Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar akil verir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doğal yetiştiricilik yapan birinden alıyorum canım 4lü karışım şeklinde. Bilgim yok maalesef

Tıp fakültesinde hersey ucretsiz canım

Ben cuma rahim filmi cektirdim canım ilk ay senden ve eşinden hormkn testi sperm istiyo 2.ay hemen hsg istiyo
Aklımda bulunsun teşekkür ederim eşim izin alamıyor 2 seneden beri merkeze 2 defa gittik orda da ben acil rahatsizlandim doktor sevk etti diye onun dışında izin alması hayli uğraştırıyor dilekceydi vs

Ovulasyon testi

Çörek otu bal tarcinda dene canım. Onunda faydasını gören olmuş. Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Reactions: Jou
Bence o ovulasyon testi ile bu ayda dene eğer olmazsa diğer aya maddi imkanın olursa doktora git

Propoliside dicektim geçmişim orayı kuzum onuda dene hem çok faydalı zaten arı sütü nasıl istersen allahım çok güzell haberlerini versin sana ❤

Propoliside dicektim geçmişim orayı kuzum onuda dene hem çok faydalı zaten arı sütü nasıl istersen allahım çok güzell haberlerini versin sana ❤
Eczaneden alayım diyecektim ama instada bı yer gördüm orda pahalı ama doktor onerisiymis çok doğal

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…