• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ne olursunuz yardım!!!

ve aynı şekilde davranmaya devam eder

sen aldatılmayı göze alıyorsan bu adamla devam et

yaptığı yenilir yutulur bir şey değil

kandırılacak bir şey yok . gözünü aç mantığını dinle:kahve:

ben ona soylediğim anda ayrılmam lazım tepkisi hic onemli değil papato ya suscam ya da konusup ayrılcam . ayrılmazsam cok yuz goz olur. yani solediğim anda bitmesi lazım . bitirmessem bu kız nasılsa afetti bosver der

hımm tamam tepkisini merak etmyosan ve kandırır diyosan uzaktan bitir o zaman.
Ama kesinlikle bitir. Ve kendini şanslı hisset evlenmeden önce bunu öğrenebildiğin için.

Daha ne olabilir canım bu adamın senin için doğru insan olmadığını anlaman için..çok iyiniyetli gördüm seni..emin olabilirsinki bu ilk degil,çünkü bu adamın zihniyeti belli...bu zihniyetteki adam hiçbir karşısına çıkan kadına hayır diyemez.Mutlu ol bence,Allah sana göstermiş evlenmeden önce adamın gerçek yüzünü..yaşında gençken zamanını boşa harcama..biliyormusun hep banada böyle olur,Allah getirir gözüme sokar...dön yol yakınken derim bende..yüzüyüze konuş diyecegim ama madem konuşamam diyorsun,ne için ayrıldığını açıkla ve sonra sana bütün ulaşma yollarını engelle..ve tertemiz bir sayfa aç.ailem,babam falan düşünme,devam edersen tüm sülalen duyacak vae iş daha dönülmez hale gelecek.şimdi dönemezsen hiçbir zaman dönemezsin..

yapmayın 23 yaşında aklı başında bir bayansınız nasıl susmayı düşünebiliyorsunuz anlayamıyorum ben gerçekten.böyle bir durumda susup devam etmeyi nasıl düşünebilir insan.siz susarsanız aldatılmayı göze almışsınız demektir.ayrıca mail olrak mı söylesem yazmışsınız eğer maille ayrılmaya kalkarsanız bir arkadaşında dediği gibi yalan bulmak için ona zaman vermiş olursunuz ki zaten kandırılmaya çok meyillisiniz bu yüzden yüz yüze söyleyin ve bitirin ama yok susucam derseniz de bundan sonra sevgilinizin face'ini falan karıştırmayın nasıl olsa aldatsa da susacaksınız :delphin:

Aldatma eylemine geçmiş.
Sünger çekerim, sıkıntı yapmam, kendine yediririm,
ileride kısmet olursa evlenirseniz yine aldatırsa yine katlanırım,
diyorsanız karar sizin.
Bana göre yol yakınken ayrılmalısınız.
Sağlam papuç değil belli ki.
Daha şimdiden gizli saklı işler çeviriyor arkanızdan.

Firsatini bulsa aladatacak.
Arkadasindan böyle birsey talep etmesi bile ayrilik sebebidir benim icin.
Ayrilamam diyorsan takip et bi süre.
Belki bi halt yedigi zaman anlarsin böyle olmayacagini.
Allah hepsini islah etsin ne diyim.

"ben yapamam sevgilim var" dediyse ayrılmana gerek yok cnm. sakın hesap sorma ve bişey söyleme ama facebooka gizli gizli girmeye devam et oku bakalım kızlarla yazışııyor mu bi bak bakalım

not: erkekler küfürlü konuşurlar kendi aralarında "s...." "a...k..." falan çok kullanırlar bunlara takılma o kadar. ama tabi üst paragrafta yazdıklarımı dikkate al.

arkadasıma katılıyorum cnm.sen yıne de gızlıden takıp et.

ayrılık kararı vermişin keşke yüzyüze söylesen ben olsam yüzüne söyler yüzündeki o ifadeyi görür daha ağzını açmadan kalkar giderdim konuşmasına fırsat vermeden

benim anladığım kadarıyla "ben yapamam sevgilim var" dememiş. arkadaşına sen ayarla benim sevgilim görebilir demiş. aldatma aldatmadır. evlenmeden adamın iç yüzünü gördün ya. Allahın sevgili kuluymuşsun.

evli adamlar bile her haltı yerken,
nedense bekar bi erkeğin bunları söylemesi bile normal gelmeye başladı bana artık...

kusku insani yer bitirir delirtir
ben ne yapardim böyle birsey görsem büyük konusmak istemiyorum
ama ayrilirdim sanirim tarafsiz bakinca olmus birsey yok
ama demekki böyle birsey yapmayi düsünebiliyor
bilmiyorum sen kaldirabilirmisin bunu
ama söyle birsey söyliyim bu senle evleninceede bunu yapmaya devam edicek
anlamina gelecegiini sanmiyorum ben su anlik bisey bence ihtiyac meselesi gibi görünüyor

bayanssulusmile
kusku insani yer bitirir delirtir
ben ne yapardim böyle birsey görsem büyük konusmak istemiyorum
ama ayrilirdim sanirim tarafsiz bakinca olmus birsey yok
ama demekki böyle birsey yapmayi düsünebiliyor
bilmiyorum sen kaldirabilirmisin bunu
ama söyle birsey söyliyim bu senle evleninceede bunu yapmaya devam edicek
anlamina gelecegiini sanmiyorum ben su anlik bisey bence ihtiyac meselesi gibi görünüyor

evlendikten sonrada karısının yetmediğini düşünsede yinede ihtiyaç meselesi mi diyeceksiniz.

Adam arkadaşına sen ayarla yoksa benimki görür muhabbeti yapıyor...
Arkadaşıyla karşılıklı kahkaha atıp sevinçten (tabii akılları oraya çalıştığı için sadece!) gülüşüyorlar. bayanssulusmile Oy aman ne şekerler ne şekerler alsanaalsanasmile
Sen burada acaba şaka mı yaptılar diyorsun? kötükedihüso
Düpedüz yolunu yapıyor bu adam...
Hala ne dinlemesi...
Ne beklemesi?
Ne için, kim için ya?!? benneyaptımki
akannehir

hayır oyle bişey demedi. ama benimkisi gorurse ..... olur yazmıs ama kendi demiş bana da bul die ama ben uye olamam benimkisi gorur sen bana bul demiş:s offf

hımmm benimkisi görür üye olamam sen bul bana.......düşündürücü çok düşündürücü böyle bişe yapanlar kalkışanlar var ya inşallah felç olursunuz o aldatma anında da bida yapacak gücünüz kalmaz!!!:oklava:

ya bilmiorum emin olamıorum:s dalgasına mı yazdı acaba nie ole yazdı die gülüşmeler cok var yazıda of ya

Çoktan nihai karar verilmiştir herhalde ama şaşkınlığımı ifade etmeden de geçemedim... akannehir

Gülüşmeler var...
Tecavüzcü Coşkun ya da Nuri Alço'yu ağlarken gördünüz mü hiç? Erkekler iş üstündeyken gayet keyiflidirler... :delphin:

yuyuze yada konusarak yapamam ben . zaten kandırılmaya müsaitim yuzyuze hic ayrılamam onun icinde kalsın daha ii yoksa kandırır beni.

Kandırılmaya müsait olduktan sonra mail atılması da dezavantaj... Adam umursuyorsa (umursayan adam o konuşmayı yapmaz) ayrılmamak istiyorsa (hani elimin altında biri bulunsun yoksa gizli gizli çapkınlığın da tadı kalmaz hesabı) maili alınca düşünür, kendini sıkar, zaman kazandığı için "daha cilalı bir bahane bulur"... Örneğin "Şifrem bi arkadaşta daha vardı, kardeşim de biliyordu, onlardan birinin konuşması valla haberim yok!" gibi... Hani şu toy kızlara" Hmmm peki o zaman..." dedirtip mantığını devreden çıkarmayan hatunlara "Hadi ordan!" dedirtecek türden bahaneler...

Karşınızdaki insan "Duyarsa hoş olmaz" diye düşünürken siz "Acaba duyduğumu belli etmesem mi?" modundasınız. Adam size kendinize duyduğunuzdan fazla saygı duymuş ki haberdar olmanızdan korkuyor sizse oralı değilsiniz... (Gelin görün ki hiç sevip önemsememiş ki böyle bir diyalogun içinde...)Bari "Tamam biliyorum, rahat ol" deyin de adam daha fazla bunalmasın, sıkmasın kendini gizli kapaklı, liberal takılsın... :mymeka:

Erkekler küçük çocuklara benzer. Evde vazoyu kırdığı için annesinden korkan çocuğa tepki verilmezse çocuk evde tabak çanak bırakmaz. Siz de kayıtsız kalırsanız yakında orda burda bulduğu kızlarla tanıştırmaya kalkar sizi zira hoşgörü aralandığında ardına kadar açılan bir kapıdır... :kahve:

Erkek arkadaşınızla durumunuzdan evvel bakış açınızı düzeltin. Şu kayıtsız şartsız güvenmeleri, kendine saygı duymaya mola vermeleri bırakın mesela... Ayaklarınız yere sağlam bassın... Sadakat bir ilişkide temeldir, siz yıkıntının altında kalmışsınız, umarım günün şu saatine kadar "çıkmışsınızdır enkazdan"... şakkıdı

Back
X