Arkadaşlar 8 Aylik Hamileyken Bebeğimi Kaybettim

Ahhh ceylincim yaaa, bak şimdi bunu okuyunca daha da üzüldüm, stres ve ,üzüntü hamilelerin baş düşmanı, çok geçmiş olsun kardeşim, çok zor, inşallah kısa sürede toparlarsın, bu süreçte ailenle ve sevdiklerinle olmaya çalış, onlar sana çok iyi gelir, bebeğini düşüneceksin biliyorum çokça, ağlayabildiğin kadar ağla ama unutma ki rabbim herşeydeki hayrı bizden iyi bilendir, verne de o alan da, sana da meleğinin kardeşini gönderecektir en kısa zaman da inşallah, Allah sana şifalar versin canım.

inan bana senin adina cok üzüldüm allah sabir versin yazmaktan baska bisey yazamyiorum suan ben kendi adima böyle bisey yasamadim ama suan yazdiklarini okudugumda acini seninlen birlikte derinden paylastim en kisa zamandan insallah saglikli bi bebek dünyaya getirisin canim unutma verende allah alanda allah umudunu kaybetme hic

çok üzüldüm inşallah en doğru zamanda tekrar hamile kalırsın acını unutamazsın belkide ama acın hafifler bu sayede allah yardımcın olsun arkadaşım

benimde 2sene önce 28 haftalık bebğim öldü karnımda sonrasında depresyona girdim sakın bırakma kendini değilse bi bırakırsan depresyona girersin daha yeni geliyom kendime hala toplamış değilim kendimi sonra 2yıl korunduk keşke korunmasaydık şimdide hamile kalamıyom yumurtalığımda kist war doktor farlutal werdi içtim ama maf etii beni sıkıntı şişkinlik yaptı şimdi bitti çok şükür doktor bana sende kist war çozuk istiyosan farlutal werecem istemiyosan kist erimesi için doğum kontrol hapı wercem dedi hem adetin düzenlenecek hemde hamile kalcan kist yok olacak dedi bende çozuk istiyom deyince werdi farlutalı ama içmeyi düşünmüyom artık illaç bitti bi gün oldu adet olamadım daha doktoruma gidip dicem bana doğum kontrol hapi wersin önce tedavi olaım kist için bide kist warken hemile kalsam bebek düşer mi yardımcı olun kafayı yiycem walla

merhaba canım bende eylül ayında 26 haftalık bebeğimi kaybettim.neler yaşadım ancak yaşayan bilir dimi.bizi biz anlarız ancak.benimde oğlum beni bırakıp gitti.depresyona girdim psikiyatri ilacı kullandım tansiyonum bir iniyordu bir çıkıyordu.kabus dolu günler yaşadım.hala kurtulamadım bu psikolojiden.ama ben normal doğum yaptım 3 gün suni sancı verdiler ölü bebeğimi sancıyla doğurdum.şimdi yeni bir bebek istiyorum.bu sefer herşeyin iyi olması için çok dua ediyorum.allaha sığındım.çevremdeki hamileler bebekler çok gözüme batıyor.insanları kıskanıyorum.en yakın arkadaşlarım hamile onları bile görmek istemiyorum.nasıl kötü bir durumdayız.allah yardımcımız olsun.

ARKADAŞLAR BENDE 30 HAFTALIK EBBEĞİMİ KAYBETTİM21.04.2007 DE ÖLÜ DOĞUM YAPTIM.KENDİMİ KOYVERDİM ETRAFTA YENİ DOĞAN BEBEKLER HAMİLELER NASIL GÖZÜME BATIYORDU ANLATAMAM.BEBEĞİMİN O BİBLO SURATI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYORDU .DOKTORUM PSİKOLOJİNİN DÜZELMESİ İÇİN YENİ GEBELİK ŞART DEDİİİ.AMA AKLIMDAN BİLE GEÇİRMİYORDUM ÇÜNKİ O BENİM İLK GÖZ AĞRIMDI ONUN YERİNİ TUTMAZ DİYORDUM.4 AY SONRA HAMİLE KALDIM BOŞ GEBELİKTİ KÜRTAJ OLDUM ÜZÜLMEDİM.SONRA KASIMDA HAMİLE KALDIM AMA ÇINARIM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIORDU SÜREKLİ KIYASLAMALAR
36.HAFTADA ERKEN DOĞUM YAPINCA KAFAMA DANK ETTİ 5 GÜN KÜVEZDE KALDI OĞLUM ANLADIMKİ ALLAHIM BENİ SINADI ŞİMDİ ACILARIM AZDA OLSA HAFİFLEDİ ONUN BİR GÜLÜŞÜNE ÖLÜRÜM BEN.AMA TABİKİ ÇINARIMIN YERİ AYRIIII.O HERZAMAN AKLIMDA
O YÜZDEN KENDİNİZİ FAZLA ÜZMEYİN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM HİÇ RUYAMDA GÖREMEDİM.AMA BİLİYORUM Kİ OĞLUM ALLAHIN EMANETİYDİ OBİZDEN DAHA ÇOK SEVDİ.ZOR GÜNLERİMDE AŞAĞIDAKİ HADİSİ ŞERİF BENİ TESELLİ ETTİ.

sİZİN ŞER SANDIKLARINIZ ASLINDA HAYIRDIR.
SABREDİN ARKADAŞLAR ALLAH HER ZAMAN MÜKAFATINI VERİYOR.

Hepinizin başı sağolsun.
Ben de 2007 martında 22 haftalık bebeğimi kaybettim. Etrafımdaki herkesin desteğine rağmen bir süre ruh gibi gezdim, hayatımın en zor günlerini yaşadım. Olaydan 7 ay sonra yeniden hamile kaldım ve şimdi 6 aylık, yüzüne bakınca mutluluktan ağladığım bir oğlum var.
İlk bebeğim aklımdan çıktı mı, hayır. Galiba insan böyle bir acıyı yaşayınca, onu unutması mümkün değil, çünkü bu acı insanı dönüştürüyor, başka bir insan haline getiriyor. Ama sonrasında yaşadığınız güzellikler, yeni bir bebek, o acının üstünü biraz örtüyor, hep şükretmenizi sağlıyor. Ama işte şunu biliyorum ki, biz bu acıyı yaşamış insanlar olarak, hiçbir zaman "bunu hiç yaşamamış" gibi olmayacağız, olamayacağız..

Arkadaşlar Allah'in Verdiğinede Aldiğinada şükürler Olsun

kurban olurum ya ne mutlu sana bunu diyebiliyosun

canim basin sagolsun hayirlisi buymus demek herseyde bi hayir vardir derler

belki bebegin dogmasi daha kötü seylere yol acicakti sana dogumda bise olcakti belki Allah korusun

Rabbim gönlüne göre versin insallah yakinda saglikli bi bebegin olur

buarada sana sunuda kopyalamak istedim

2- Çocuk anne karnında canlandıktan sonra düşerse bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağını ümit ediyoruz. Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır.

Canım okurken o kadar içim acıdıkısenağlamaAllah once sabrını versın sana.Sonrada inşallah en kısa zamanda tekrar bır evlat nasıp etsın.Solan yüzünü güldürsün canım benimsenağlama

canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende 17 haftalık düşük yaptım ben bebeğimi gördüm bir an olsun aklımdan çıkmıyor çok acı bir şey tarifsiz bir acı Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın

Canım Arkadaşım şimdi dünyalar tatlısı minik prensesini bekliyor :))) Haziran anne adayı Allahım sorunsuzca tamamına erdirsin ,yüzünü güldürsün canım yaşadıklarını burdanda okudum gerçekten çok zor diğer arkadaşlarada umut olsun. dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin...

Hiç pişman olma sezeryen olduguna normalde banada 1 yıl bekle demişlerdi sezeryen sonrası ama suan yedi ay oldu artık hamile kalabilirsin dedi doktorum.bende ikiz ogullarımı 7aylıkken kaybettim.bu acıyı yasayan bilir tarifi yok.fakat zaman geçince insan göze alamıyor hamileligi benim ikinci kaybım iki gebeligimde ikizdi.ilk zamanlar hemen hamile kalmak istiyordum oysa şimdiiii.........

ben de korkmaya başladım.aysberg senin gibi hemen gebe kalayım istiyordum.Ama şimdi çok korkuyorum.yeni bir olumsuzluk yeni bir acı daha yaşamak istemiyorum.zaten tedaviyle oluyor bebeğim(tüp bebek).ya yine kaybedersem, ya neg. sonuçlanırsa?Allahım sen büyüksün başka acı verme.....

Canım bende ikizlerimi 7aylıkken kaybettim dogumum sezeryenle oldu.yavrularımın kalbi 15 gün önce durmus ben farketmemişim.ilk bebeklerimi 5 haftalıkken kaybettigimi bile bile dr birsey yokmus gibi davrandı sürekli kanamam oluyordu.ikiz gebelikte bu normal diyordu.kanama olayı 4ay sürdü tam hersey düzeldi 3hafta sonra gel dediği zaman hersey bitmiş.testlerim temiz cıktı ama suan hamile kalırsam kan pıhtılasma tedavisi uygulanacak asprin ve igne sende iyi bir dr git .fakat zaman gecince korkuyor insan sanırım hamileyim ama korkuyorum.hayalim ne onuda bilmiyorum.varoldugunu ögrenmekten korkuyorum.yeni bir acı yada mutlulukmu olacak sonu cok zor siz beni anlıyorsunuzdur.aklım karısık................

çokkkk geçmiş olsun arkadaslarr hersey allahtan gözlerım doldu okurken ama rabbim ne verirse hayırlısını verir nolur üzülmeyinnn,bende 6 aylık hamileyımmm ve çok etkilendımmm,allah herkeze saglıkla dogumlar nasıp etsin

hepinize allah sabır versin arkadaşlar.bende bebeğimi dogduktan sonra kaybettim.ama yaradana şükürler bebeğimi emzirdim sarıldım ona.kaybedeli bir ay oldu.şimdi düşünüyorum yeni bir bebek yeni bir gebelik çok zor geliyor.allah hepimize yardım etsin.

allah sabırlar versin hepinize arkadaşlar.Allahtan gelen herşeye şükretmeliyiz.Ben dört kez tüp bebek denedim hepsi de başarısız dı,her defasında da çok üzüldüm ,ağladım ,ağladım....Ha la da rüyalarımda doğum yapıp,rüyalarımda kokluyorum bebeğimi..Ama szin yaşadıklarınız gerçekten çok acı allah sabır versin ve en kısa zamanda rabbim bu güzel duyguyu size sonuna kadar yaşatsın.Geçtiğimiz yaz ablam hamileydi,4,5 ylıkken sorun çıktı bebekte ve ilaç vererek düşük yaptırdı dr u.O düşük anında ben yanındaydım ve ha la aklıma geldikçe kötü oluyorum ,gzümün önünden gitmiyor bebek ve ablamın durumu ...Rabbim kimselere yaşatmasın,her dert çekene büyük ama herşey için rabbime binlerce şükürler olsun ,bu yoldaki herkesin de yardımcısı olsun..senağlama:Saruboceq:

merhaba ; 32+1 günü bebeğimi kaybettim.... henüz 6 gün önce... Kızım artık yok... Çok üzgünüm... teşhis plasenta dekolmanı ... olabiliyormuş... Aslında herşey normaldi... Allahın takdiri hayırlısı diyorum... 30 yaşındayım ve sezeryan oldum... Şimdi ne olacak bilmiyorum herkes bana destek olmaya çalışıyor eşim ailem arkadaşlarım... Bense kızımın son ultrason resmine bakıp ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…