Arkadaşlar 8 Aylik Hamileyken Bebeğimi Kaybettim

Bebeğini kaybeden tüm annelere Allah sabır versin. Bende bebeğimi 3 aylıkken katbetmiştim, rutin kontrole diye gitmiştim, doktor bakarken yüz şeklinden anlamıştım. Doktor " bebeğin kalbi durmuş almamız lazım" dediğinde yaşadığım duyguyu kelimelerle anlatmam mümkün değil.
Allahıma binlerce kere şükür şimdi yine hamileyim, bebeğim 6 aylık oldu. Bir oğlum vardı, kısmetse şimdi yüce Allahım bir de kız nasip etti. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Daha önce bebeğimi kaybetmenin verdiği psikoloji ile kabuslar yaşıyorum.

Allah tamamına erdirir ,inşallah kucağına alırsın canım.eskiyi düşünme herşey güzel olur Allah'ın izniyle....

merhaba önül dostlarım derdinizi üzüntünüzü 5 aylık bir hailelik sonucunda bebeğini kaybetmiş bir anne olarak sizi anlıyorum .rabbimden gelene boynum kıldan ince hiç unutmasamda yaşananları unutmak zorundayız.geleceğimize bakmak lazım şimdi bende ne zaman hamile kalabilirim diye düşnüyorum inan korkuyorum.rabbime emaneim en hayrlısını o bilir.rabim bize şah damarımızdan daha yakın çünkü.aradan iki ay gibi bir süreç geçti bir bebeğmin omasını çok istiyorum ama korkuyorum :sbir bilgisi bir fikri olan varsa lütfen benlee paylaşsın

canım cok üzüldüm Allah sabırlar versın ama şimdi farkettım tekrar hamılesın galıba.inşallah hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasip olur.Allah bebegıne uzun ömür saglıkl sıhhat versın canım hayırlı bı sekılde dünyaya getırmeyı nasip etsın rabbım hepimize bebekklerımızı........

slm bende 35 haftalik olan bebegimi kaybettim, bes sene oldu cok acilar cektim sezeryanla dogum yapmistim, hep cevremdeki cocuklara bakip yasasaydi bu kadar olmustu demekten kendimi ali koyamiyorum onun icin hazirladigm esyalari yikamistim o yumusatici markasina halen tahammül edemiyorum doktor yüzde elli demisti yasama sansinin oldugunu ginede bir umutla kulagina ezanini okudu,babasi biz sadece isim verebilk bunada sükür ediyorum benim yusram sadece bir gün yasadi ins isyan etmemisimdir allaha esimin bana haber verisi beni cok etkilemisti anlamistim gözlerinden kötü bir sey olmustu o" allah verdi allah aldi o bize onun emanetiydi ve geri aldi "dedi evet dogruydu yasasaydi oda cok aci cekicekdi, ama o bebek bana cok sey ögretti beni kendime getirdi ölüm bu kadar yakindi bana kuzum elimden uctu gitti ahirette rabbim dilerse ahirette ins hic göremedigim yusrami görürüm allah benim durumumda olanlara sabir versin
kusura bakmayin birden acilarim tazelendi ins anlasilir sekilde yazmisimdir

çok zor senağlama şu an başka çocuğunuz varmııı??bende 34 haftalık doğum yaptım ve 24 gün yaşadı oğlummsenağlama

kasem kardesim ben bes sene unutmak icin bebek yapmadim simdi bir cadi kizim var evimizin nese kaynagi keske demek istemiyorum ama pismanim bekledigim senelere acilarimi unutturdu bana kabuslar görürdüm hep kizim olduktan sonra hepsi bitti saglik durumun da problem yoksa fazla arayi uzatma derim ben sana ama tabii hamilelikte korkular oluyo oda normal bir sey kolay seyler yasamadik,
allah sana saglikli bir bebek verir ins

Allah bağışlasın canımm..Allah uzun ömürler versinnn..Rabbiim hayırlı sağlıklı bizlerde nasip etsin inş..:Saruboceq:

yok canım şu an yok,,zaten 6 yıl sonra tedaviyle olmuştu şu anda psikolojik destek gördüğüm için korunuyoruzz biraz kendimi ii hissettikten sonra tekrardan tedaviye başlıyacağım inş.. bu sefer tedavisiz gelir bebeğimmm:Saruboceq:

senağlama
senağlamaanım ya çok duygulandım bende boş gebelik geçirdim 5 yıllık özlem derken bölesini rabbim istedi isyan etmiyorum bidaha olcak rabbim vercek emin ol

cnm benim çok geçmiş olsun allah sabır versin hakikaten,benimde 7 aylık gebeliğim sonlandırıldı,bebeğin kordon damarlarından ikisi kopmuştu,gerçekten kabul etmek zor helede benim gibi zor bir gebelik yaşıyorsan,allahım herkese eli,ayağı düzgün,hayırlı evlatlar nasip etsin,olanada can saglığı uzun ömür versin.

Allahım ya hepiniz ayrı ayrı acılar yaşamışınız.
Allah hepinize sabırlar versin.
8-9 aylık bebeğini kaybetmek çok büyük bir üzüntü.
Bende 37 haftalık hamileyim yüreğime sıkıntı bastı allah korusun sizlerin de başı sağ olsun.
Allah hepinize saglıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun ama umudunu hiç kesme bende senin gibi 2 tane bebeğimi kaybettim ilki 1 aylıkken 2.si .3,5 alıkken alınmak zorunda kaldı down sendromlu imiş.ama şükürler olsun rabbim şimdi 2 tane çocuğum var ve çok sağlıklılar.seni gerçekten iyi anlıyorum allahın takdiri bu inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsınsenin için dua edecem allaha emanet ol

ben bugün 21 gün oldu bebeğimi kaybedeli 31 haftalıkdı bebeğim canım oğlum bırakdı beni gitti hala toparlayamadım kendini o küçüçük kalbi durmuş bebeğimin sezeryanla aldılar o küçücük bedenini hastaneyi yıktım bebeğimi benden almayın diye doğacağı günü bekliyordum tek tesellimdi o benim annesinin bi tanesiydi uyuyamıyorum hala içimde tekmelerini hissediyorum annemler beni mezarına götürmediler kızım kendini topla öyle diye çok canım acıyor bebeğimden sonra kriz geçirdim doktor böyle yaparsan hiç bebeğin olmaz dedi çünkü hipertansiyon sorunum çıktı benim bebeğim sıkıntı içinde geçti hamileliğim 14 aylık evliyim hep sorun hep sorunbebeğim daha fazla dayanamadı buna kayınvalidemle tartıştığımız gün tansiyonum fırlamış ve küçük bebeğimin kalbini durdurmuş ne yapacağımı bilmiyorum eşimin ailesinden NEFRET EDİYORUM NEFRET .........senağlama:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…