Zor bi durum Allah yardımcın olsunArkadaşlar benim eşim madde kullanıyor ve inkar ediyor inkar ettiği için herkes ona inanıyor ve bu sürümde ne bir piskolaga nede bir tedaviye yanaşıyor ben bişey kullanmıyorum diyor ama bunu biliyorum ki ailesinin hepsinin haberi var iki tanede bebeğim var ne yapacağımı sasirdim
Amin sagolunZor bi durum Allah yardımcın olsun
Polise diyin örnek alsın baksınlarArkadaşlar benim eşim madde kullanıyor ve inkar ediyor inkar ettiği için herkes ona inanıyor ve bu sürümde ne bir piskolaga nede bir tedaviye yanaşıyor ben bişey kullanmıyorum diyor ama bunu biliyorum ki ailesinin hepsinin haberi var iki tanede bebeğim var ne yapacağımı sasirdim
Ben ailesi cabalasin diye geldim şuan ailesinde kalıyorum ve ailesinin umurunda bile değil aynı evin içinde korkuyorum tek kalmayaAilesinin haberi varsa yuk alsinlar bi zahmet iki bebekle siz kendinizi parcalamayin
Küçük çocuk değilki kulağından tutup doktora götüresinAmin sagolun
Kendi ailenizde kalsaniz? Imkan yok muBen ailesi cabalasin diye geldim şuan ailesinde kalıyorum ve ailesinin umurunda bile değil aynı evin içinde korkuyorum tek kalmaya
Bende onu düşündüm ama ya benim soyledigimi duyarsa eşim iyice kavgalar büyür ve olan iki tane bebeğime olur diye korkuyorumPolise diyin örnek alsın baksınlar
Aslında milleti değil ben elimdeki delille bana inkar edemeyecegi durumda tedaviye ikna etmek istiyorumfilmlerde falan saç telinden çıkıyor da öyle olsa bile nereye yaptıracaksınız ki?
hadi yaptırdınız ve kullandığı çıktı ne yapacaksınız bu bilgiyle sonuçta tedaviye yanaşmayan biri var karşınızda. milleti ikna etmeye çalışmak yerine kendinizi kurtarmaya bakın derim ben.
Evet bende onu duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 5 yollik yuvam resmen yerle bir oldufilmlerde falan saç telinden çıkıyor da öyle olsa bile nereye yaptıracaksınız ki?
hadi yaptırdınız ve kullandığı çıktı ne yapacaksınız bu bilgiyle sonuçta tedaviye yanaşmayan biri var karşınızda. milleti ikna etmeye çalışmak yerine kendinizi kurtarmaya bakın derim ben.
Yok eminim ictigine kendisi inkar ediyor çözüm yolu aramak yerineGizli test yaptırmanız suç sayılabilir emin olmamakla beraber buna karşı size dava bile açma hakkı doğar yalan sonuç ve özel hayat gizliliği gibi gibi
Polise diyin örnek alsın baksArkadaşlar benim eşim madde kullanıyor ve inkar ediyor inkar ettiği için herkes ona inanıyor ve bu sürümde ne bir piskolaga nede bir tedaviye yanaşıyor ben bişey kullanmıyorum diyor ama bunu biliyorum ki ailesinin hepsinin haberi var iki tanede bebeğim var ne yapacağımı sasirdim
ikna olmazki. Kendi biliyorkullandigini sonucta siz kanıtlasaniz ne olacak yani. Yol yakınken kendinize birikim yapı ayrilsanız ne yaparsinız neler lazim arastirın. Cünkü bu kişuler şiddet yanlisi oluyor yersiz kıskançlık iftira kafada kurma vs. Çocuğunuzu ve kendinizi dusünup plan yapınAslında milleti değil ben elimdeki delille bana inkar edemeyecegi durumda tedaviye ikna etmek istiyorum
Gördünüz mü peki nasıl anladınızYok eminim ictigine kendisi inkar ediyor çözüm yolu aramak yerine
Evet bende onu duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 5 yollik yuvam resmen yerle bir oldu
Evet yapılıyor ama bunu ben kendi başıma yapamam kendide ikna olmazİdrar testiyle bağımlılık testi yapılıyor. Çünkü madde bağımlıları için en uygun test budur.
Gördünüz mü peki nasıl anladok zayıfladı artık
Bende öyle düşündüm ama korktum olaylar buyur diyePolise diyin örnek alsın baksınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?