Arkadaşlar acil bağımlı birine gizli test yapilirmi ve nasıl yapilir

yamen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
71
5
1
29
Arkadaşlar benim eşim madde kullanıyor ve inkar ediyor inkar ettiği için herkes ona inanıyor ve bu sürümde ne bir piskolaga nede bir tedaviye yanaşıyor ben bişey kullanmıyorum diyor ama bunu biliyorum ki ailesinin hepsinin haberi var iki tanede bebeğim var ne yapacağımı sasirdim

Zor bi durum Allah yardımcın olsun

Polise diyin örnek alsın baksınlar

Gizli test yaptırmanız suç sayılabilir emin olmamakla beraber buna karşı size dava bile açma hakkı doğar yalan sonuç ve özel hayat gizliliği gibi gibi

filmlerde falan saç telinden çıkıyor da öyle olsa bile nereye yaptıracaksınız ki?
hadi yaptırdınız ve kullandığı çıktı ne yapacaksınız bu bilgiyle sonuçta tedaviye yanaşmayan biri var karşınızda. milleti ikna etmeye çalışmak yerine kendinizi kurtarmaya bakın derim ben.

Aslında milleti değil ben elimdeki delille bana inkar edemeyecegi durumda tedaviye ikna etmek istiyorum

Evet bende onu duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 5 yollik yuvam resmen yerle bir oldu

Gizli test yaptırmanız suç sayılabilir emin olmamakla beraber buna karşı size dava bile açma hakkı doğar yalan sonuç ve özel hayat gizliliği gibi gibi
Yok eminim ictigine kendisi inkar ediyor çözüm yolu aramak yerine

Polise diyin örnek alsın baks
Aslında milleti değil ben elimdeki delille bana inkar edemeyecegi durumda tedaviye ikna etmek istiyorum
ikna olmazki. Kendi biliyorkullandigini sonucta siz kanıtlasaniz ne olacak yani. Yol yakınken kendinize birikim yapı ayrilsanız ne yaparsinız neler lazim arastirın. Cünkü bu kişuler şiddet yanlisi oluyor yersiz kıskançlık iftira kafada kurma vs. Çocuğunuzu ve kendinizi dusünup plan yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…