Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona soylediğim anda ayrılmam lazım tepkisi hic onemli değil papato ya suscam ya da konusup ayrılcam . ayrılmazsam cok yuz goz olur. yani solediğim anda bitmesi lazım . bitirmessem bu kız nasılsa afetti bosver der
"ben yapamam sevgilim var" dediyse ayrılmana gerek yok cnm. sakın hesap sorma ve bişey söyleme ama facebooka gizli gizli girmeye devam et oku bakalım kızlarla yazışııyor mu bi bak bakalım
not: erkekler küfürlü konuşurlar kendi aralarında "s...." "a...k..." falan çok kullanırlar bunlara takılma o kadar. ama tabi üst paragrafta yazdıklarımı dikkate al.
kusku insani yer bitirir delirtir
ben ne yapardim böyle birsey görsem büyük konusmak istemiyorum
ama ayrilirdim sanirim tarafsiz bakinca olmus birsey yok
ama demekki böyle birsey yapmayi düsünebiliyor
bilmiyorum sen kaldirabilirmisin bunu
ama söyle birsey söyliyim bu senle evleninceede bunu yapmaya devam edicek
anlamina gelecegiini sanmiyorum ben su anlik bisey bence ihtiyac meselesi gibi görünüyor
hayır oyle bişey demedi. ama benimkisi gorurse ..... olur yazmıs ama kendi demiş bana da bul die ama ben uye olamam benimkisi gorur sen bana bul demiş:s offf
ya bilmiorum emin olamıorum:s dalgasına mı yazdı acaba nie ole yazdı die gülüşmeler cok var yazıda of ya
yuyuze yada konusarak yapamam ben . zaten kandırılmaya müsaitim yuzyuze hic ayrılamam onun icinde kalsın daha ii yoksa kandırır beni.