Arkadaşlar 8 Aylik Hamileyken Bebeğimi Kaybettim

canım allah sabır versin burda hepimiz aynı acıyı çekiorus benmde 19 haftalıktı oğluşumu kaybetim aradan altı ay geçmesine rağmen halaacım içimdeşimdi yeniden bebek istiorum zamanım doldu doktor altı ay demişti öbür ay inş hayırlısı ile bebişim yeniden gelicek annesine sende kndini toparla canım allahın takdiri sölicek bişiy yok ömrü bu kadarmış bebeklerimizin allah hayırlısını versin hepimize...sağlıklı günler canım kndine çok ii bak olurmu...bebişin cennette seni beklio ...

rabbim sabırlar versin canım.seni çok iyi anlıyorum.bende ikizlerimi sezeryanla doğurdum ve ikisinide kaybettim.bebeklerimiz bizi cennette bekliyecekler inşallah.:1hug:tekrar anne olunca hasretimiz biraz olsun azalıcaktır,rabbim hayırlısıyla tekrar anneliği tattırsın bizlere:Saruboceq:

canım bende ilk bebegımı 5aylık hamıleyken kaybettım bebegın bobreklerınde kıst varmıs ve 9ay sonra tekrar hamıle kaldım sımdı 18haftalık hamıleyım .Allah Hayırlı saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın hepimize çok zor bir durum ben senı anlayabılıyorum ama hersey Allahtan

bende 8 haftalık 2 düşük yaptım.tekrar hamile kaldım.heparin iğne kullanıyordum.herşey yolunda giderken bir sabah uyandığımda bebeğim hareket etmiyordu.doktora gittim ve kızımın minik kalbinin durduğunu söyledi.tam 5 ay oldu ama acısı sanki dün olmuş gibi taze.ALLAH kimseye evlat acısı vermesin.seni çook özlüyorum canım kızım.

doktor hatasından bebeğini kaybedenler,kanıtınız varsa hakkınızı arayın.vatandaş olarak hakkınıza sahip çıkın.
çok zor,özellikle 8-9 ay karnında taşıyıp kaybetmek.dilerim ilerde yine bebeğiniz olur,acılarınız hafifler.
ben 9 haftalık hamileyim.6 haftalıkken ultrasona girdim.doktor şu gün gel demedi.özel bir tıp merkezi.ben de 11. haftada 2li test için gitmek istiyorum,ultrasonda ense kalınlıgı da ölçülsün istiyorum.hata mı yapıyorum sizce,daha erken mi doktora gitmeliyim?peki doktor test yapmam der mi?hemen kabul eder mi? lütfen bana yardım edin,ilk hamileliğim ve 40 yaşındayım.Allahım bize sağlıklı evlat nasip et,bize ve her kadına.

çok geçmiş olsun bende .bnde sizinle aynı durumdayım 9 ay önce 37 haftalık oğlumu kaybettim.dünyanın durmasını istedim ama olmadı Allah bişekilde sabrını veriyor Allah sabırlar versin

alıntı """"violatri"""""ben 9 haftalık hamileyim.6 haftalıkken ultrasona girdim.doktor şu gün gel demedi.özel bir tıp merkezi.ben de 11. haftada 2li test için gitmek istiyorum,ultrasonda ense kalınlıgı da ölçülsün istiyorum.hata mı yapıyorum sizce,daha erken mi doktora gitmeliyim?peki doktor test yapmam der mi?hemen kabul eder mi? lütfen bana yardım edin,ilk hamileliğim ve 40 yaşındayım."""""

"sorusuna cevap"
Canım; 11. hafta ikili test için uygun zaten, ayda bir normal ilk aylarda kontrol için ama benim önerim bir doktora karar verip hep ona devam etmen nedeni ise senin hamileliğinin her anını takip edebilir böylece her ay başka doktora gidince bunu takip etmek pek mümkün olmuyor doğum yapmayı planladığın yer hangi hastane ise bence oranın doktorlarını araştırıp doktoruna karar ver, ve umarım herşey güzel gider allah tamamına erdirir

Son düzenleme:

Çok doğru söylüyorsun arkadaşım.Bende 7,5 aylık bebikomu karnımda kaybettim.Benimde yüreğim yanıyor.Dağlanıyor,seni çok iyi anlıyorum.Berbat durumdayım.5,5 ay oldu.Korunma sürem bitti sayılır Bitti ama bir bebek daha isteyip istememe konusunda bile eömin değilim kafam çok karışık.Hergün yüreğim alev alıyor,ateşi tütüyor sadece korlaşiyor. Ateş sönmüyor.Bazen korkuyorum.Acaba bu ızdırapla bir ömür boyu yaşarmıyım yoksa sönecekmi günün birinde Kendimi çok kötü hissediyorum.Kendimden korkuyorum.Allah'ım yardım et.Ne olur yardım et.Allah'ım kimseye çekemeyeceği yük vermezmiş.İçim yanıyor ama nasıl yanıyor bir bilseniz.Mafolmuş durumdayım.Yüreğim çok kötü.

allahım sabır versin çok zor unutulmuyo , tam galiba artık bu acılar geçiyor derken öle bir an geliyorki ciğerini söküp alıyo
zaman demekten başka yapacak bişeyimiz yok
inş. allahım kucaklarımızı mis kokulu bir bebekle doldurur en kısa zamnda
bende 13. haftada kaybettim bebeğimi kalbi durdu benimde okadar araştırma testler vs hiçbişe çıkmadı

benimde canım ne yanmak içimizin yanması geçmez bizim bizde 6 ay beklemek zorundaymışız sezeryan olduğum için bende öyleyim ilk öldüğünde hemen bebek istedim hastaneden çıkayım o gece çünkü insanın karnının tekmeleriyle yaşarken şımarırken karnında karnının bir anca sessiz kalması çok kötü ben öldüm dedim duyunca böyle düğüm düğüm oluyo sanki biri oturuyo boğazıma hemen ağlıyorum zaten ağlayınca açılıyorum ALLAH ım çok büyüksün bizlere sabır eyle tekrar acılarını daha beter acılarını gösterme ALLAH ım hepizi koru yüzümüzü güldür ALLAH ım

bende 31 hafta 6 gunlukken dogum yaptım.okadar problemlı bır hamılelık gecırdım kı allahım bırdaha o gunlerı yasatmasın.hep stres hep stres....oglum bıraktı benı.sezeryanla dogum yaptım bebegım 2 gun yasadı.solunum yetmezlıgınden kaybettım.suan 3 ay oldu.içimdeki ateşi durduramıyorum,içim yanıyor,ılk bebegımıde 2 aylıkken kalbı durmustu.arka arkaya olunca cok agır geldı.ama hakkımda boyle hayırlıymıs.tekrar bebegım olsun ıstıyorum.allahım ogünleri tüm bebek isteyenlere yaşatsın.allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.sezeryandan sonra hamıle kalan var mı nekadar zamandan sonra hamile kaldınız.

canım başın sağolsun benimde tam 3 ay oldu bende 39 haftalık bebeğimi sezeryanla kaybettim ama genelde söylenen en az 6 ay bana doktorum 1 sene dedi ama bizim gibi melek anneleri 6 ay dan fazla beklemek istemiyor ...

CANIM ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN.Başın sağolsun. Allah sanada sabırlar versin. Bende 13 Ocakta 38+3 günlük kızımı kaybettim. ölü doğum yaptım. Sezeryan olduğu için 6 ay bekleyeceğim en fazla. ondan sonra hemen hamile kalacağımız kesin değilki birde o süreç var. ben daha fazla bekleyemeceğim. ancak içinde bulunduğun durumu kendi doktorun daha iyi bilir.
Neden kaybettin bebeğini?

Seninde basın sagolsun allah sabır versin.hamileligimin başından beri sorun vardı zaten.suyu hep azdı.bebegin eşi rahime yapışmış.almazsak rahmi alırız anne olma sansını kaybedersın dedı proflar.son ana kadar bekledim.10 gun hastanede yattım ve sezeryana aldılar.dogdugunda ıyıymıs kuveze almıslardı ama gece fenalasmış.cihazla nefes alıyodu.1 gun oyle dayandı bebegım 2 günün sonunda kaybettim çok acı ama allahım sabrını verıyo.kendımı toparlamaya calısıyorum.ama ben cok streslı bır hamılelık gecırdım.kayınvalıdemle bayagı sorun yasadım hergun sınır krızı gecırıyodum.bundada var bir hayır.benı tek tesellı yenı bır bebek eder dıye dusunuyorum ama hiç beklemek ıstemıyorum allahın takdiri.allahım nezaman hayırlıysa ozaman nasip eder insallah.allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.allahım yardımcımız olsun.

canım başın sağolsun benimde tam 3 ay oldu bende 39 haftalık bebeğimi sezeryanla kaybettim ama genelde söylenen en az 6 ay bana doktorum 1 sene dedi ama bizim gibi melek anneleri 6 ay dan fazla beklemek istemiyor ...

başın sagolsun canım.bizi sadece biz anlarız.bunu yaşayan biliyo.herkes bekle diyo ama nasıl kımse dönüp bize bakmıyor.hakkımızda hayırlısı olsun allahım en hayırlı zamanda bize o gunleri göstersin.inşallah güzel haberlerimizi yazarız burada.

canım allah sabır versin( benimki de rahime yapışıktı. bana da kanaman olursa önce rahmini alırız demişlerdi. biz buna şükredelim canım. en azından bir umudumuz var bak. ya rahmimiz de alınsaydı düşünsene ne yapardık? hiç anne olamayabilirdik. şükredelim canım allaha! allahım bugünün hürmetine bize ve bütün melek annelerine sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah!!

Aminnnnnnnnnnnnn tam cuma saati inş duarımız kabul olur......

İnşallah cnm bak 3 ay geçti bi şekilde böle biribirimize destekle sohpetle geçicek günlerimiz güzel haberler yolda inş:)

bebeğini kaybetmiş duygularını o kadar iyi anlıyorum ki bunu anatabilecek kelime yok ... ben 2 bebeğimi kaybettim biri 8 haftalıktı. diğeri 20 haftalık oğlum ömer ... hamilelilte ender rastlanan apandisit cıktı ve ameliyat oldum. o kadar ağrı sancı cektim ki bebeğim doğum oluyo sanarak doğum başladı durduramadılar o dakikaları hatırlamıyorum sadece yüreğim yanıyo cok zor evladımı kaybettim yeniden hamile kalmaya korkuyorum ama anne de olmak istiyorum Allahım bu acıyı ceken herkese sabır versin

1 ay önce yavrumu prensesimi kaybettim bende 33. Haftamizdaydik herşey yolunda giriyordu sağlığı açısından çok iyiydi akşam eşimle eve gittik ve oynamadığını hissettik sabaha kadar uyuyamadım kımıldasın diye tatlı şeyler yedi sürekli ama olmadı apar topar hastaneye gittik ve kalbinin durduğunu öğrendim başıma kaynar sular döküldü o an hayatımın sonu geldi sanki herşey boş gelmeye başlamıştı ve halende öyle ama ALLAHIMIN vardır bir bildiği alanda ALLAHIM verende sabırlar ihsan eylesin içimize çok üzüldüm ve ben daha bu durumu yeni yaşadım ALLAHIM tekrarını göstermesin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin INŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…