- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
merhaba ; 32+1 günü bebeğimi kaybettim.... henüz 6 gün önce... Kızım artık yok... Çok üzgünüm... teşhis plasenta dekolmanı ... olabiliyormuş... Aslında herşey normaldi... Allahın takdiri hayırlısı diyorum... 30 yaşındayım ve sezeryan oldum... Şimdi ne olacak bilmiyorum herkes bana destek olmaya çalışıyor eşim ailem arkadaşlarım... Bense kızımın son ultrason resmine bakıp ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar
Off Ne Diyim Allah Sabirlar Versin çok Zor... Bende Yaklaşik 24.gün önce Erken Doğumla(21.VE 23.HAFTALARDA) Tüpbebekle Sahip Olduğum Ikizlerimi Kaybettim... Acisi Hala Yüreğimde Hala Hersabah Kalktiğimda Ağliyorum... Açikçasi şuan Berbat Durumdayim...
Bir Yandan şükrediyorum Ya Onlari Birkere Kucağima Alip Emzirip Ozaman Kaybetseydim Doğumda Bile Görmemek Için Kafami çevirdim Acisi Daha Farkli Olurdu Heralde Böyle Düşünüyorum.. Bu Yüzden şükretmeliyiz Herşeyde Hayir Vardir Arkadaşim... Allah Bize Sabirlar Ve Bu Acimizi Dindirecek Gebelikler Bebişler Versin...
Çok doğru söylüyorsun arkadaşım.Bende 7,5 aylık bebikomu karnımda kaybettim.Benimde yüreğim yanıyor.Dağlanıyor,seni çok iyi anlıyorum.Berbat durumdayım.5,5 ay oldu.Korunma sürem bitti sayılır Bitti ama bir bebek daha isteyip istememe konusunda bile eömin değilim kafam çok karışık.Hergün yüreğim alev alıyor,ateşi tütüyor sadece korlaşiyor. Ateş sönmüyor.Bazen korkuyorum.Acaba bu ızdırapla bir ömür boyu yaşarmıyım yoksa sönecekmi günün birinde Kendimi çok kötü hissediyorum.Kendimden korkuyorum.Allah'ım yardım et.Ne olur yardım et.Allah'ım kimseye çekemeyeceği yük vermezmiş.İçim yanıyor ama nasıl yanıyor bir bilseniz.Mafolmuş durumdayım.Yüreğim çok kötü.
bende 31 hafta 6 gunlukken dogum yaptım.okadar problemlı bır hamılelık gecırdım kı allahım bırdaha o gunlerı yasatmasın.hep stres hep stres....oglum bıraktı benı.sezeryanla dogum yaptım bebegım 2 gun yasadı.solunum yetmezlıgınden kaybettım.suan 3 ay oldu.içimdeki ateşi durduramıyorum,içim yanıyor,ılk bebegımıde 2 aylıkken kalbı durmustu.arka arkaya olunca cok agır geldı.ama hakkımda boyle hayırlıymıs.tekrar bebegım olsun ıstıyorum.allahım ogünleri tüm bebek isteyenlere yaşatsın.allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.sezeryandan sonra hamıle kalan var mı nekadar zamandan sonra hamile kaldınız.
bende 31 hafta 6 gunlukken dogum yaptım.okadar problemlı bır hamılelık gecırdım kı allahım bırdaha o gunlerı yasatmasın.hep stres hep stres....oglum bıraktı benı.sezeryanla dogum yaptım bebegım 2 gun yasadı.solunum yetmezlıgınden kaybettım.suan 3 ay oldu.içimdeki ateşi durduramıyorum,içim yanıyor,ılk bebegımıde 2 aylıkken kalbı durmustu.arka arkaya olunca cok agır geldı.ama hakkımda boyle hayırlıymıs.tekrar bebegım olsun ıstıyorum.allahım ogünleri tüm bebek isteyenlere yaşatsın.allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.sezeryandan sonra hamıle kalan var mı nekadar zamandan sonra hamile kaldınız.
CANIM ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN.Başın sağolsun. Allah sanada sabırlar versin. Bende 13 Ocakta 38+3 günlük kızımı kaybettim. ölü doğum yaptım. Sezeryan olduğu için 6 ay bekleyeceğim en fazla. ondan sonra hemen hamile kalacağımız kesin değilki birde o süreç var. ben daha fazla bekleyemeceğim. ancak içinde bulunduğun durumu kendi doktorun daha iyi bilir.
Neden kaybettin bebeğini?
canım başın sağolsun benimde tam 3 ay oldu bende 39 haftalık bebeğimi sezeryanla kaybettim ama genelde söylenen en az 6 ay bana doktorum 1 sene dedi ama bizim gibi melek anneleri 6 ay dan fazla beklemek istemiyor ...
Seninde basın sagolsun allah sabır versin.hamileligimin başından beri sorun vardı zaten.suyu hep azdı.bebegin eşi rahime yapışmış.almazsak rahmi alırız anne olma sansını kaybedersın dedı proflar.son ana kadar bekledim.10 gun hastanede yattım ve sezeryana aldılar.dogdugunda ıyıymıs kuveze almıslardı ama gece fenalasmış.cihazla nefes alıyodu.1 gun oyle dayandı bebegım 2 günün sonunda kaybettim çok acı ama allahım sabrını verıyo.kendımı toparlamaya calısıyorum.ama ben cok streslı bır hamılelık gecırdım.kayınvalıdemle bayagı sorun yasadım hergun sınır krızı gecırıyodum.bundada var bir hayır.benı tek tesellı yenı bır bebek eder dıye dusunuyorum ama hiç beklemek ıstemıyorum allahın takdiri.allahım nezaman hayırlıysa ozaman nasip eder insallah.allah kimsenin kucagını bos bırakmasın.allahım yardımcımız olsun.
canım allah sabır versin( benimki de rahime yapışıktı. bana da kanaman olursa önce rahmini alırız demişlerdi. biz buna şükredelim canım. en azından bir umudumuz var bak. ya rahmimiz de alınsaydı düşünsene ne yapardık? hiç anne olamayabilirdik. şükredelim canım allaha! allahım bugünün hürmetine bize ve bütün melek annelerine sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah!!
başın sagolsun canım.bizi sadece biz anlarız.bunu yaşayan biliyo.herkes bekle diyo ama nasıl kımse dönüp bize bakmıyor.hakkımızda hayırlısı olsun allahım en hayırlı zamanda bize o gunleri göstersin.inşallah güzel haberlerimizi yazarız burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?