Arkadaşlar acil bağımlı birine gizli test yapilirmi ve nasıl yapilir

Yok eminim ictigine kendisi inkar ediyor çözüm yolu aramak yerine
Kolunuzu okudum, Allah yardımcınız olsun,çok zor bir durum.Kimseyi insndırmaya uğraşmadan hemen o evi terk edin.Güvende değilsiniz ve eşiniz kimyasal bir madde kullandığı için bırakması çok zor.Ailesi işin ciddiyetini bilmiyor sanırım ama bu işin sonu malesef ölüme kadar gidebiliyor.Siz çocuklarınızı ve kendinizi güvenceye alın biran önce.

kusura bakmayın ama beyhude bir çaba sizinkisi.
ispatlayınca tedaviye ikna olmazki.
o zaten içtiğini biliyor sizin bildiğinizide biliyor tedavi olmak istese olur zaten.
Doğru peki ben ne yapabilirim aklım durdu hicbisey düşünemiyorum açıkçası bize zarar verir diyede korkuyorum

Ben çocuklarım babasız kalmasın diye çabalıyorum bide deprem bölgesi burası ailemde konteynirda taşıyor gidecek yerimde yok acikcasi

Boşanmak mi istiyorsun ?
Davayı açarsın,madde bağımlısı olan eş ile evliliğin surduremeyecegine dair beyanda bulunursun.
Bağımlı olduğu kanıtlanan eş zaten kusurlu sayılacağından nafaka ve tazminat hakkın da olur.
Eşin madde bağımlısı olduğu müspet ise olumsuz davranışlar sergilediği göz önünde bulundurulup çocukların velayeti de sende kalır.
Gerçi bebeklerimis,büyük olsalar bile şu durumda sende kalırlardi.

Ben çocuklarım babasız kalmasın diye çabalıyorum bide deprem bölgesi burası ailemde konteynirda taşıyor gidecek yerimde yok acikcasi
Ane ve babanız yokmu mu?İnanın çok üzüldüm ama bu öyle kolay kolay bırakılacak bir şey değil .

Doğru peki ben ne yapabilirim aklım durdu hicbisey düşünemiyorum açıkçası bize zarar verir diyede korkuyorum

valla çok zor bir durum siz eşiniz için o istemediği sürece birşey yapamazsınız.
ben olsam kendim için birşeyler yapmaya bakardım.

Maddeye erişimi olduğu sürece, maddeyi kullandığı arkadaş ortamı olduğu sürece bırakamaz. Zaten öyle bir niyeti de yok. Maddi durumuzun nasıl ?

Çok üzücü. Ama tedaviyi istemeyen birine kullandığını ispatlasanız ne olacak ki? Gene tedavi olmayacak. Ayrıca hap sanırım ve bumlatın tedavi ile düzelme olasılığı çok az. Siz kendinizi ve çocukları kurtarın. Ama boşanmak istediğinizi de söylerken yalnız olmayın tehlikeli olabilir eşiniz.
Boşanmasanız da her an tehlikedesiz çünkü kendini kaybedip ne yapacağı belli olmaz bağımlıların.
Ailenizin yanına gidiN, konteyner bile olsa onun yanında olmaktan iyidir.

Farkındayım evet tehlikedeyim bide içimdeki vicdanida susturamiyorum kalırsak bize bişey olacak gidersek te o kendine bişey yapacak diye korkuyorum

Metanfetamin kullandığından supheleniyorum

En çokta çocuklarım için şuan bir adım atamıyorum aslından burada kalıp düzelmesini bir adım atmasini bekliyorum esimide seviyorum bu halde bırakıp gidersem vicdanende rahat edemiyorum öbür türlü çocuklarımın geleceklerini tehlikeye atıyor gibiyim

Her halinden belli met diye bir madde sanırım çünkü onun aparatını kendisinde buldum ve çok zayıfladı artık uyumuyor onu içince fark ediyorum hicbiseye kizmiyor ama içmediği gün goruyom çok kizgin
Bu maddenin bırakılması çok zor diye biliyorum. Boşuna uğraşmayın bence. Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum. Çocuklara size zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…