Evet yapılıyor ama bunu ben kendi başıma yapamam kendide ikna olmaz
Aslında milleti değil ben elimdeki delille bana inkar edemeyecegi durumda tedaviye ikna etmek istiyorum
Her halinden belli met diye bir madde sanırım çünkü onun aparatını kendisinde buldum ve çok zayıfladı artık uyumuyor onu içince fark ediyorum hicbiseye kizmiyor ama içmediği gün goruyom çok kizginGördünüz mü peki nasıl anladınız
Kolunuzu okudum, Allah yardımcınız olsun,çok zor bir durum.Kimseyi insndırmaya uğraşmadan hemen o evi terk edin.Güvende değilsiniz ve eşiniz kimyasal bir madde kullandığı için bırakması çok zor.Ailesi işin ciddiyetini bilmiyor sanırım ama bu işin sonu malesef ölüme kadar gidebiliyor.Siz çocuklarınızı ve kendinizi güvenceye alın biran önce.Yok eminim ictigine kendisi inkar ediyor çözüm yolu aramak yerine
Doğru peki ben ne yapabilirim aklım durdu hicbisey düşünemiyorum açıkçası bize zarar verir diyede korkuyorumkusura bakmayın ama beyhude bir çaba sizinkisi.
ispatlayınca tedaviye ikna olmazki.
o zaten içtiğini biliyor sizin bildiğinizide biliyor tedavi olmak istese olur zaten.
Ben çocuklarım babasız kalmasın diye çabalıyorum bide deprem bölgesi burası ailemde konteynirda taşıyor gidecek yerimde yok acikcasiKolunuzu okudum, Allah yardımcınız olsun,çok zor bir durum.Kimseyi insndırmaya uğraşmadan hemen o evi terk edin.Güvende değilsiniz ve eşiniz kimyasal bir madde kullandığı için bırakması çok zor.Ailesi işin ciddiyetini bilmiyor sanırım ama bu işin sonu malesef ölüme kadar gidebiliyor.Siz çocuklarınızı ve kendinizi güvenceye alın biran önce.
Yok keşke hatasını bilsede benden yardım istese büyük bir cikmazKüçük çocuk değilki kulağından tutup doktora götüresin
Ane ve babanız yokmu mu?İnanın çok üzüldüm ama bu öyle kolay kolay bırakılacak bir şey değilBen çocuklarım babasız kalmasın diye çabalıyorum bide deprem bölgesi burası ailemde konteynirda taşıyor gidecek yerimde yok acikcasi
Doğru peki ben ne yapabilirim aklım durdu hicbisey düşünemiyorum açıkçası bize zarar verir diyede korkuyorum
Farkındayım evet tehlikedeyim bide içimdeki vicdanida susturamiyorum kalırsak bize bişey olacak gidersek te o kendine bişey yapacak diye korkuyorumÇok üzücü. Ama tedaviyi istemeyen birine kullandığını ispatlasanız ne olacak ki? Gene tedavi olmayacak. Ayrıca hap sanırım ve bumlatın tedavi ile düzelme olasılığı çok az. Siz kendinizi ve çocukları kurtarın. Ama boşanmak istediğinizi de söylerken yalnız olmayın tehlikeli olabilir eşiniz.
Boşanmasanız da her an tehlikedesiz çünkü kendini kaybedip ne yapacağı belli olmaz bağımlıların.
Ailenizin yanına gidiN, konteyner bile olsa onun yanında olmaktan iyidir.
Metanfetamin kullandığından supheleniyorumÇok üzücü. Ama tedaviyi istemeyen birine kullandığını ispatlasanız ne olacak ki? Gene tedavi olmayacak. Ayrıca hap sanırım ve bumlatın tedavi ile düzelme olasılığı çok az. Siz kendinizi ve çocukları kurtarın. Ama boşanmak istediğinizi de söylerken yalnız olmayın tehlikeli olabilir eşiniz.
Boşanmasanız da her an tehlikedesiz çünkü kendini kaybedip ne yapacağı belli olmaz bağımlıların.
Ailenizin yanına gidiN, konteyner bile olsa onun yanında olmaktan iyidir.
Yok gidip orada kalamam kalabalık ailem konteynira zor sigiyorlar ama şuan sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aslında bi karar verebilsemKendi ailenizde kalsaniz? Imkan yok mu
Ailem var ve şuan söylesem herkes ayaklanır daha kötü şeyler olmasindan endişe ediyorumAne ve babanız yokmu mu?İnanın çok üzüldüm ama bu öyle kolay kolay bırakılacak bir şey değil.
En çokta çocuklarım için şuan bir adım atamıyorum aslından burada kalıp düzelmesini bir adım atmasini bekliyorum esimide seviyorum bu halde bırakıp gidersem vicdanende rahat edemiyorum öbür türlü çocuklarımın geleceklerini tehlikeye atıyor gibiyimPolise diyin örnek alsın baks
ikna olmazki. Kendi biliyorkullandigini sonucta siz kanıtlasaniz ne olacak yani. Yol yakınken kendinize birikim yapı ayrilsanız ne yaparsinız neler lazim arastirın. Cünkü bu kişuler şiddet yanlisi oluyor yersiz kıskançlık iftira kafada kurma vs. Çocuğunuzu ve kendinizi dusünup plan yapın
Amin sağolunZor bi durum Allah yardımcın olsun
Yok çok rahatlar ben diyorum ben korkuyorum aynı evde kalmaktan bana diyolar yok öyle bişey yapmaz zarar vermezAilesinin haberi varsa yuk alsinlar bi zahmet iki bebekle siz kendinizi parcalamayin
Bu maddenin bırakılması çok zor diye biliyorum. Boşuna uğraşmayın bence. Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum. Çocuklara size zarar verebilir.Her halinden belli met diye bir madde sanırım çünkü onun aparatını kendisinde buldum ve çok zayıfladı artık uyumuyor onu içince fark ediyorum hicbiseye kizmiyor ama içmediği gün goruyom çok kizgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?