsini da duyum o yüzden bekleyim diyorum
Rica ederim canim:)) tamamTesekku
Teşekkürler canım görüşmek üzere burdan yazarım ikizi m olursa inslh ☺
Canım aslında benim bu kadar yüksek olmazdı . Kızım var 2 bcuk yasin onda hep 2 katı ortalama bi değer de artış olmuştu . 7 ay önce dusuk yaptım 1 buçuk aylık filan di onda değerlerim 3.5 sonra 112 sonra 230 sonra 480 filan gayet güzel artyo du bu böyle yüksek ölünce diğerlerine göre hem korkum hem açaba ikiz mi deidmCanım benim değerlerim seninkinden daha yüksekti ama cuma gördük şükür tek bebek var Allah gönlüne göre versin önce sağlık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?