- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
Bebeğini kaybeden tüm annelere Allah sabır versin. Bende bebeğimi 3 aylıkken katbetmiştim, rutin kontrole diye gitmiştim, doktor bakarken yüz şeklinden anlamıştım. Doktor " bebeğin kalbi durmuş almamız lazım" dediğinde yaşadığım duyguyu kelimelerle anlatmam mümkün değil.
Allahıma binlerce kere şükür şimdi yine hamileyim, bebeğim 6 aylık oldu. Bir oğlum vardı, kısmetse şimdi yüce Allahım bir de kız nasip etti. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Daha önce bebeğimi kaybetmenin verdiği psikoloji ile kabuslar yaşıyorum.
slm bende 35 haftalik olan bebegimi kaybettim, bes sene oldu cok acilar cektim sezeryanla dogum yapmistim, hep cevremdeki cocuklara bakip yasasaydi bu kadar olmustu demekten kendimi ali koyamiyorum onun icin hazirladigm esyalari yikamistim o yumusatici markasina halen tahammül edemiyorum doktor yüzde elli demisti yasama sansinin oldugunu ginede bir umutla kulagina ezanini okudu,babasi biz sadece isim verebilk bunada sükür ediyorum benim yusram sadece bir gün yasadi ins isyan etmemisimdir allaha esimin bana haber verisi beni cok etkilemisti anlamistim gözlerinden kötü bir sey olmustu o" allah verdi allah aldi o bize onun emanetiydi ve geri aldi "dedi evet dogruydu yasasaydi oda cok aci cekicekdi, ama o bebek bana cok sey ögretti beni kendime getirdi ölüm bu kadar yakindi bana kuzum elimden uctu gitti ahirette rabbim dilerse ahirette ins hic göremedigim yusrami görürüm allah benim durumumda olanlara sabir versin
kusura bakmayin birden acilarim tazelendi ins anlasilir sekilde yazmisimdir
slm bende 35 haftalik olan bebegimi kaybettim, bes sene oldu cok acilar cektim sezeryanla dogum yapmistim, hep cevremdeki cocuklara bakip yasasaydi bu kadar olmustu demekten kendimi ali koyamiyorum onun icin hazirladigm esyalari yikamistim o yumusatici markasina halen tahammül edemiyorum doktor yüzde elli demisti yasama sansinin oldugunu ginede bir umutla kulagina ezanini okudu,babasi biz sadece isim verebilk bunada sükür ediyorum benim yusram sadece bir gün yasadi ins isyan etmemisimdir allaha esimin bana haber verisi beni cok etkilemisti anlamistim gözlerinden kötü bir sey olmustu o" allah verdi allah aldi o bize onun emanetiydi ve geri aldi "dedi evet dogruydu yasasaydi oda cok aci cekicekdi, ama o bebek bana cok sey ögretti beni kendime getirdi ölüm bu kadar yakindi bana kuzum elimden uctu gitti ahirette rabbim dilerse ahirette ins hic göremedigim yusrami görürüm allah benim durumumda olanlara sabir versin
kusura bakmayin birden acilarim tazelendi ins anlasilir sekilde yazmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?