- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Amim inşallah bebişO zaman propolisten başla aşko. İnşallah vesile olur
Ben doğal yetiştiricilik yapan birinden alıyorum canım 4lü karışım şeklinde. Bilgim yok maalesefKizlar arı sütü propolis kullanalım eşimle birlikte ayrıca folik asite başlayayım tekrardan bırakmıştım bir süre. Ve dvit kullanalım diyorum eşimle birlikte bı doktor bu şekilde önermiş.
Arı sütü karışımını eczane de bulabiliyor muyuz ? C Capanin Gururu Teyom bilgin var mı bu konu da
Şifa olsun inşallah canımAmim inşallah bebiş
Peki nereden desem yardımcı olur musunBen doğal yetiştiricilik yapan birinden alıyorum canım 4lü karışım şeklinde. Bilgim yok maalesef
Tıp fakültesinde hersey ucretsiz canımMart ayinda aşılama yaptırdım.
Ama çok güzel bı yer değildi imkan olarak anca orası vardı eşim askerî personel izin alamıyor iyi bir yere gitmem için
Tüp bebek için biraz daha bekleyelim dedik 2 aşılama falan yapalım diye birde o tedaviye girersek anca batı görevine gidince ugrasabiliriz. Şimdi hazirana kadar izni hiç yok 2.asilama düşünüyorum kvler Kayseri de iznimizi ayalayip ona gore gitmeyi dusunduk o zamana kadar da boş geçsin istemedim
Prosedürü vardır belli şekilde birde eşimin işi gereği gidemem o yüzden araştırma yapmadım hiç teşekkür ederimTıp fakültesinde hersey ucretsiz canım
Ben cuma rahim filmi cektirdim canım ilk ay senden ve eşinden hormkn testi sperm istiyo 2.ay hemen hsg istiyoProsedürü vardır belli şekilde birde eşimin işi gereği gidemem o yüzden araştırma yapmadım hiç teşekkür ederim
Aklımda bulunsun teşekkür ederimBen cuma rahim filmi cektirdim canım ilk ay senden ve eşinden hormkn testi sperm istiyo 2.ay hemen hsg istiyo
Tek gidemez misin canım, bir Çok aşamada eşe gerek olmuyor zatenAklımda bulunsun teşekkür ederimeşim izin alamıyor 2 seneden beri merkeze 2 defa gittik orda da ben acil rahatsizlandim doktor sevk etti diye onun dışında izin alması hayli uğraştırıyor dilekceydi vs
Van yüzüncü yıl hastanesinde mi tedavi oluyorsunuz ?Ben cuma rahim filmi cektirdim canım ilk ay senden ve eşinden hormkn testi sperm istiyo 2.ay hemen hsg istiyo
Eskişehir tıp fakültesiVan yüzüncü yıl hastanesinde mi tedavi oluyorsunuz ?
Anladim teşekkür ederimEskişehir tıp fakültesi
Ovulasyon testiMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
@MerveJou cevizli tarcinli kek @Dediyy C Capanin Gururu Teyom
Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Teşekkür ederimOvulasyon testi
Bence o ovulasyon testi ile bu ayda dene eğer olmazsa diğer aya maddi imkanın olursa doktora gitMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz gebelik düşünüyorum uzun zamandir bir ayda olmadı malesef
Şimdi adetin 1.günü
Şimdi kafamda şöyle bı düşünce var.
Doktor rahîm filmi çekelim dedi tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor. Ama şuan maddi olarak çektiren belki Aralık ocak ayında çekilebilirimm...
1.esim arı sütü propolis bal kullanalim öyle değerlendirelim diyor
2.bende ovulasyon testi mi denesem yada ovulasyon testine vereceğim parayı doktora verip klomen ve çatlatma iğnesi mi kullansam diyorum
Kizlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayin ama sizin düşünceleriniz benim için çok önemli
@MerveJou cevizli tarcinli kek @Dediyy C Capanin Gururu Teyom
Etiket yasak mı bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşlarımı etiketleyemedim
Propoliside dicektim geçmişim orayı kuzum onuda dene hem çok faydalı zaten arı sütü nasıl istersen allahım çok güzell haberlerini versin sana ❤Bakıyorum şimdi teşekkür ederim
Şuan bu ay için maddi durumum müsait değil malesef rahîm filmi için ancak Aralık ta cekilebilirim ovulasyonu sırf yumurtlama gorecekmiyim diye denemek istiyorum
Teşekkür ederim buna çok sevindim
Ya fiyat olarak ovulasyon 95 TL dersek doktor muayenesi 70 TL burada . Şuan onun için değilde düşüncem doktora gitsem hormon almak durumunda kalıyorum ya o yüzden kaf karışmıştı
Aynen öyle yaa
Öyle yapmaya karar verdim teşekkür ederim yorum içinBence o ovulasyon testi ile bu ayda dene eğer olmazsa diğer aya maddi imkanın olursa doktora git
Eczaneden alayım diyecektim ama instada bı yer gördüm orda pahalı ama doktor onerisiymis çok doğalPropoliside dicektim geçmişim orayı kuzum onuda dene hem çok faydalı zaten arı sütü nasıl istersen allahım çok güzell haberlerini versin sana ❤
Tabii kuzumm internette çok güvenme ya çok emin olduğun yerden alabilirsinEczaneden alayım diyecektim ama instada bı yer gördüm orda pahalı ama doktor onerisiymis çok doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?